Dodaj do ulubionych

"MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!!

IP: 212.244.128.* 20.08.04, 11:39
-pracownicy tej agencji robią złą robotę dla wlaściciela tejże agencji, są
ordynarne , zamiast nr. tel podają faks a to świadczy o lekceważeniu
potencjalnych klientow, nie potrafią udzielić konkretnych informacji , z
rozmowy z p. agnieszką jak się przedstawila wywnioskowalem ,tej pani należy
słuzyc a ona nie musi pracować-GDZIE JEST WLAŚCICIEL TEJŻE AGENCJI TAK
ZACHWALANEJ!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wisnia Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.tebo.net / *.tebo.chelm.pl 20.08.04, 12:34
      Prosze o wiecej szczegółów dotyczących Mackenzie. Jestem zainteresowany
      współpraca z nimi, nie chciałbym się rozczarować.
      • Gość: Joanka Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:39
        Moje doświadczenia są zupełnie inne panie są miłe i naprawdę pomagają jak
        mogą,więc opisany przypadek to chyba nieporozumienie.
        • Gość: konstancja Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: 212.244.128.* 20.08.04, 18:04
          mialem przyjemnosc dzisiaj , nie wiem czy miala zly dzien czy taka jest
          praktyka dzialania.
          • Gość: pati Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 00:13
            ja też mam zgoła inne doświadczenie. Panie pewnie już mają mnie dosyć, bo albo
            prowadzę istne monologi, albo zalewam je pytaniami. Nigdy nie daly mi odczuć,
            że jestem upierdliwa. Pewnie to był tylko zy dzień
    • eutyfrona Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! 24.08.04, 18:39
      Ja na razie mam dobre wrażenie z kontaktów z tą firmą. W piątek jadę na spotkanie, to na pewno dpwoem się więcej niż w kontakcie telefonicznym.
    • Gość: jacek Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:15
      zdaje sie Konstancjo że jesteś nieco osamotniona w swoich sądach....
      starałem sie o pracę w Anglii i zdecydowałem sie postawić na ich pośrednictwo
      i to był strzał w dzisiątkę jak się okazuje
      cały proces rekrutacji w moim przypadku przebiegał komfortowo ( choc to mało powiedziane) mimo wielu wątpliwości i pytań z mojej strony ZAWSZE zostałem obsłużony przez Panie z tej agencji profesjonalnie: szybko , rzeczowo, rzetelnie
      a nawet z humorem [ dziękuję pani Blanko ;-) ]
      wiem że wszystko jest dograne na tip top i ze nie mam się o co martwić

a może to ty w czymś zawaliłaś?
      pozdrawiam serdecznie
    • Gość: jacek Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=13208004
      poczytaj sobie wrażenia ludzi którzy zdecydowali się na ta agencję
      i się nie zwiedli
      • Gość: edyta Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.energostal.pl / 195.205.11.* 07.10.04, 15:14
        A zdecydowałeś się już a wyjazd?
        • Gość: jacek Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: 213.48.85.* 18.11.04, 13:16
          pracuje od 1.09.2004
    • Gość: Ala Re: "MACKENZIE CONSULTING --UWAGA!!!!!!! IP: *.customer.m-online.net 26.09.04, 15:41
      praca.polonia-muenchen.net /info/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka