Gość: Jana IP: 158.66.131.* 01.10.04, 12:01 Są już listy na A8 EPA. Żartowałam. Ale szkoda, że nie widziałam teraz potu na Waszych czołach i pośpiesznego przeglądania stron OJ. Pozdrawiam i miłego weekendu. Jana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Auxi Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: *.cec.eu.int 01.10.04, 12:14 gdzie? w eurolex nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawn Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: 5.5.* / 80.58.35.* 01.10.04, 20:50 Nie masz nic lepszego do zartowania? chyba nam nie tak bardzo smiesznie, no wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czolgista Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: *.customer.tvd.be 01.10.04, 21:04 eee..... stary, po prostu jakas frustratka sama nie zdala i sie teraz wyzywa psychologicznie na innych, no coz, jak zwykle kompleksy wziely gore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawn Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: 5.5.* / 80.58.35.* 01.10.04, 21:31 Chyba kto zdal i czeka nie lubi takich zart do konca. Jesli ty lubisz, no to fajnie. Baw sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: *.fbx.proxad.net 01.10.04, 21:32 Jana slonko, mozesz podac jakis link do tej list w pdf, nie widze jej na JO / OJ dzieks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubik btw, octi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 13:40 jak twoj panel? dostales robote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Jana odpisuje. IP: 158.66.131.* 04.10.04, 10:54 To po prostu byla drobna aluzja, zebyscie Kochani troche wyluzowali. Niektorzy wpadaja wrecz w histerie! Tak nie mozna! Czy Wy na prawde nie widzicie swiata poza EPSO! Mamy ostatnie cieple dni, idzcie sobie na spacerek i pooddychajcie powietrzem, poki jeszcze nie ma mrozow. Zycze Wam wszystkim powodzenia. Jana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Jana odpisuje. IP: *.piekna.pl / 212.69.68.* 04.10.04, 21:07 A co Jana, ty juz sobie pooddychalas i chyba nadmiar tlenu Ci zaszkodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: btw, octi IP: *.fbx.proxad.net 04.10.04, 22:36 czesc ubik panel oki, dobrze bylo, po tygodniu do mnie dzwoni HoU i sie pyta jak bylo a ja mowie ze nic mi nie powiedzieli i sie nie kontaktowali a ona na to ze to normalka bo to komisja ale sie usmialismy teraz dala sygnal do DG Admin zeby mnie wezwac na badania lekarskie i narazie czekam na date, ustalilismy ze powinienem zaczc od 15/11 jak bede badanie ok jestes ubika czy ubik ? :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adelphi Re: btw, octi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 00:46 octi, zapytam z ciekawosci: czy jestes EPA, czy prawnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: btw, octi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:18 Octi, zawsze zanim zaczniesz z kimś jakąś głebszą korespondencje, to pytasz na wstępie, czy ty jesteś "On" czy "Ona" ?? :) Sorki, ale ubawilo mnie to - no cóż, ale w końcu jak się wybierasz do Bxl znaleźć żonę, to talkie pytanie jest jak najbardziej uzasadnione. Dobra, koniec żartów :) Czyli rozumiem, ze 15/11 to teoretycznie data rozpoczecia pracy ? Szybciutko - troche mnie zdziwilo, bo jak na Komisje, to jest to tempo odrzutowca. Przyznasz się, ktory DG ? Dla uciechy - pierwszy miesiąc to są głownie szkolenia typu: gdzie jest biblioteka, jakie mamy zasoby intranetowe itp - czyli troche jak na studiach :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: btw, octi IP: *.fbx.proxad.net 05.10.04, 09:34 Sofi :-) stram sie moj watek matrymonialny ozywic dyskretnie haha dobrze rozumiesz, tylko mnie te badania przejmuja bo ja taki slaby na zdrowiu ale ktos mi powiedzial ze Rambo nie potrzebuja :-/ mhh sama mi HoU mowia ze szybkie tempo, bo ta osoba ktora mam zastapic odchodzi gdzies wyzej DG MARKT Marché Intérieur mhh oby sie powiodlo, juz mi sie nudzi w paryzu, cos bym sobie zmienil ze miesiac formacji :o zanudze sie w laweczkach :D:D pozdrawiam, milego dnia PS ah prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: btw, octi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:43 tylko mnie te badania przejmuja bo ja taki slaby na zdrowiu >>> cholera zaczyna mi sie podobać to twoje ironiczne poczucie humoru, az żałuje że ja już mężata :) ale ktos mi powiedzial ze Rambo nie potrzebuja :-/ >>> Jak to, to Rambo tam nii bedzie ? To ca ja biedna zanudzę się w tej pracy ? juz mi sie nudzi w paryzu, >>> Boże, widzisz i nie grzmisz ! Ale ja też lubie zmiany. Jesli jestes na tym etapie, to juz napewno cos z tego wyjdzie, bo jeszcze nie slyszalam o przypadku (he, he) nie przejscia przez badania medyczne heja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: btw, octi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:26 ale ktos mi powiedzial ze Rambo nie potrzebuja :-/ > >>> Jak to, to Rambo tam nii bedzie ? To ca ja biedna zanudzę się w > tej pracy ? Sadze ze Rambo to ma nieco inne plany niz Komisja do tego Europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: btw, octi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:26 Ale owszem tez zaluje ze go tam nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juna Re: Rambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:57 Terminator tez mial inne, a jak wysoko zaszedl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka wyczailam kim jestes IP: *.cec.eu.int 06.10.04, 14:09 Panie G. ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też wielbicielka Re: wyczailam kim jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:58 ale ci zazdroszczę :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez cec.eu.int Re: wyczailam kim jestes IP: *.cec.eu.int 06.10.04, 15:04 ja tez wyczailam, Pan G...a i nick malo orginalny...Pan G.O, rocznik 1976? No to teraz prosimy o zdjecie, zajmiemy sie strona matrymonialna, skoro robota juz jest... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety nie cec.e Re: wyczailam kim jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:14 naprawdę rocznik 1976 czy raczej 1946? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1979 Re: wyczailam kim jestes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 20:10 Hej! Ale sie zrobilo matrymonialnie! ;-) Pozdrawiam Pana G / G.O. 1976 i wszystkie jego wielbicielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: wyczailam kim jestes IP: *.fbx.proxad.net 06.10.04, 20:21 mhhh Anieska ? :-) daj znac czy to ty jestes taka tajamnicza :-)) przechodze do rzeczy : 1976 O G a nie G O jeszcze do mnie nie napisali o badaniach, a ja wchodzac po schodach coraz lepiej sie czuje, jak tak potrwa to odzyskam forme :D a nie bedzie stolka czy wy wiecie ze oni juz maja w brux polski club dla urzednikow i robia maga imprezki :o wystarczy sie dolaczyc buziaki all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Związki matrymonialne i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:24 Mnie to pewnie nikt nie bedzie chciał, bo teoretycznie jestem zajęty, ale wola i ochota wielka... W tej Brukseli to widze niezły bu...l Aaaaaaaach to lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lat Re: Związki matrymonialne i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:33 Andy, być może tego nie czujesz, ale jest pewna różnica między figlarnymi żartami a przaśnym poczuciem humoru. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Związki matrymonialne i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:17 Tee, Misiek spoko, spoko.. Co Ty sie w LPR bawisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Związki matrymonialne i nie tylko IP: 212.180.161.* 07.10.04, 13:01 > W tej Brukseli to widze niezły bu...l Andy, nie jestem twoim najwiekszym fanem ale z tym stwierdzeniem to zgadzam sie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Postanowilam pozostac tajemnicza. IP: *.cec.eu.int 07.10.04, 10:51 Jednak ufam, ze niebawem sie spotkamy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś