marghe_72 20.10.04, 12:32 Gdzie? Dobra muzyka, sala do tanca i coś zmacznego do pogryzania. Dla sporej grupy ludzi. m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciuś Re: Sylwester? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:00 niech was ugosci w jego ulubionym miejscu na terenach klubu Skra Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Sylwester? 21.10.04, 13:49 No widzisz, jak chcesz to potrafisz byc dowcipny. PS. Chyba ze ci to napisal wasz wybitny pr-owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Sylwester? 21.10.04, 15:27 Czy istniejesz szansa .. ze raz na jakiś czas.. nie bedziecie tu urzadzać pyskówek, mniej lub bardziej dowcipnych? Wątek sie rozrosnie a ja i tak niczego sie nie dowiem.. chyba znam juz odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Sylwester? 21.10.04, 15:37 Dla mnie serbska muzyka jest piekniejsza od goralskiej. Czyz mozna spedzic Sylwestra nie wsluchujac sie w nia? PS. A jak serbska muzyka to tylko w przybytku maciusia. Przynajmniej nie beda wam dokuczac roznice temperatur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Sylwester? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:35 NA WNIOSEK M_72 NIE SKOMENTUJWE I NIE JA ZACZYNAM :p Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Sylwester? 21.10.04, 16:42 Traktujesz od dwoch lat to forum jak kloake a teraz nie komentujesz i nie zaczynasz? Za duzo sluchasz serbskiej muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Sylwester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:34 burunie to nic w porownaniu z twoim zywotem na tym forum, mnie jescze nie banowali. nie przylapali mnie tez nigdy na obcowaniu z osobnikiem plci tej samej, co tobie tu juz nie raz zarzucano.wiec won od mojej osoby bo z pedalstwem sie nie zadaje Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Sylwester? 21.10.04, 20:44 Jesli zdarzy sie wam zawitac do czegos o nazwie Mala Serbia spotkacie sie wlasnie z takim traktowaniem klienta. PS. Macius, twoje dziecinstwo to twoj problem, ale pozwol ze jednak bede ci wspolczul. Marchwiccy przy twojej rodzinie to Matka Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: Sylwester? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:35 ak na marginesie to sie nie martw podobno to nie choroba a w niektorych nacjach juz zalegalizowana,tak wiec zycze ci powodzenia na nowej drodze zycia Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Sylwester? 21.10.04, 20:43 A liczyłam na to ,ze mnie zaskoczycie. Przeliczyłam się. Trudno Miłej zabawy.. przy jakiejkolwiek muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Sylwester? 21.10.04, 22:43 Mala Sebia moze zaskoczyc? Czyzby podajac mieso nie wyjmowali go z folii? PS. Macius, to ze ktos zrobil ci krzywde nie znaczy wcale ze ludzie sa zli. Kup sobie kotka albo pieska i zacznij sie uspokajac. PS2. Pluszowego, oczywiscie. PS3. No coz, droga Marge, ciesze sie ze odium upadku tego forum spada tez na mnie. Na szczescie jest jeszcze wyszukiwarka. Odpowiedz Link Zgłoś