Dodaj do ulubionych

SĄ LISTY na A8 EPA

IP: 158.66.131.* 01.10.04, 12:01
Są już listy na A8 EPA.

Żartowałam. Ale szkoda, że nie widziałam teraz potu na Waszych czołach i
pośpiesznego przeglądania stron OJ.

Pozdrawiam i miłego weekendu.
Jana.
Obserwuj wątek
    • Gość: Auxi Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: *.cec.eu.int 01.10.04, 12:14
      gdzie? w eurolex nie widze
    • Gość: Dawn Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: 5.5.* / 80.58.35.* 01.10.04, 20:50
      Nie masz nic lepszego do zartowania? chyba nam nie tak bardzo smiesznie, no
      wiesz?
      • Gość: czolgista Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: *.customer.tvd.be 01.10.04, 21:04
        eee.....
        stary, po prostu jakas frustratka sama nie zdala i sie teraz wyzywa
        psychologicznie na innych,
        no coz, jak zwykle kompleksy wziely gore
        • Gość: Dawn Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: 5.5.* / 80.58.35.* 01.10.04, 21:31
          Chyba kto zdal i czeka nie lubi takich zart do konca. Jesli ty lubisz, no to
          fajnie. Baw sie dobrze.
    • Gość: octi Re: SĄ LISTY na A8 EPA IP: *.fbx.proxad.net 01.10.04, 21:32
      Jana slonko,
      mozesz podac jakis link do tej list w pdf, nie widze jej na JO / OJ
      dzieks
      • Gość: ubik btw, octi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 13:40
        jak twoj panel? dostales robote?
        • Gość: Jana Jana odpisuje. IP: 158.66.131.* 04.10.04, 10:54
          To po prostu byla drobna aluzja, zebyscie Kochani troche wyluzowali.
          Niektorzy wpadaja wrecz w histerie!
          Tak nie mozna! Czy Wy na prawde nie widzicie swiata poza EPSO!
          Mamy ostatnie cieple dni, idzcie sobie na spacerek
          i pooddychajcie powietrzem, poki jeszcze nie ma mrozow.
          Zycze Wam wszystkim powodzenia.
          Jana :-)
          • Gość: saper Re: Jana odpisuje. IP: *.piekna.pl / 212.69.68.* 04.10.04, 21:07
            A co Jana, ty juz sobie pooddychalas i chyba nadmiar tlenu Ci zaszkodzil.
        • Gość: octi Re: btw, octi IP: *.fbx.proxad.net 04.10.04, 22:36
          czesc ubik
          panel oki, dobrze bylo, po tygodniu do mnie dzwoni HoU i sie pyta jak bylo a ja mowie ze nic mi nie
          powiedzieli i sie nie kontaktowali a ona na to ze to normalka bo to komisja ale sie usmialismy
          teraz dala sygnal do DG Admin zeby mnie wezwac na badania lekarskie
          i narazie czekam na date,
          ustalilismy ze powinienem zaczc od 15/11 jak bede badanie ok
          jestes ubika czy ubik ? :-)
          pozdrawiam
          • Gość: adelphi Re: btw, octi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 00:46
            octi,
            zapytam z ciekawosci: czy jestes EPA, czy prawnikiem?
          • Gość: Sofi Re: btw, octi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:18
            Octi, zawsze zanim zaczniesz z kimś jakąś głebszą korespondencje, to pytasz na
            wstępie, czy ty jesteś "On" czy "Ona" ?? :) Sorki, ale ubawilo mnie to - no
            cóż, ale w końcu jak się wybierasz do Bxl znaleźć żonę, to talkie pytanie jest
            jak najbardziej uzasadnione. Dobra, koniec żartów :)
            Czyli rozumiem, ze 15/11 to teoretycznie data rozpoczecia pracy ? Szybciutko -
            troche mnie zdziwilo, bo jak na Komisje, to jest to tempo odrzutowca.
            Przyznasz się, ktory DG ?
            Dla uciechy - pierwszy miesiąc to są głownie szkolenia typu: gdzie jest
            biblioteka, jakie mamy zasoby intranetowe itp - czyli troche jak na studiach :)

powodzenia
            • Gość: octi Re: btw, octi IP: *.fbx.proxad.net 05.10.04, 09:34
              Sofi :-)
              stram sie moj watek matrymonialny ozywic dyskretnie haha
              dobrze rozumiesz, tylko mnie te badania przejmuja bo ja taki slaby na zdrowiu
              ale ktos mi powiedzial ze Rambo nie potrzebuja :-/
              mhh sama mi HoU mowia ze szybkie tempo, bo ta osoba ktora mam zastapic odchodzi gdzies wyzej
              DG MARKT Marché Intérieur
              mhh
              oby sie powiodlo, juz mi sie nudzi w paryzu, cos bym sobie zmienil
              ze miesiac formacji :o zanudze sie w laweczkach :D:D
              pozdrawiam, milego dnia
              PS ah prawnik
              • Gość: Sofi Re: btw, octi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:43
                tylko mnie te badania przejmuja bo ja taki slaby na zdrowiu
                >>> cholera zaczyna mi sie podobać to twoje ironiczne poczucie humoru, az
                żałuje że ja już mężata :)
                >>> Jak to, to Rambo tam nii bedzie ? To ca ja biedna zanudzę się w tej pracy ?
                juz mi sie nudzi w paryzu,
                >>> Boże, widzisz i nie grzmisz ! Ale ja też lubie zmiany. Jesli jestes na tym
                etapie, to juz napewno cos z tego wyjdzie, bo jeszcze nie slyszalam o przypadku
                (he, he) nie przejscia przez badania medyczne

heja
                • Gość: saper Re: btw, octi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:26
                  > >>> Jak to, to Rambo tam nii bedzie ? To ca ja biedna zanudzę się w
                  > tej pracy ?

Sadze ze Rambo to ma nieco inne plany niz Komisja do tego Europejska.
                  • Gość: saper Re: btw, octi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:26
                    Ale owszem tez zaluje ze go tam nie bedzie.
                  • Gość: juna Re: Rambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:57
                    Terminator tez mial inne, a jak wysoko zaszedl:)))
          • Gość: wielbicielka wyczailam kim jestes IP: *.cec.eu.int 06.10.04, 14:09
            Panie G. ....:)
            • Gość: też wielbicielka Re: wyczailam kim jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:58
              ale ci zazdroszczę :>
              • Gość: tez cec.eu.int Re: wyczailam kim jestes IP: *.cec.eu.int 06.10.04, 15:04
                ja tez wyczailam, Pan G...a i nick malo orginalny...Pan G.O, rocznik 1976?
                No to teraz prosimy o zdjecie, zajmiemy sie strona matrymonialna, skoro robota
                juz jest... :-)
                • Gość: niestety nie cec.e Re: wyczailam kim jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:14
                  naprawdę rocznik 1976 czy raczej 1946?
                  • Gość: 1979 Re: wyczailam kim jestes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 20:10
                    Hej!
                    Ale sie zrobilo matrymonialnie! ;-)
                    Pozdrawiam Pana G / G.O. 1976 i wszystkie jego wielbicielki
                    • Gość: octi Re: wyczailam kim jestes IP: *.fbx.proxad.net 06.10.04, 20:21
                      mhhh Anieska ? :-)
                      daj znac czy to ty jestes taka tajamnicza :-))
                      przechodze do rzeczy :
                      1976 O G a nie G O
                      jeszcze do mnie nie napisali o badaniach, a ja wchodzac po schodach coraz lepiej sie czuje, jak tak
                      potrwa to odzyskam forme :D a nie bedzie stolka
                      czy wy wiecie ze oni juz maja w brux polski club dla urzednikow i robia maga imprezki :o
                      wystarczy sie dolaczyc
                      buziaki all
                      • Gość: Andy Związki matrymonialne i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:24
                        Mnie to pewnie nikt nie bedzie chciał, bo teoretycznie jestem zajęty, ale wola
                        i ochota wielka...
                        W tej Brukseli to widze niezły bu...l
                        Aaaaaaaach to lubię...
                        • Gość: Lat Re: Związki matrymonialne i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:33
                          Andy,
                          być może tego nie czujesz, ale jest pewna różnica między figlarnymi żartami a
                          przaśnym poczuciem humoru.
                          pzdr
                          • Gość: Andy Re: Związki matrymonialne i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:17
                            Tee, Misiek spoko, spoko.. Co Ty sie w LPR bawisz???
                        • Gość: saper Re: Związki matrymonialne i nie tylko IP: 212.180.161.* 07.10.04, 13:01
                          > W tej Brukseli to widze niezły bu...l

Andy, nie jestem twoim najwiekszym fanem ale z tym stwierdzeniem to zgadzam sie
                          w 100%.
                      • Gość: wielbicielka Postanowilam pozostac tajemnicza. IP: *.cec.eu.int 07.10.04, 10:51
                        Jednak ufam, ze niebawem sie spotkamy...
                        ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka