Dodaj do ulubionych

oferta pracy w Londynie

IP: 195.137.74.* 08.07.04, 21:10
odchodze na urlop macierzynski i moge odstapic swoje miejsce w gabinecie
stomatologicznym na stanowisku dental nurse. Praca jest na pelny etat a
zarobki od 16000 GBP/rok w gore w zaleznosci od kwalifikacji. Perfekcyjna
znajomosc znajomosc angielskiego, lacznie ze slownictwem fachowym jest
obowiazkowa, bez tego ani rusz. Odpowiem tylko na powazne oferty, bo ja mam
dobra opinie i nie bede sie wsydzic za rodakow.
Do tego jeszcze wspolpracujacy z nami technicy pytali sie czy nie znam jakis
dobrych technikow dentystycznych.
Aha to nie sa oferty pracy sezonowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: cloudy6 Re: oferta pracy w Londynie IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 09.07.04, 20:17
      Witam!Pracowałam ponad 2 lata jako pomoc stomat.,ale nie znam perfekcyjnie
      ang.Bardziej interesowałaby mnie druga część Twojej oferty .Jestem z zawodu
      technikiem dentystycznym.Od 3lat mam własną działalność,ale aktualnie wykonuję
      tylko akryl.Gdyby Twoi znajomi technicy byliby zainteresowani to bardzo proszę
      o kontakt.
    • peterli Re: oferta pracy w Londynie 11.07.04, 00:10
      z tego co widac nie ma zainteresowania praca w labor......ja nie jestem
      wprawdzie technikiem dentystycznym mam inny zawöd ale pracuje od wielu lat w
      tej branzy tylko ze w niemczech......
    • ana.bb Re: oferta pracy w Londynie 22.07.04, 18:18
      Witan serdecznie ,Swietna sprawa z tą oferta pracy jestem pielęgniarką w
      gabinecie stomatologicznym pracuje już 5 lat jesli chodzi o prace to jest ok
      gorzej z jęzkiem słabo bym powiedziała jade do Anglii w sierpniu ale nie wiem
      czy sobie poradze ale może warto spróbować???? Pozdrowionka z gór
      • Gość: lalibela Re: oferta pracy w Londynie IP: *.freedom2surf.net 22.07.04, 22:26
        jasne, ze warto sprobowac,
        jezyk szybko zlapiesz, i przede wszystkim podchodz do tego bez kompleksow,
        jesli pracowalas w miare dobrym prwatnym gab. w Polsce to nie powinnas miec
        problemow,
        zarejestruj sie na poczatek w agencji, bedziesz co prawda codziennie w innym
        gabinecie ale to pozwoli ci szybko zorientowac sie o co chodzi, poza tym beda
        ci czesto w tych gabinetach proponowac prace, zatem bedziesz mogla sobie wybrac
        gdzie ci sie najbardziej podoba.
        Zycze powodzenia
        PS. Moj pracodawca chyba juz znalazl kogos, prawdopodobnie z Wegier :(
        • ana.bb Re: oferta pracy w Londynie 22.07.04, 22:35
          dzięki za dobre słowo . ale strasznie się boję .Pracowałam w gabinecie
          gdzie sa 3 fotele na pełny etat może mniej więcej mi coś napiszesz o tej
          pracy tam w Anglii jeżeli możesz może masz gg ??
          • Gość: lalibela Re: do ana.bb IP: *.freedom2surf.net 23.07.04, 21:22
            ana.bb
            naprawde nie ma sie czego bac, a im bardziej bedziesz pewna siebie tym wiecej
            dla siebie wywalczysz, nie mozesz im pokazac ze sie boisz i miec miny
            przestraszonej myszki, bo oni (pracodawcy i wspolpracownicy) na pewno to
            wykorzystaja i bedziesz pracowala za dwoch przy jednej pensji. Uwierz mi, wiem
            co mowie. Ja tak mialam na poczatku ale szybko sie wyleczylam z kompleksow.
            A praca jak praca, niczym sie nie rozni, tyle ,ze na poczatku nie za bardzo
            rozumiesz co do ciebie mowia ;) musisz byc bystra i szybka i wielu rzeczy
            domyslac sie z sytuacji, jesli masz doswiadczenia troche dasz sobie rade
            Pozdrowienia
        • Gość: cloudy6 Re: oferta pracy w Londynie IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 22.07.04, 22:44
          Witam!A jak wygląda ta sprawa z technikami?-mają już kogoś?Byłabym wdzięczna za
          jakąś informacje na ten temat.Pozdrawiam!
          • Gość: lalibela Re: do claudy IP: *.freedom2surf.net 23.07.04, 21:10
            claudy,
            z technikami nie mam tak ciaglego kontaktu, a osoba ktora sie mnie pytala o
            pracownikow z Polski jest teraz na urlopie. Musze go zlapac zapytac jeszcze
            raz. Z tego co wiem to ta oferta jest raczej otwarta, firma jest z duzymi
            mozliwosciami, robia praktycznie wzystko od implantow po akryl, i tak tez mi
            powiedziano, ze potrzebuja kazdego, dadza nawet przeszkolenie
            Ale nie chce robic zadnych nadzei i jedyne co moge zrobic to zapytac sie i
            przeslac ci adres ich emaila reszte korespondecji musialabys robic sama (po
            angielsku).
            Na urlop odchdze za trzy miesiace takze powinnam miec jeszcze okazje pogadac z
            nimi.
            Pozdrawiam
            • Gość: cloudy6 Re: oferta pracy w Londynie IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 23.07.04, 23:20
              Bardzo dziękuję.Byłabym wdzięczna za jakieś bliższe namiary-oczywiście zapłacę!
              Mój adres:cloudy6@interia.pl-może tak będzie prościej.Mam już wprawę w
              korespondencji po angielsku,bo szukam już ładnych parę miesięcy.Pisz,jeśli
              będziesz miała jakieś pytania.Pozdrawiam i proszę nie zapomnij o mnie...
    • ana.bb Re: oferta pracy w Londynie 28.07.04, 10:45
      hej
      ja mam jeszcze pytanko prawdopodobnie dużo lekarzy z polski wyjechało do
      Anglii min. stomatolodzy czy coś wiesz na ich temat . czy moze szukać i na
      początek zacząc współprace . czy to nie jest dobry pomyśł odp. co sądzisz ?
      dzieęki pa
    • cloudy6 Re: oferta pracy w Londynie 08.08.04, 18:12
      lalibela-odezwij się proszę,to pilne!
      pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: oferta pracy w Londynie IP: *.customer.m-online.net 22.09.04, 20:15
      Tutaj szukaj pracy
      praca.polonia-muenchen.net
      www.stade.city-map.de/city/db/010101050006/1/1649/dzia%B3alno%9C%
      E6_gospodarcza_-_doradztwo.html
      www.rzeczpospolita.pl/prawo/doc/Ranking/2004/kan5e.html
      www.rsmi.de/hhrsm/content/e747/e774/index_ger.html
      www.fundacja.komandor.pl/wortal/pp/niemcy.html
      www.ihk.pl/
      www.1praca.gov.pl/ue.php
      www.arbeitsagentur.de/
      www.wirtschaft-polen.de/pl/pdf/informator_weh_eu.pdf
      www.kadry.info.pl/doradztwo/firmy.htm