antyprawak 06.05.12, 23:53 Zapinać pasy panie i panowie, bo jedziemy. Dzisiaj Francja, następnie Niemcy, a potem PL. Zobaczycie, będzie dobrze bi.gazeta.pl/im/3/11671/z11671073X.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: No to jedziemy :) 06.05.12, 23:55 Wybór między socjalistą z żoną modelką i socjalistą bez żony modelki... też mi dylemat Odpowiedz Link
gat45 Re: No to jedziemy :) 07.05.12, 13:32 Oj Humbak, Humbak.... Carla jest przede wszystkim multimilionerką z domu, potem długo, dlugo nic i inne cechy (modelka, niby-piosenkarka, czyjaś żona). Odpowiedz Link
humbak Re: No to jedziemy :) 07.05.12, 19:05 Zwróć uwagę że nie piszę o Carli, tylko o Sarkozym. O niej jako takiej nie mogę napisać nic, bo za mało wiem. Odpowiedz Link
taziuta Fos-sur-Mer? 07.05.12, 23:01 Mam tam być za tydzień. Nie wiem ile będę miał czasu, i czy uda mi się zejść na ląd, ale w razie gdyby, to znasz może to miejsce, mogłabyś cosik polecić? Odpowiedz Link
taziuta Re: Fos-sur-Mer? 13.05.12, 13:34 taziuta napisał: > Mam tam być za tydzień. Nie wiem ile będę miał czasu, i czy uda mi się zejść na > ląd, ale w razie gdyby, to znasz może to miejsce, mogłabyś cosik polecić? Przeciągnął mi się postój w Taranto, i dopiero jutro wyruszamy do Fos-sur-Mer. Czyli dotrzemy tam w czwartek 17-go maja. Pytanie więc ciągle aktualne. Odpowiedz Link