Dodaj do ulubionych

accuracy precision organising - AST

IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 21:48
Pojawiły się nowe testy - niejakie accuracy, precision, organising prioritising.
Na 40 pytań 6 minut - jakiś kompletny ignorant z EPSO to wymyslił - chyba się kapneli skoro w trakcie zmienili zasady i punktacje za pomoca corrigendum.
Oczywiście EPSO ma zawsze racje moze zmieniać wszystko kiedy chce....Takiego konkursu to jeszcze chyba nie było.
Obserwuj wątek
    • Gość: Happy Re: accuracy precision organising - AST IP: 88.147.37.* 22.02.11, 23:44
      Ja tam sie ciesze, bo ta czesc oczywiscie nie poszla mi najlepiej (delikatnie mowiac..) a wszystkie inne bosko, bo byly smiesznie proste w porownaniu do konkursu dla Polakow w zeszlym roku. Nawet CAST FGIII byl trudniejszy. A juz chcialam wyjsc po accuracy and precision ale pomyslalam, a co tam, przynajmniej zobacze jak te inne czesci wygladaja. Natomiast osoby, ktore juz sie do innych czesci nie przykladaly z powodu porazki w tej albo wyszly nie konczac egzaminu beda mialy prawo sie odwolywac moim zdaniem, bo w koncu mialy prawo myslec, ze egzamin sie dla nich skonczyl. Niezla "reklama" dla EPSO. Nie ma co.
      • Gość: lilli Re: accuracy precision organising - AST IP: *.reverse.destiny.be 23.02.11, 08:41
        Ale to zostalo zmienione tylko dla AST3 - ci, co brali udzial w AST1 chyba pisali egzamin na starych zasadach? Ja pisalam AST1 i nie dostalam zadnego corrigendum!
        • Gość: lilli Re: accuracy precision organising - AST IP: *.reverse.destiny.be 23.02.11, 08:45
          a nie, wlasnie widze, ze dostalam - wczoraj wieczorem jeszcze nie bylo...
          to jak ktos wyszedl po tej czesci to rzeczywiscie porazka - ja bym sie na pewno skarzyla bo to jest chamstwo ze strony epso!
      • Gość: gość Re: accuracy precision organising - AST IP: *.ec.europa.eu 23.02.11, 08:48
        E tam, odwołań nie będzie, bo przecież epso wysłało info na profilowe skrzynki o zmianie pass-marków, więc są kryci. A co do reklamy epso, to skoro im nie zaszkodziły poprzednie "kwiatki", jak sprawa Pachtitis (chyba wciąż odwołanie epso jest w trakcie rozpatrywania) czy ostatnia sprawa niewłaściwego ogłoszenia cast/27, to i to im nie zaszkodzi. Przy tej ilości kandydatów zawsze ktoś dalej przejdzie...
        • Gość: gosciowa Re: accuracy precision organising - AST IP: *.ec.europa.eu 23.02.11, 10:29
          ale oni wyslali to info o zmianie passmarkow WCZORAJ czyli tydzien po zakonczeniu testow. Ludzie mysleli, ze zdaja na innych zasadach. Faktem jest, ze i tak EPSO bedzie robic co chce.
          • Gość: Pytanie Re: accuracy precision organising - AST IP: *.31-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 23.02.11, 11:13

Szanowny !
            Przepraszam !
            Czy ktos moze mi odpowiedziec czy beda "secretary skills", bo to nie jest jasne w profilu mojej przyjaciolki ?
            Wielkie dzieki.
          • Gość: gość Re: accuracy precision organising - AST IP: *.ec.europa.eu 23.02.11, 11:21
            No tak, w odniesieniu do AST/111 to fakt. Ja miałem na myśli AST/112 - tutaj info przyszło formalnie przed rozpoczęciem testów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka