Dodaj do ulubionych

A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych?

IP: 193.178.243.* 24.08.04, 13:12
Interesuje mnie praca w charakterze opiekuna osób staszych i
niepełnosprawnych. Pracuję w Polsce jako fizjoerapeuta,8 lat pracy w zawodzie
w polskim szpitalu...:-).Jak ktoś pracuje w służbie zdrowia to wie jaka
to "super płatna robota". MOże komuś się udało znaleść pracę w tej branży w
UK. Będę wdzieczna za wszelkie informacje i wskazówki. POzdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Karina Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 13:58
      Co prawda jeszcze nie jadę, ale idę na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie takiej
      pracy, a firma nazywa się Christies Care. Mają swoje biuro w Warszawie i
      wszystko to wygląda bardzo profesjonalnie. Podoba mi się, że polskie biuro
      udzieliło mi bardzo szczegółowej informacji przez telefon, nie robią spędu
      tylko umawiają się indywidualnie i jeszcze mają w planach kursy angielskiego
      specjalnie dla osób wyjeżdżających za granicę. Mają mi przysłać info na ten
      temat mailem. Można u nich zarobić ok. 7000PLN pracując tylko 3 tygodnie w
      miesiącu (ale z sobotami i niedzielami) i jest to opieka w domu, czyli nie
      płacę za wyżywienie ani za mieszkanie. Mam nadzieję ,że pojadę, będę wiedziała
      od razu po rozmowie, 1 września.
      • Gość: daniel Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:28
        Karino czy udalo Ci sie moze zostac opiekunka w Christies Care???:)
        Mam nadzieje ze spenilas swoje marzenie i jestes zadowolona:)
        Moglabyś mi troszke to zrelacjonować bo sie tez do tego przymierzam????

Pozdrawiam Daniel moj mail danny231@op.pl
      • anulka271 Re: do kariny 01.03.05, 20:37
        czesc karina i jak pojechalas z tej firmy christies care?I jak tam ci jest w
        porzadku ajk zarobki,personel i podopieczni za wszelkie info bede bardzo
        wdzieczna bo wiesz ja tez bardzo chce jechac ale rozwazam jeszcze gdzie i jako
        kto pozdrowki pa
      • Gość: ewa Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:30
        Karina, jesteś juz w Anglii? Napisz coś więcej o swojej pracy, proszę.
        Pozdrawiam.
    • Gość: cotton_wool Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.euronet.net.pl 24.08.04, 19:03
      prosze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=14445171
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=14514461&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=115&w=14073496&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=13208004
      a tak na przyszlosc to polecam wyszykiwarke
    • Gość: Gosc Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.04, 02:02
      W bawarii pracy pelno! www.polonia-muenchen.net
    • Gość: pigula Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:47
      W Londynie mam kontakt na agencje ktora pomoze ci znalesc prace i w razie
      potrzeby w rejestracji nic im nie placisz,mnie pomogli. Mam juz rejestracje ,
      mialam spotkanie w Polsce z nimi i z przedstawicielami szpitala. Wyjazd planuja
      na koniec lutego. Agencja specjalizuje sie w zawodach medycznych. Nie szukaj
      pracy jako opiekun. Zacznij od swojej specjalizacji.Jako opiekun zarobisz tyle
      co pracownik niewykwalifikowany, czyli najnizsza stawke. Cos ok 5L/godz.To
      lepiej siedziec w pl. Chyba,ze zalezy ci tylko na poznaniu jez. i nie masz
      rodziny w Polsce czekajacej na twoja wyplate.
      Pozdrawiam
      • Gość: pigula Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:51
        ups zapomnialam podac mojego maila kszymanska@yahoo.com
      • anulka271 Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? 09.01.05, 17:49
        czesc pigula mam do ciebie pytanie.Jak zdobyc adres firmy specjalizujacej sie w
        kierunkach medycznych,bo koncze w tym roku licencjat z fizjoterapii i chce
        wyjechac do pracy i zarobic na magistra,bo na rodzicow juz nie mam co
        liczyc.Czy moglabys mi jakos pomoc i czy ty tez jestes po jakims kierunku
        medycznym?Pozdrawiam czekam na odpowiedz jak mozesz to na mail
        anulka271@interia.pl
    • Gość: Judyta Znam wiarygodną firmę kóra załatiwa pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:35
      Ja jestem pielęgniarką wyjechałam przez biuro doradztwa personlanego MOTYL z
      Głogowa. Zapewnili mi kontrakt przed wyjazdem za 6 funta za godzinę czyli już
      trochę zarobiłam. Ich nieaktualna stronka na necie www.motyl.org.pl To jest
      ciężka praca ale przynajmniej opłacalna. Tylko język nalezy znać.
      Powodzenia życzę
    • Gość: wwwhhhaaattt Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.retsat1.com.pl 04.01.05, 23:03
      nie rozumiem dlaczego będąc fizjoterapeutą i mając 8 lat doświadczenia chcesz
      być jedynie opiekunką...z powodzeniem możesz próbować pracy w zawodzie...
      • Gość: S.M. Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.isp.tvkg.net 06.01.05, 11:30
        Suche Altenpflegerin aus Polen, wegen der Bezahlbarkeit.
        Meine eltern leben noch alleine. Mein Vater ist Demenzkrank.
        24-Stunden-Betreuung, Unterkunft,Verpflegung und 1.200 Euro sind machbar.
        Gruß
        H.W.Klein
        H.W.Klein@web.de
        Ogłoszenie z www.tools4free.de/cgi-bin/board.pl?fnr=70&read=2029
        • Gość: Maria Re: A jak jest z zawodem opiekuna osób starszych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:37
          jak ktoś ma namiary na prace opiekuna osób starszych to prosze o namiary
          e-mail:zyma1952@tlen.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka