Dodaj do ulubionych

kody do telefonow

IP: *.udn.pl 24.12.04, 23:14
czesc
nie znacie jakis kodow zaby dzwonic do polski z anglii z budki tel na nr
stacjonrny za male pieniadze? byl jeden moze go ktos zna za 30 p 15 min ale
juz sie cos skopalo 087079909990
pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafco Re: kody do telefonow IP: *.icpnet.pl 25.12.04, 15:27
      To jest dobry numer tylko za duzo dziewiątek nawaliłaś Marlenka-087 07 990 990-
      dzwonie caly czas i jest O.K. Pozdrawiam.
      • Gość: me Re: kody do telefonow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.04, 16:06
        To proszę o podpowiedź, bo raz próbowałam kodów i tylko mi monety zjadło. więc
        na wszelki wypadek zanim zacznę wystukiwać - czy po wybraniu podanego numeru
        należy wystukać cały numer wraz z kierunkowym do Polski (czyli 0048), czy już
        tylko kierunkowy w Polsce (np. 022?)
        Dzięki bardzo za podpowiedz
        • Gość: Rafco Re: kody do telefonow IP: *.icpnet.pl 26.12.04, 18:53
          Naturalnie, ze z kierunkowym do Polski Marlenka, bo dzwonisz z terytorium UK, a
          kierunkowy do miasta bez zera (np.22).Pozdrawiam.
          • Gość: marlenka Re: kody do telefonow IP: *.udn.pl 26.12.04, 20:49
            marlenka to ja i ja wiem ze kierunkowy tez ... to ta druga dziewczynka nie
            wiedziala.....
        • Gość: Rafco Re: kody do telefonow IP: *.icpnet.pl 26.12.04, 18:55
          aaaaaaaa i nie zapomnij na koncu zaakceptowac #. Narka.
          • Gość: me Re: kody do telefonow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 22:40
            Dziękuję bardzo
            Ta druga dziewczynka ;)
    • Gość: Ania Re: kody do telefonow IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 30.12.04, 18:10
      Ale cos bylo nie tak z tym kodem w Wigilie, dzwonilismy z dwoch budek i w ciagu minuty nam ponad funta zjadalo. Moze to tylko przez Swieta? Czy ktos dzownil i juz jest ok?
      • Gość: mike Re: kody do telefonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:51
        przez butki BT ten kod juz nie dziala! ja dzwonie z Tesco z innej budki i
        wszystko jest ok!
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka