Dodaj do ulubionych

Miki: Jak obliczyc INCOME TAX???

IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.01.05, 10:06
Nie moge nigdzie znalezc... Jestem A*5.2
Obserwuj wątek
    • Gość: Sofi Link do skali podatkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:13
      Prosze link

www.eib.org/news/news.asp?cat=45&news=63
      Kliknij w tax scale
      • Gość: Tito Re: Link do skali podatkowej IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 07.01.05, 17:06
        Wielkie dzieki - b fajny link
        • Gość: adm Re: Link do skali podatkowej IP: *.68.221.12.brutele.be 07.01.05, 17:27
          uwaga, na dzieci poza dodatkim jest ulga podatkowa...ja przy 2 dzieci, na A5.2
          place jakies 160 z groszami podatku;;;;
          • Gość: Sofi Re: Link do skali podatkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 09:56
            No to wielkie dzieki za info bo mi z tej symulacji wyszlo jakies 250 E podatku.

A kiedy to odliczam, przy rozliczeniu rocznym ? Jesli tam w ogole cos takiego
            istnieje oczywiscie. Czy tez deklaruje od razu, ze mam jedno i Admin sam
            zmniejsza moj PIT ?
            • Gość: adm Re: Link do skali podatkowej IP: *.68.221.12.brutele.be 08.01.05, 10:31
              sofi napisz do mnie do pracy, mam dostep ale nie na tyle zeby znlezc twoj
              adres...

nie ma zadnych pitow ani rozliczen admin wie od poczatku ile czego masz i sobie
              rozlicza, zglaszasz tylko kazde nowe dziecko -))
              • Gość: Sofi Re: Link do skali podatkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:45
                Napisalam, ale na zupelnie inny temat :)

Priv na forum: sofi75@gazeta.pl, a tam bedziesz miala adres na wp.pl

he, he "kazde nowe dziecko" :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka