Dodaj do ulubionych

polska tv w uk

IP: *.cambridge.org / *.cup.cam.ac.uk 31.01.05, 17:30
stesknilem sie za tv po polsku a nie bardzo wiem jak sobie pomoc tzn czy
wiecie w jakich kablowkach w uk mozna dostac polskie kanaly i jakie? a moze
macie inne sposoby na polska tv np jakies cyfry czy polsaty z anteny
napiszcie jak sie to robie u kogo za ile itp...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: polska tv w uk IP: *.cust.uslec.net 31.01.05, 22:32
      Moj kuzyn pojechal do polski... kupil cyfre+ i wykupil abonament. Prywiozl ja
      do U.K. i ma wszystkie kanaly tak jak w Polsce!!!
    • Gość: grazia Re: polska tv w uk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:03
      Dokładnie. I to jest całkiem legalnie, bo się w sobotę pytałam. Dla nich
      najważniejsze, żeby ktoś płacił rachunki, a oglądać sobie możesz, gdzie chcesz.
      • jagienkaa Re: polska tv w uk 01.02.05, 14:40

no ale zaraz, chyba trzeba miec satelite? i jak mozna wwiexc tuner lecac
        samolotem?
        • Gość: czubek Re: polska tv w uk IP: 217.8.12.* 01.02.05, 15:02
          wwiezienie tunera - bulka z maslem: pakuje sie tak jak misia, w teczke ;)
          Gorzej z satelita ;)

A na powaznie. Tuner bez problemu gorzej z antena. Jesli ktos jedzie
          samochodem to pewnie nie bedzie mial zadnych problemow z "taszczeniem" sprzetu.

:)
      • Gość: ja Re: polska tv w uk IP: *.force9.co.uk 28.02.05, 21:24
        niezupelnie. pracowalam w Cyfra+ i pamietam, ze nei wolno wywozic ani uzywac
        tunera za granica - jest on wypozyczany abonentowi przez cyfra+, a nie
        sprzedawany... czyli jest to w pewnym sensie nielegalne
    • Gość: mlody Re: polska tv w uk IP: *.cambridge.org / *.cup.cam.ac.uk 01.02.05, 15:28
      ok moze byc cyfra tylko w jakim kierunku powinna byc skierowana antena? mam
      pomysl co zrobic z antena podczas podrozy samolotem: 1. nalezy powiedziec ze to
      tradycyjune polskie nakrycie glowy albo 2. Tradycyjny polski parasol.... A moze
      jakies inne pomysly na tv w uk?
      • Gość: Jajecznica Re: polska tv w uk IP: *.espol.com.pl 01.02.05, 18:06
        Przywieź sobie sam tuner, antenę kup na miejscu.
        Można też kupić sobie cały zestaw na miejscu, a w Polsce kupić kartę prepaidową
        Cyfry+, płatne na pół roku z góry.
        Antenę trzeba ustawić w kierunku odpowiedniego satelity, jak nie wiesz na
        jakiego, to lepiej poszukaj kogoś, kto będzie wiedział.
        • Gość: pielegniarz www.wwitv.com www.mymedia.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:16
          Na tych stronach są niektóre polskie kanały
        • Gość: mlody Re: polska tv w uk IP: *.cambridge.org / *.cup.cam.ac.uk 02.02.05, 17:13
          pomysl z przywieziniem tylko tunera podoba mi sie bardzo tylko gdzie mozna
          kupic sama antene i czy w komplecie ma byc konwerter czy zabrac go z pl? no i
          ile to mniej wiecej kosztuje?
          • Gość: Jajecznica Re: polska tv w uk IP: *.espol.com.pl 02.02.05, 20:14
            Antena kosztuje jakieś £20-30 (można kupić w sklepach z antenami:)). Anteny są
            standardowo bez konwertera i trzeba go sobie dokupić (30-50zł, w Polsce taniej).
    • Gość: mlody Re: polska tv w uk IP: *.server.ntli.net 16.02.05, 00:32
      mam kupilem sobie za 200zl w pl cyfrowy polsat i z calym dobrodziejstwem
      inwentarza przywiozlem to do uk. Bylo troche smiesznie na lotnisku w berlinie
      jak mnie pani z kontroli spytala czy ta miska to bagaz podreczny a ja jej na to
      ze to parasol :) teraz jeszcze trzeba kupic kilka metrow kabla wkrety no i
      pozyczyc gdzies wiertarke i chyba bedzie mozna ogladac
      • Gość: eeeee Re: polska tv w uk IP: *.server.ntli.net 16.02.05, 08:42

a w necie nie da sie tego ogladac? czy polska telewizja nie nadaje w necie? cos
        ktos wie... bo polskie radio jest w sieci za darmo

----
        a w Nowej Hucie nadal bandytyzm
    • Gość: mlody Re: polska tv w uk IP: *.server.ntli.net 26.02.05, 15:22
      no i ogladamy, ciezko bylo trafic w odpowiedni punkt na niebei ale sie ualo i
      teraz mamy wszystko lacznie z M jak.... niestety...
    • Gość: irek Re: polska tv w uk IP: *.range81-158.btcentralplus.com 28.02.05, 21:49
      najlepiej jest ogladac polska telewizje w domu u mamusi, ja jestem w angli i
      nie tesknie za tvp, wez zimny prysznic, a moze jeszcze bys chcial by jezykiem
      narodowym w anglii byl jezyk polski ?
      • Gość: mlody Re: polska tv w uk IP: *.server.ntli.net 01.03.05, 00:21
        tak tak panie angliku dobrze ze jeszcze pamietasz jak sie pisze po polsku....
        jak nie tesknisz to twoja sprawa ja po 5 nudnych jak flaki z olejem kanalach
        angielskich to tesknie nawet za TVP1...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka