epsiaczka 09.11.04, 09:51 Proszę o maila na moją skrzynkę na gazeta.pl. Dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: octi Re: 18-21.11.04 Bruksela - kto jedzie i szuka lok IP: *.fbx.proxad.net 09.11.04, 10:03 czemu taka dyskryminacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epsiaczka Re: 18-21.11.04 Bruksela - kto jedzie i szuka lok IP: 193.111.166.* 09.11.04, 10:10 Oj, octi, octi! ja widzę, że ty cały dzień czyhasz na takie okazje i od razu rzucasz się w wir przygody i dyskusji! Hę? Odp: Dlatego, że chcę się zatrzymać w schronisku! Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: 18-21.11.04 Bruksela - kto jedzie i szuka lok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:10 Octi, ale nie tak z butami, troche sovoir vivru chyba by sie przydalo :) Ja wiem ze ci sie spieszy, bo latka leca, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: 18-21.11.04 Bruksela - kto jedzie i szuka lok IP: *.fbx.proxad.net 09.11.04, 10:14 tak sie zastanawiam czy te dziewczyny nie zechca mnie przygarnac na jakis czas ... i mnie nauczyc savoir vivre :-) super by bylo sie zebrac na jakis czat wieczorkiem i pogadac "na zywo" co wy na to ? bunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: 18-21.11.04 Bruksela - kto jedzie i szuka lok IP: *.fbx.proxad.net 09.11.04, 19:30 dobra dobra, wycofuje sie :( (narazie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz pytanie o badania IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.11.04, 19:43 Mam do Ciebie pytanie dotyczące badań. Pisałaś, że po spotkaniu z Medical Service masz się spotkać z kimś z HR Rady - kto Cię poinformował o tym spotkaniu MS czy HR? Pojutrze mam badania a nie mam żadnych informacji na temat spotkania w HR. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz Re: pytanie o badania do Epsiaczki oczywiście IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.11.04, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: pytanie o badania IP: *.euv / 193.174.122.* 09.11.04, 20:17 Ja np. dostalam informacje z HR, ze zaraz po zakonczonych badaniach (a przed interview) mam do nich zadzwonic i umowic sie "in order to complete your administrative file". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: octi Re: pytanie o badania IP: *.fbx.proxad.net 09.11.04, 20:29 to nie ten watek tu byl, ale jesli juz to jest tak ze 1° rano badania (w 2 roznych budynkach) 2° pozniej spotkanie w DG ADMIN (blizej w strone centrum miasta) w celu uzupelnienia papierkow, oni patrza na oryginal np dyplomu i potwierdzaja na xero ze sie zgadza itp to trwa nie wiecej jak 30 minut, nie zapomniec o fotkach, co by nie bylo jak sie czegos nie ma to mozna doslac poczta teoretycznie przed wynikami badan pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: pytanie o badania IP: *.euv / 193.174.122.* 09.11.04, 20:45 Oczywiscie z ADMIN, nie z HR. Sorry za pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epsiaczka Re: pytanie o badania IP: *.aster.pl 09.11.04, 20:37 HR Rady, medical service pisało do mnie oddzielnie i tylko na temat badań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz Re: pytanie o badania IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.11.04, 21:15 Dziękuję za informacje. Spróbuję skontaktować się z HR z Brukseli, bo chyba o mnie zapomnieli. Sorry za pomieszanie wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epsiaczka Re: pytanie o badania IP: 193.111.166.* 10.11.04, 08:58 Ale wiesz co, nie podali mi ani miejsca, ani dokładnej godziny, tylko, że po tym pierwszym spotkaniu z lekarzem mam spotkanie z HR. Ja też będę do nich jeszcze pisać w tej sprawie, ale pewnie po wizycie lekarskiej cię skierują dokładnie. By the way, ty do Rady też jedziesz? Napisz potem jak to wyglądało, pls. Powodzenia, żeby ci za dużo krwi nie upuścili ( : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumacz Re: pytanie o badania IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.11.04, 12:30 Do Rady. Na maila nie odpisują więc może będzie tak jak napisałaś, że MS skieruje mnie dalej. Tymczasem właśnie wylatuję - po powrocie zdam relację. Odpowiedz Link Zgłoś
epsiaczka DO TŁUMACZA 26.11.04, 09:24 Hej, tłumacz! I co z twoją relacją? Przynajmniej powiedz czy już masz wyniki (i kiedy dokładnie miałeś badania?). Jak się wstydzisz ( : przy wszystkich to przynajmniej daj znać na mojego gazetowego priva. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś