Gość: regon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 07:25 jemu to nie serce ale rozum powinni przesczepić. wiadomosci.onet.pl/1637962,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vx Re: Wałęsa spadł poniżej dna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:03 No jak to!! Orędownik PO, promotor Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teskniliscie ? Re: Wałęsa spadł poniżej dna IP: *.europe.hp.net 09.11.07, 09:03 Gość portalu: regon napisał(a): > jemu to nie serce ale rozum powinni przesczepić. > wiadomosci.onet.pl/1637962,11,item.html najpierw trzeba by bylo wszczepic, zeby pozniej przeszczepic - przeciez ta prostaczyna mozgu nie posiadal nigdy, jedynie odbiornik zainstalowany w glowie. Kto nadawal i kierowal elektrykiem nie raz bylo pisane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: zawsze uważałem go za prostego człowieka IP: *.devs.futuro.pl 09.11.07, 09:24 który zalazł się akurat tam gdzie sie znalazł przecież gdyby nie przypadek to w jego ślady mógł pójść jurczyk i co dobrze by sie sprawował?.Dla mnie to on był dyzma i taki pozostał głosowałem na niego raz jak startował z tymińskim.Był trybunem ludowym i nie przeskoczył do wyższego poziomu.Całe szczęście że nie umiał sie wypowiadać po angielsku bo tłumacz mógł naprawiać jego błędy.Takich "polityków" to na placu grunwaldzkim jest pełno, tylko że za nimi legenda nie stoi. Odpowiedz Link Zgłoś