GoĹÄ: happy IP: *.eia.pl 09.02.05, 17:32 1200 maili w 10 dni około 200 odpowiedzi w tym 2 trafione-troche wysiłku a nie błagania na forum !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: andrea Re: czytnij se IP: *.versanet.de 09.02.05, 17:40 podpowiedz wiecej. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: czytnij se IP: *.eia.pl 09.02.05, 18:00 wiecej??? szukajcie wszeedzie każdą możliwość każdy trop...ja tak robie jestem jak doberman I nie proście bo albo ktoś zrobi was w bambuko albo tylko obiecuje ,wiem co mówie.Pozdrawiam i wytrwałości (PS)przekroczyłem już 1400 e-maili odpowiedzi są ale negatywne-zapewne to jest lepsze niż zapłacenie pośrednikowi i czekanie na jego łaske.dostałem coś takiego Dear Fruit Picking Applicant. Thank you for your e-mail enquiring about fruit picking vacancies in 2005. We have noted your interest but we are not taking any firm bookings at the moment. Please could you e-mail us again in April 2005 and we can then provide you with further details. Although we have a few jobs earlier in the summer these are mainly filled by people who have worked for us in previous years. Our main vacancies are for apple and pear picking and the work does not start until mid August or beginning of September. You can find full details about fruit picking on our website:xxxxxxxxx Także coś sie kręci,lepsze to niż siedzenie i czekanie ,prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł pourqoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:28 "You can find full details about fruit picking on our website:xxxxxxxxx" Dlaczygo Ci zależało na zatajaniu tej strony?Czyżbyś się bał ,że ktoś skorzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: pourqoi? IP: *.eia.pl 09.02.05, 21:32 raczej tak,siedze już 10 dni wysłałem jak do tej pory 1200 maili,wkurzyło mnie błaganie i proszenie zabrałem sie do roboty i ot efekt mam tyrke ,4 funty za godzine 9 godzin dziennie 6 dni w tygodniu mieszkanie za 15 funtów tydzień mnie to wystarczy!! 1200 maili posiedź napewno dostaniesz koło 200 -250 negatywnych typu Thank you for contacting Artesa Winery. I am sorry to report that we do not have any job openings, nor do I anticipate anything opening up in the near future. We are a small winery, and so we have very little employee turn-over. I do appreciate your thinking of Artesa, and I wish you the best of luck in your search for employment. albo Thank you for your interest in our winery for possible employment. Unfortunately, we have no positions available at this time. We hope you find the job you are looking for and wish you good luck. ale jak ktoś ci napisze I do have job for you to skaczesz z radości-mówie opłaca sie poświęcić kilkadziesiąd godzin!! zbierajcie info a pośrednikom mówimy NIE!!! szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: pourqoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:20 Poświęcam wiele godzin dziennie.Ale 1000 CV wysłać to dla mnie graniczy z cudem.No chyba że wysyłałbym gdzie popadnie.A nie o to mi chodzi. Ale fakt,że jak ktoś szuka pracy na forum,błaga o nią itp to już lekkie przegięcie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlody Re: pourqoi? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:30 ja wyslalem ..trzy sztuki - wysylam od wczoraj, i na jeden dostalem odpowiedz negatywna - ze juz zajete :) ale jakby co to maja mnie w bazie ble ble "Dear P Thank you for your interest in our vacancy, unfortunately this position has been filled. Should we have any other suitable vacancies we will contact you, in the meantime w wish you well in your search for employment. Kind regards" Ale jest duzy + ...przynajmniej z nativem sie 'pogada' za free :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: pourqoi? IP: *.eia.pl 09.02.05, 22:34 taaaa wysyłam gdzie popadnie jade z koksem równo,czasem jak znajde `dobrą stronke` to aby wysłać maile do wszystkich adresów potrzeba mi dobre 50 minut nawet godzina. mówie jestem jak doberman kopie węsze tropie , hau hau :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: pourqoi? IP: *.eia.pl 09.02.05, 23:16 a o to moj mail-nagroda za te 1248 maili Hello Dominic, You have all the details. When you arrive in Ireland if you make your way to xxxxxx on bus call me onxxxxxx or 0xxxxxx and someone will collect you and your friend from bus terminal. If you could bring 200 Benson & Hedges cigarrettes or Dunhill cigarettes I will pay you on arrival. Look forward to meeting you next week. John Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: pourqoi? IP: *.pl 10.02.05, 00:01 4 funty na godzine ? nie za malo moze to jakis przekret as Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: pourqoi? IP: *.eia.pl 10.02.05, 00:15 pisałem ze za mało wiem żeto śmieszna sumka,ale wole to niż 5.......zł w polscena godzine zrozum, z czasem jak popracuje i zarobie to pojade gdie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: pourqoi? IP: *.pl 10.02.05, 00:23 wiesz to nie moja sprawa, ale czy ta stawka wystarczy na utrzymanie? as Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: pourqoi? IP: *.eia.pl 10.02.05, 09:40 15l za tydzień??tona konserw ,wystarczy napewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola100 Re: czytnij se IP: *.du.simnet.is 10.02.05, 00:35 ja znalazlam prace za granica przez maila. pracuje i mam sie swietnie! A posrednikom mowie stanowczo NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Happy Re: czytnij se IP: *.eia.pl 10.02.05, 11:17 mówimy NIE pośrednikom!! Odpowiedz Link Zgłoś
tumak83 Re: czytnij se 10.02.05, 11:44 No właśnie, ale ja nie mogę siedzieć 10 dni w necie ! Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: czytnij se 10.02.05, 12:01 Happy, ale od kiedy to w Irlandii placa w funtach brytyjskich??? Jezeli jest to w Euro, to €4 za godzine to nielegalne.... minimalna, ustwowa stawka w Irlandii to €7.35 Sprawdz jeszcze raz dokladnie, zebys sie w cos nie wpakowal. Bo w Eire za €4 zeby wyzyc, to trzeba wiele samozaparcia. Pamietaj Irlandia jest jednym z najdrozszych krajow EU. Pozdrowienia, P.S. Posrednicy w Irlandii nie pobieraja oplat od ludzi poszukujacych pracy - nie trzeba sie ich bac. To pracodawcy placa firmie rekrutacyjnej oplate w wysokosci 10% zarobkow osoby, ktora otrzyma zatrudnienie. Takie sa standardowe umowy pomiedzy "recruitment agencies" a pracodawcami. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: czytnij se IP: 62.233.169.* 10.02.05, 14:49 maju dzięki za uwagę ale koleś napisał coś takiego It is £4.0 per hour and you normally work approx 9 hours / day and 6 days a week. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja92 Re: czytnij se IP: 194.69.198.* 10.02.05, 15:01 Happy, To Ty moze jedziesz do Irlandii Polnocnej?? Wtedy to sa funty....ale jak juz bedziesz na miejscu nie mieszaj Republiki z Ulsterem, bo niemilo sie dla Ciebie skonczyc to moze, jak trafisz na jakiegos unioniste..... Pozdrowienia, Maja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: happy Re: czytnij se IP: 62.233.169.* 10.02.05, 18:57 irlandia północna jest biedniejsza lecz także tańsza w utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bez Re: czytnij se IP: *.du.simnet.is 10.02.05, 19:13 to przyjedz na Islandie! tu dopiero jest drogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: minus zero Re: czytnij se IP: *.eia.pl 12.02.05, 07:15 patrząc z prespektywy polskich pieniędzy to wszezie jest drogo nawet w polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś