hummer 02.02.14, 13:19 vod.gazetapolska.pl/6111-szymon-majewski-bienkowska-sorry-taki-mamy-klimat Dobre. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Re: Gazeta Polska 02.02.14, 18:08 mila2712 napisała: > Racja......... dobre Fajny klip. Szkoda, że inne "niezależne" media milczą Odpowiedz Link
mila2712 Re: Gazeta Polska 03.02.14, 08:41 hummer napisał: > mila2712 napisała: > > > Racja......... dobre > > Fajny klip. Szkoda, że inne "niezależne" media milczą Nie za bardzo lubię Majewskiego ale..... Czekam na klip o Tusku....i jego lapsusie językowym. Dlaczego masz uśmiech w stopce ? Odpowiedz Link
mila2712 Re: Gazeta Polska 03.02.14, 09:40 humbak napisał: > Pewnie już prawie złapał. Ze stopięćdziesiąty raz powtórzę łobuz, bestyja PP Odpowiedz Link
humbak Re: Gazeta Polska 02.02.14, 20:02 Miejscami ok. Całościowo średnie. Mój stosunek do Majewskiego jest od zawxze raczej oziębły. Odpowiedz Link
humbak Re: Gazeta Polska 02.02.14, 20:39 A dobre jest na przykład to: www.youtube.com/watch?v=HzizvU5c7do Odpowiedz Link
taziuta Re: Gazeta Polska 03.02.14, 02:03 A byłbyś tak uprzejmy i opisał to co tam się znajduje, w tym załączonym linku? Bo widzisz, szkoda mi mojego salda na karcie internetowej. Nie tyle, że centuś się zrobiłem, tylko obawiam się, że mi się zaraz wyczerpie, a nie mam możliwości odnowienia. Odpowiedz Link
hummer Re: Gazeta Polska 03.02.14, 08:29 taziuta napisał: > A byłbyś tak uprzejmy i opisał to co tam się znajduje, w tym załączonym linku? > Bo widzisz, szkoda mi mojego salda na karcie internetowej. Nie tyle, że centuś > się zrobiłem, tylko obawiam się, że mi się zaraz wyczerpie, a nie mam możliwośc > i odnowienia. Teledysk Obejrzysz jak wrócisz, albo złapiecie gdzieś stałe łącze. PS Swoją drogą to w portach nie ma WiFi? Odpowiedz Link
humbak Re: Gazeta Polska 03.02.14, 08:39 Pewnie jest po hiszpańsku i polski odbiornik nie rozumie. Odpowiedz Link
taziuta Re: Gazeta Polska 03.02.14, 10:10 humbak napisał: > Pewnie jest po hiszpańsku i polski odbiornik nie rozumie. Ha, ha, ha, pyszny żart! A poza tym, że w portach jeszcze wifija nie ma (ponoć ITF o to walczy, ale jeszcze nie wywalczył), to stoimy na redzie, czyli raczej poza zasięgiem wifi. Odpowiedz Link
hummer Re: Gazeta Polska 03.02.14, 13:09 taziuta napisał: > humbak napisał: > > > Pewnie jest po hiszpańsku i polski odbiornik nie rozumie. > > Ha, ha, ha, pyszny żart! > A poza tym, że w portach jeszcze wifija nie ma (ponoć ITF o to walczy, ale jesz > cze nie wywalczył), to stoimy na redzie, czyli raczej poza zasięgiem wifi. A o antenach kierunkowych kolega słyszał? Odpowiedz Link
taziuta Re: Gazeta Polska 03.02.14, 16:02 hummer napisał: /.../ > A o antenach kierunkowych kolega słyszał? Słyszał, ale jeszcze nie nabył. Odpowiedz Link
hummer Re: Gazeta Polska 03.02.14, 20:35 taziuta napisał: > hummer napisał: > > /.../ > > A o antenach kierunkowych kolega słyszał? > > Słyszał, ale jeszcze nie nabył. Ponoć przy nich trzeba uważać bo można spalić kartę. A zasięg 10 mil chyba będzie wystarczający Odpowiedz Link
taziuta Re: Gazeta Polska 03.02.14, 10:12 hummer napisał: /.../ > Teledysk > Obejrzysz jak wrócisz, albo złapiecie gdzieś stałe łącze. Ty nie być taki leniwy. Wysil mózgownicę i opisz. Kopiuj i wklej to każdy (fakt, że co bardziej kumaty) leming potrafi. Odpowiedz Link