Dodaj do ulubionych

Czy pracownicy PE

IP: *.ec.europa.eu 27.06.11, 14:44
sa w jakis sposob zaangazowani w nasza prezydencje? Mam namysli, czy jezdza np. do Polski i pomagaja przy organizacji itp. Pracownicy = zwykli urzednicy z sekretariatu PE.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik PE Re: Czy pracownicy PE IP: 136.173.62.* 27.06.11, 16:13
      teoretycznie moglbym wziac urlop albo isc na chorobowe
      zeby biegac z namiotem po krakowskim przedmiesciu promujac taka albo inna idee
      ale wydaje mi sie, ze od wszystkiego sa odpowiedni ludzie

poza tym, kazdy urzednik / AC / AT ma swoja prace do wykonania,
      ktora w znakomitej wiekszosci przypadkow nie ma absolutnie nic wspolnego
      z prezydencja takiego czy innego panstwa
      • Gość: j Re: Czy pracownicy PE IP: *.79.31.217.catv.dynamic.cegecom.lu 28.06.11, 22:41
        tlumacze tak. Nawet mieli szkolenie
        • Gość: ciekawa Re: Czy pracownicy PE IP: *.ec.europa.eu 29.06.11, 09:14
          a pracownik dzialu szkolen? W ogole jak to jest z tymi wyjazdami na sesje, moze mi ktos przyblizyc na czym polega praca w czasie sesji, jedzie tam iles osob, z roznych dzialow PE, i co oni tam robia? Dzieki z gory.
          • Gość: antyciekawa Re: Czy pracownicy PE IP: *.29.207.210.coditel.net 29.06.11, 15:43
            o co to ciebie obchodzi ??? naprzod sie zatrudnij
            • Gość: wkurzona Re: Czy pracownicy PE IP: *.ec.europa.eu 30.06.11, 10:31
              naprzod do sie stuknij w leb, pajacu
              • Gość: Karramba Re: Czy pracownicy PE IP: 178.73.49.* 30.06.11, 21:51
                Wasze odzywki są na żenującym poziomie. Ludzie, kto wam tam dał pracę za posiadanie takiej kultury osobistej ???
          • Gość: mczapl Re: Czy pracownicy PE IP: 136.173.62.* 06.07.11, 16:04
            Na sesje w Strasburgu jezdzi ok 50% pracownikow PE. Sa to osoby zwiazane z praca sesji, komisji parlamentarnych itd. Osoby zajmujace sie szkoleniami raczej nie jezdza do Strasburga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka