karolus153 20.04.17, 09:20 Gdzie szukać radcy prawnego, który pomoże mi rozwiązać problemy związane z uzyskaniem odszkodowania? Znacie może kogoś godnego polecenia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolus153 Re: Radca prawny 26.04.17, 10:58 karolus153 napisał(a): Czy w tej firmie www.tuodszkodowania.pl/odszkodowania/dochodzenie-odzyskiwanie-odszkodowan/ warto szukać radcy prawnego, który pomoże mi rozwiązać problemy związane z uzyskaniem odszkodowania? Znacie może kogoś godnego polecenia ? Odpowiedz Link
afarfeliusz Re: Radca prawny 03.05.17, 22:36 Witam.Ja miałem kiedyś problem z odszkodowaniem po wypadku samochodowym.Pomogła mi w tym firma zajmująca się tylko i wyłącznie tego typu sprawami.za sprawdzenie możliwości ugrania czegokolwiek nic mnie nie skasowali.Płaci się tylko i wyłącznie od wygranej sprawy. Odpowiedz Link
kalinka2322 Re: Radca prawny 22.06.17, 11:35 Mogę Ci polecić sprawdzonego radcę prawnego , Na pewno będziesz zadowolony Odpowiedz Link
inocom Znam adwokatów, którzy by Ci pomogli 20.07.17, 01:06 karolus153 napisał(a): > Gdzie szukać radcy prawnego, który pomoże mi rozwiązać problemy związane z uzys > kaniem odszkodowania? Znacie może kogoś godnego polecenia ? Ale niestety Cię na nich nie stać. Odpowiedz Link