Dodaj do ulubionych

Kolejny cud nad Wisłą

22.04.20, 15:25
Rzecznik prasowy ministra zdrowia (ten, który wychodzi do dziennikarzy bez maski) powiedział dzisiaj rano, że w Europie na jednego chorego z objawami przypada do dziesięciu bez objawów a u nas w Polsce - dwóch do trzech. I że dlatego krzywa ilości dziennych zakażeń publikowanych przez MZ osiąga już teraz u nas nasycenie.
Ja nawet wiem, czym to wytłumaczyć - rok temu minister zdrowia powierzył ochronę zdrowia Matce Boskiej a ci frajerzy z zachodniej Europy tego nie zrobili. I dlatego genetyczni Polacy w przeciwieństwie do genetycznych nie Polaków nie przechodzą infekcji CV bezobjawowo.
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Kolejny cud nad Wisłą 22.04.20, 18:57
      Niezależnie od cudownej mocy jestem pewny,że jest to wynik krętactw,kłamstw i oszustw statystyki rządowej oraz zdecydowanej niechęci do robienia testów. poza tym jak umierają ludzie powyżej 60 to tylko ze starości.
      • man_sapiens Re: Kolejny cud nad Wisłą 22.04.20, 21:54
        99venus napisał:

> Niezależnie od cudownej mocy jestem pewny,że jest to wynik krętactw,kłamstw i o
        > szustw statystyki rządowej oraz zdecydowanej niechęci do robienia testów. poza
        > tym jak umierają ludzie powyżej 60 to tylko ze starości.
        >

Nawet Sośnierz - bądź co bądź poseł z listy pis - mówi o zaniżaniu danych przez propagandę rządową.

A ja przy okazji chciałbym zareklamować moją prace doktorską in statu nascendi - z wirusologii.
        • 99venus Re: Kolejny cud nad Wisłą 23.04.20, 10:16
          Zwracam uwagę na poniższy link.
          Pospiesz się z pracą doktorską bo możesz nie zdążyć:

natemat.pl/306591,bedzie-stan-stan-wyjatkowy-wyborcza-o-planie-kaczynskiego-ws-glosowania?PA=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka