Dodaj do ulubionych

Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding !

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:23
Czy na prawde zycie Eurokratow skupia sie wokol dzieci?
Bo przedszkole za krotko!
Bo szkola sie z Uccle przenosi!
Ja rozumiem dla wielu wazna kwestia, ale ilez mozna!

Kochani czy sa wsrod Was tacy, ktorzy nie chca sie rozmnozyc?
Albo dla ktorych dzieci nie sa jedyny, i najwazniejszym celem i sensem zycia?

Proponuje watek i ruch NO-KIDDING!
(dla niewtajemniczonych polecam internet ;-))

Wolna (od kwesii macierzynskich)

PS. Mam nadzieje, ze nie zostane zbluzgana przez bande fanatykow!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tito Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.upc.chello.be 26.01.05, 21:34
      To co proponujesz jest b nienaturalnym sposobem zycia.
      Ja chce duuuuuuuuuuzo dzieci i uwazam ze dzieci jako cel sa o wiele wdzieczniejszym, zdrowszym i pieknym celem niz np. praca, narty albo impry z bzykaniem. Chociaz te wszystkie ostatnie tez lubie :)
      Pozdrawiam i zycze przemyslenia priorytetow przy najblizym pobycie na wyspie bezludnej albo na pustyni - daje slowo, to pomaga.
      • Gość: dottie Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:50
        Hej Tito! To bardzo fajnie ze chcesz miec duuuuuuuuzo dzieci, ale nie narzucaj
        swoich pogladow innym! Wiesz sa ludzie ktorzy po prostu nie lubia/ nie chca
        miec dzieci i to wcale nie znaczy ze sa aspoleczni. A moze ich od razu na
        Madagaskar wyslac? (to aa propos bezludnej wyspy i priorytetow)
      • Gość: daisy26 Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 10:08
        powodzenia w dążeniu do celu ;)))
    • Gość: Unia Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: 32.106.80.* 26.01.05, 21:53
      Zabrac Twoich rodzicow do Belgii, bo naprawde godz. przedszkola sa za krotkie.
      Ja zostawiam w belgijskiej szkoly, do godz 18.30 i gratis.
    • Gość: rudy Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.22-136-217.adsl.skynet.be 26.01.05, 22:30
      Nie bede bluzgal ale nie zapominaj ze forum jest dla wszystkich. Jesli watki
      dotyczace dzieci Cie nie interesuja, to ich nie czytaj - sa tacy dla ktorych to
      najwazniejsze. Zaloz za to swoj watek na temat, ktory Cie kreci.
      • Gość: Do Rudy Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: 32.106.80.* 26.01.05, 22:34
        Nie byla taka mowa. Szkoda ze nie czytac dokladnie.
        • Gość: rudy Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.10-136-217.adsl.skynet.be 26.01.05, 22:40
          Czytac dokladnie. Podtrzymuje to co nnapisalem i jesli watek bedzie np. o
          imprezach z bzykaniem to chetnie sie podlacze hehe.
          • asiunia.lux Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 26.01.05, 22:56
            hehehehehe
          • Gość: bacon impry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 00:21
            no to mamy nowy watek. i zapewne wkrotce stanie sie najczesciej odwiedzanym i
            komentowanym: IMPRY Z BZYKANIEM!!! Tito, jak Ty cos zapodasz... szacuneczek
          • Gość: J Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.cec.eu.int 27.01.05, 10:17
            oj rudy rudy...
            Czy Ty nigdy sie nie zmienisz?
    • asiunia.lux Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 26.01.05, 22:52
      Gość portalu: Wolna napisał(a):

> Czy na prawde zycie Eurokratow skupia sie wokol dzieci?

"na prawde" zdecydowanie nie, bo taki zwrot nie istnieje w jezyku polskim,
      ale "naprawde" to ma to sens

> Bo przedszkole za krotko!
      > Bo szkola sie z Uccle przenosi!
      > Ja rozumiem dla wielu wazna kwestia, ale ilez mozna!

mozna, mozna....

> Kochani czy sa wsrod Was tacy, ktorzy nie chca sie rozmnozyc?

z pewnoscia

> Albo dla ktorych dzieci nie sa jedyny, i najwazniejszym celem i sensem zycia?

nie jedynym, ale jednak waznym i istotnym dzieki Bogu.

> Proponuje watek i ruch NO-KIDDING!

proponuj, ale mysle, ze to jednak kiepski pomysl

> (dla niewtajemniczonych polecam internet ;-))

"niewtajemniczonych" nie ma, najwyzej sa "nie wtajemniczeni"..

> Wolna (od kwesii macierzynskich)

ciekawe jak dlugo (jesli kwesii=kwestii)

> PS. Mam nadzieje, ze nie zostane zbluzgana przez bande fanatykow!!!

Ale jakich tam fanatykow, najwyzej rodzicow....

P.S. zamiast pisania kolejnych watkow, polecam slownik ortograficzny do
      poczytania.
      pzdr
      • Gość: wtajemniczony Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:54
        "Niewtajemniczonych" w zasadzie to przymiotnik, a wiec wedle najnowszych regul -
        piszemy to razem. Co wiecej, niektore slowniki ortograficzne - zwlaszcza te
        starej, wiec nienowej daty - pewnych najnowszych okolicznosci nie uwzgledniaja.
        Sa wiec niewarte czytania. Blagam ludzie, nie czytajcie slownikow, lepiej
        piszcie chocby glupoty - jest ciekawie!!!
        • eurokrata Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 27.01.05, 18:45
          imieslow odczasownikowy...
      • Gość: Texas Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.altec.pl / *.altec.pl 22.03.05, 19:50
        > (dla niewtajemniczonych polecam internet ;-))
        >
        > "niewtajemniczonych" nie ma, najwyzej sa "nie wtajemniczeni"..

akurat sa "niewtajemniczeni";]
        > P.S. zamiast pisania kolejnych watkow, polecam slownik ortograficzny do
        > poczytania.

przyganial kociol garnkowi ;]

Pzdr
    • oksy Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 27.01.05, 08:11
      Ależ Wolna, chociaż może zarazem szybka kobieto, jaka banda fanatyków miałaby
      cię zbluzgać? You must be kidding! Mam wrażenie, że w okolicy ty jesteś jedyną
      fanatyczką i to ty do nas masz pretensje, że śmiemy się informacjami o
      przedszkolach wymieniać i że ośmieliliśmy się mieć dzieci. Naprawdę nie musisz
      tego czytać, a na ulicy po prostu nie patrz na te obrzydliwe wózki.
      Zyczę miłego dnia w pracy, tam żadne dzieci się nie pałętają.
    • Gość: daisy26 Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 08:55
      ja tam chcę mieć dzieci, pod warunkiem, że znajdę dla nich odpowiedniego
      tatusia ;)))
      a tak poważnie to na forum można wypowiadać się na każdy temat. Jeżeli jakaś
      dyskusja mnie nie interesuje, po prostu się nie udzielam. Więcej tolerancji!
      • eurokrata Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 27.01.05, 18:49
        No popatrz Stokrotko jaki zbieg okolicznosci....
    • Gość: Sofi Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 09:14
      Proponuje watek i ruch NO-KIDDING
      >>> Tak wyginely mamuty :)
      PS. Mam nadzieje, ze nie zostane zbluzgana przez bande fanatykow!!!
      >>> nie uwazam sie za fanatyczke. Raczej za dosyc wyluzowana mamusie, czasami
      nawet za bardzo i nie uwazam zeby dzieci tak strasznie przeszkadzaly w wolnym
      stylu zycia, moj synek nawet w rodzicielskich imprach bierze udzial (no moze
      nie tych w stylu Tito "all inclusive:)).

>>> A daisy26 znowu jakies aluzje matrymonialne wysyla :) To nie te czasu -
      teraz nie trzeba miec dla takowego tatusia zeby miec dziecko, chociaz pewnie
      wskazany byly ogromnie. Widze nacodzien.
      • aga6000 Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 27.01.05, 09:33
        > >>> A daisy26 znowu jakies aluzje matrymonialne wysyla :) To nie te
        > czasu -
        > teraz nie trzeba miec dla takowego tatusia zeby miec dziecko, chociaz pewnie
        > wskazany byly ogromnie. Widze nacodzien.
        Pewnie ze mozna bez tatusia, ale z tatusiem latwiej.
        I oto jak z watku no-kidding zrobil nam sie watek prorodzinny ;))
        • Gość: daisy26 Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 10:02
          no można bez tatusia, ale z ust mężatek takie komentarze brzmią zabawnie ;)
      • Gość: daisy26 Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 09:52
        aluzje matrymonialne? hahahahaha, jakoś nie zauważyłam :)
        zauważyłam natomiast, że niektórzy bardzo przejmują się swoimi rolami. Dyskusję
        o tym czy lepiej bez dzieci czy z dziećmi uważam za bezcelową. Każdy ma wolny
        wybór.
        Co do mamutów, to jakoś nie jest mi przykro, że wyginęły, a Tobie tak? ;)
      • Gość: Tito To nie sa imprezy a'la Tito ! IP: *.lan / 212.47.214.* 27.01.05, 19:59
        Jak bylem mlodszy i bardziej samotny to owszem, ale teraz tylko wspominam z
        lezka w oku :)
    • Gość: ruda Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:41
      Gość portalu: Wolna napisał(a):

> Czy na prawde zycie Eurokratow skupia sie wokol dzieci?

bo co? spośród 150 ostatnich wątków aż 3 są związane z dziećmi? a może nawet 5?

> Kochani czy sa wsrod Was tacy, ktorzy nie chca sie rozmnozyc?
      > Albo dla ktorych dzieci nie sa jedyny, i najwazniejszym celem i sensem zycia?

wiesz, dla mnie osobiście dzieci nie są jedynym celem ani sensem życia,
      ale dzieci owszem mam,
      i bardzo nie lubię, jak ktoś nazywa bycie rodzicem "rozmnażaniem się"...
      • Gość: K. Do Rudej! IP: *.hh.dial.de.ignite.net 28.01.05, 11:36
        czesc ruda!
        co u ciebie slychac? odezwal sie juz jakis chetny? mam nadzieje, ze tak.
        u mnie na razie nic albo jeszcze gorzej ;)
        ale idzie wiosna :)))

serdeczne pozdrowienia!
        k.
        ps. jakbys miala ochote pisac na priva to zapraszam: urmel malpa gazeta kropka
        pl
    • tees1 popieram, dziesi sa nieoplacalne 27.01.05, 13:28
      Poza tym sama tzw. tradycja posiadania dzieci jest mocno kontrowersyja i zbytnio
      traci chrzescijanstwem. Jest przez to bardzo nieeuropejska.
      • Gość: Yo do Tees - nieeuropejska? IP: *.mg.gov.pl / 158.66.1.* 27.01.05, 15:18
        Tak sadzisz, czy sobie zartujesz?
        • Gość: Yo Bo jezeli nie zartujesz to juz Cie lubie! IP: *.mg.gov.pl / 158.66.1.* 27.01.05, 15:22
          Bo jezeli nie zartujesz to juz Cie lubie!
    • eurokrata Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 27.01.05, 18:43
      No w sumie jaki sens mialoby to zycie bez patrzenia jak takie "cos pocieszne"
      rosnie, broi, wymadrza sie a przy tym z kazdym dniem upodabnia sie do nas?

Ciagle No- lecz liczac na Yes-kidding

EK

PS Pozdrawiam wszystkich Eurokratycznych rodzicow
      • ansil Re: Eurokraci - niewolnicy dzieci ? No-kidding ! 23.03.05, 14:08
        hihi, mozna miec kotka lub pieska- mnie klopotu..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka