jola.iza1 09.11.09, 22:09 No ładnie, na tym polega polityka?? To idźmy dalej, kto w geopolityce komu pamięta?? A może tylko to grajdołek, taki nasz, polski i swojski?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bikej5 Re: Julka pamięta Mularczykowi:) 09.11.09, 22:20 jola.iza1 napisała: > No ładnie, na tym polega polityka?? > To idźmy dalej, kto w geopolityce komu pamięta?? > A może tylko to grajdołek, taki nasz, polski i swojski?? a może jaśniej? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Julka pamięta Mularczykowi:) 09.11.09, 22:39 Dla Ciebie, proszę Słuchałam Lisa, pominę, iż bliżej mi było do do Jolanty Szymanek-Deresz, niż??. Zostanę przy ostatnim słowie Julii Pitery: "ja Panu zapamiętam, pan mnie w komisji odrzucił" No to ja dziękuję??Dziękuję. Odpowiedz Link
bikej5 Re: Julka pamięta Mularczykowi:) 09.11.09, 23:08 jola.iza1 napisała: > Dla Ciebie, proszę > Słuchałam Lisa, pominę, iż bliżej mi było do do Jolanty Szymanek-Deresz, niż > ??. Zostanę przy ostatnim słowie Julii Pitery: "ja Panu zapamiętam, pan mnie w > komisji odrzucił" > No to ja dziękuję??Dziękuję. Lisa nie oglądam ,nie chce mi się ,bo mam ciekawsze zajęcie.Mam pieska i teraz tylko czytam i czytam o ...buldogach francuskich.)) Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Julka pamięta Mularczykowi:) 09.11.09, 23:16 Czytaj, ale nie zostawiasz maleństwa samego ?? Piękny charakter mają Odpowiedz Link