Dodaj do ulubionych

wszyscy poszli spac

IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 21:52
Obserwuj wątek
    • Gość: epsiak Re: wszyscy poszli spac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:55
      nie wszyscy :)
    • Gość: epsiak Re: wszyscy poszli spac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:55
      nie wszyscy
      • Gość: adm o ktos czuwa IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 21:56
        i co?
        • Gość: epsiak Re: o ktos czuwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:58
          cos proponujesz?
          • Gość: epsiak Re: o ktos czuwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 21:59
            trzeba rozruszac forum w piatkowy wieczor
            • Gość: adm Re: o ktos czuwa IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:03
              wiesz jaki bedzie skandal w poniedzialek rano...chociaz ja wiem, do tej pory
              nie bylo....troche nudno......
              co robisz?
              my mamy
              1 zapalenie uszu,
              2 grype,
              3 zlamana reke
              4. tesciowa
              a ty co mozesz rzucic na stol ?
              (oczyscie poza punktami 1,2 i 3 wszystko jest ok)

• Gość: Lat Re: o ktos czuwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:00
          jak to co? jak nie ma co robić, to trzeba byłoby zrobić imprezę, ale kurcze
          jeszcze w Polsce jestem :(
          • Gość: epsiak Re: o ktos czuwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:03
            o witaj Lat - wlasnie wyslalem ci maila
            impra moze byc wirtualna - czyli wszyscy na niej bedziemy
            • Gość: Lat Re: o ktos czuwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:11
              impra wirtualna :) tylko żeby się to tak nie skończyło jak mówiła rybka78 :)))))
              • Gość: adm Re: o ktos czuwa IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:15
                ja juz norme wypracowalam
                a w najblizszym czasie otwieram konto na posag dla malego rybki, nalezy sie.:-)
                podam numer i czekamy na wplaty
                lozeczko, wanienka, przewijak, wozek, wozek spacerowy, pampery..;zanim ona
                dstanie intallation alowancies to zgnie...
                • Gość: epsiak Re: o ktos czuwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:22
                  to moze razem otworzymy... jako wspolzalozyciel z prawem wyciagania wplywow
                  Zartowalem tylko :)
                • Gość: Lat Re: o ktos czuwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:33
                  ja mogę wesprzeć ten szczytny cel ... dobrym słowem :)) póki co normy nie
                  wyrobiłam - wanienek, wózków, pampersów i innych takich u mnie niet; a i
                  installation allowance też ciągle tylko przy nadziei :))
                  • epsiak Re: o ktos czuwa 18.02.05, 22:35
                    ale oprocz dobrego slowa na to WSPOLNE konto mile widziana gotowka :)
          • Gość: adm duuuuzo luda IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:05
            o, duzo ludzi sie zrobilo....ale to normalne, ja mam nawet ksywe K.O. ( kto nie
            jest na tyle mlody zeby wiedziec co to jest?;-)
            spoko, niedlugo, wbrew temu co czasem pisze.......
            • Gość: adm Re: duuuuzo luda IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:07
              no dobra, spoko, ale emoim zapaleniem uszu (znaczy malego, bo ja to mam tylko
              zlamana reke) i tesciowa (mojegoo meza ;-))) to nie sie nie przejmuje?
              • Gość: epsiak Re: duuuuzo luda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:08
                to kto ma grype?
                • Gość: adm starszy syn, nie? oczywiste IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:10
                  maz zdrowy i babcia sie trzyma,
                  ale impreze by sie zrobilo....szkoda ze macie daleko bo slowo bym cos
                  ugotowala...ale niedlugo juz bedzie okazja :-)))
                  • Gość: epsiak Re: starszy syn, nie? oczywiste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:13
                    czyli jestesmy umowieni na ktorys piekny dzien u adm... na jakiejs potrawie
                    domowej roboty :)
                    musze zachowac ten watek na przyszlosc
                  • Gość: Lat Re: starszy syn, nie? oczywiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:14
                    ale jak to, tak jedna ręką? zdolna bestia z Ciebie!!!
                    • Gość: Lat Re: starszy syn, nie? oczywiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:17
                      Ojej, ale się bałagan zrobił :)))
                      to:
                      > ale jak to, tak jedna ręką? zdolna bestia z Ciebie!!!

było do kuchennych wyczynów ze złamaną ręką adm :)))
                    • Gość: adm Re: starszy syn, nie? oczywiste IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:17
                      baaardzo zdolnaaaa....... w koncu konkurs zdalam i urzednikiem UE jestem, nie?
                      czekam i prosze to traktowac jako obietnice,
                      i piscie po kolej, bo sie robi burdel
                      • Gość: epsiak Re: starszy syn, nie? oczywiste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:19
                        pewnie ze potraktujemy... a jaka potrawe proponujesz??
                      • Gość: Lat Re: starszy syn, nie? oczywiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:28
                        dzięki, czuję się zaproszona :))
              • Gość: adm Re: duuuuzo luda IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:08
                co znacza te slodziudkie i cwaniutkie wg was?
                • Gość: epsiak Re: duuuuzo luda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:10
                  obie forumowiczki poznalem osobiscie i nie wiem o co chodzi...
                  ale slodziutkie to pewnie ze one sa :)))))
                  • Gość: adm Re: duuuuzo luda IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:12
                    ja nie znam, ale brzmi niepokojaco...cwaniutke? wyglada na rozczarowanego
                    amanta...:-))))
                    • Gość: epsiak Re: duuuuzo luda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:14
                      ale to naprawde nie ja :)))
                  • Gość: Lat Re: duuuuzo luda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:12
                    Epsiak, nie podkręcaj :))))
                    • Gość: epsiak Re: duuuuzo luda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:18
                      slucham sie i wylaczam sie z gry
                      .
                      .
                      .
                      zartowalem :)
                      • Gość: adm Re: duuuuzo luda IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:24
                        kuchnia wloska
                        • Gość: adm zlamany jest nadgarstek IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:26
                          wiec troche gorzej niz reka, ale po 7 tyg zdjelam gips, wiec sa widoki...na
                          przyszlosc....a ubezpieczenie Komisji jest na tyle dobre ze sie nie martwie ;-)
                          • epsiak Re: zlamany jest nadgarstek 18.02.05, 22:33
                            to niesamowicie twoja praca musiala wygladac przy komputerze z nadgarstkiem w
                            gipsie :)
                            chyba ze zatrudnilas osobe piszaca za ciebie - jakby co pamietaj o mnie na
                            przyszlosc :)
                            chociaz mam gleboko nadzieje ze drugi raz cie to nie spotka
                        • Gość: epsiak Re: duuuuzo luda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:27
                          czyzby standardowo pizza :) - wiem ze epsoguy robi doskonala pizze,
                          przynajmniej zachwalal
                          czyli na pizze wprosimy sie do epsoguy'a a do ciebie na inna potrawe z kuchni
                          wloskiej... pewnie paste
                          • Gość: adm pasta i basta IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 22:30
                            ale jaka PASTE..........wiem o czym mowie ;-)
                            • Gość: Lat Re: pasta i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:54
                              ojej, mniam mniam!!! kuchnia włoska to jest to! czas jakiś temu mieszkałam w
                              Neapolu i ...... głównie jadłam :)
                              • Gość: epsiak Re: pasta i basta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:58
                                watek wloski na tym forum dosc czesto sie pojawia... musimy zroznicowac
                                narodowosciowo nasze watku - nie mozemy pominac zadnej narodowosci... azeby nie
                                bylo dyskryminacji
                                • Gość: adm Re: pasta i basta IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 23:03
                                  nie nie nie, nic wspolnego z daisy i innymi wloskim watkami, ja tylko
                                  kulinarnie, orginalnie, kto lubi..........a umiem tez barszcz, zurek, pierogi,
                                  schabowy..
                                  • Gość: epsiak Re: pasta i basta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:09
                                    a to ty jeszcze z nami :)
                                    milo nam ze nie mozesz nas opuscic.. ale watek cos ucichl... chyba zanudzam i
                                    wszyscy zwiali :(
                                    • Gość: adm Re: pasta i basta IP: *.68.220.229.brutele.be 18.02.05, 23:11
                                      nieeee zaafascynowalo mnie dot79...czy cos tam ;-) bez znaczenia
                                      dobranoc
                                      • Gość: epsiak Re: pasta i basta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:13
                                        a tak czytalem
                                        to dobranoc
                                      • Gość: Lat Re: pasta i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:17
                                        pa Adm, kuruj siebie i rodzinę :)
                                        • Gość: epsiak Re: pasta i basta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:20
                                          pa skierowane do Adm oznacza, ze my sobie jeszcze pogadamy :) hihi
                                          • Gość: epsiak Re: pasta i basta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:36
                                            ...albo i nie :(
                                            hehe
                                          • Gość: Lat Re: pasta i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:39
                                            no i co? chyba jednak już wszyscy posnęli :))
                                            miłych snów :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka