terry 24.02.05, 21:02 czy ktos z Was pracuje tam, badz ma jakies informacje dotyczace np. atmosfery, itd. Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gugu Re: Transport & Energy (TREN) IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 10:23 Czesc Terry! Ja zaczynam prace w TREN od 1.5., najpozniej 1.6. W czasie rozmowy kwalifikacyjnej atmosfera byla super, potem przedstawiono mnie innym pracownikom i tez sprawiali mile wrazenie. Wiecej na razie nie potrafie powiedziec. Masz do nich zaproszenie? A moze juz propozycje pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Transport & Energy (TREN) IP: 84.238.26.* 25.02.05, 11:15 Tez zaczynam prace w DG TREN. Pewnie od kwietnia. W jakich unitach bedziecie? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Transport & Energy (TREN) IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 11:19 Ja bede w "Rail Transport & Interoperability", a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm do MM IP: *.cec.eu.int 25.02.05, 11:19 ooooo, kto sie pod tym ukrywa? czyzby cos w paski? w groszki? nieeee, jak to bylo....no tak jak sie zostaje zatrudnionym, to sie nawet nicka zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agneszz Do MM i Gugu IP: *.winkhaus.com.pl 25.02.05, 11:49 Gratuluję! Cieszę się, ze coraz więcej sygnałów o nowych zatrudnieniach! Mam nadzieję, ze i u mnie wkrótce coś się ruszy... Czy na pozycje, na których będziecie zatrudnieni, ogłoszone były wakaty, czy też odezwali się do Was bezpośrednio, siągając po prostu do bazy CV EPSOwców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Do MM i Gugu IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 11:57 Ja wyslalam do nich moje CV, bez ubiegania sie o konkretna pozycje. Po kilku dniach zaprosili mnie na rozmowe i przeslali opis pozycji, na ktora szukaja pracownika. Nie orientuje sie, czy ten wakat byl gdzies wczesniej publikowany. Trzymam kciuki, zeby i u Ciebie sie cos ruszylo! Ja od czasow egzaminow w ogole nie lobbowalam. 1-ego lutego po raz pierwszy wyslalam moje CV (hurtem do wielu dyrekcji), a 15-ego bylam juz po rozmowie i wiedzialam, ze mam ta prace :))) Wlasciwie nie spodziewalam sie, ze to wszystko potoczy sie tak szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
terry Re: Transport & Energy (TREN) 25.02.05, 19:12 mam juz oficjalne potwierdzenie z administracji. zaczynam 16.04. w jakim unicie zaczynasz, jesli mozna spytac. jak chcesz to napisz na mojego priva. Odpowiedz Link Zgłoś
terry Re: do gugu i mm 25.02.05, 19:25 terry napisała: > mam juz oficjalne potwierdzenie z administracji. zaczynam 16.04. > w jakim unicie zaczynasz, jesli mozna spytac. jak chcesz to napisz na mojego > priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: do gugu i mm IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 20:23 Tak jak juz pisalam powyzej, ja bede w "Rail Transport & Interoperability". A Ty, Terry? I dlaczego MM nagle zniknal z forum :)? MM, gdzie Ty bedziesz pracowal? Pozdrawiam serdecznie przyszlych kolegow z pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: do gugu i mm IP: 84.238.26.* 26.02.05, 00:02 MM byl zbyt leniwy by sie zalogowac... Po zalogowaniu jest normalnie i zwyczajnie Eurokrata... Ani w kropki, ani w paski... Po prostu w elegancka Krateczke....:) W moim przypadku, nie zapeszajac, to beda sieci TransEuropejskie. Wszystko teraz zalezy od DG Admin. Wiec czekam i zastanawiam sie kiedy nadejdzie pismo... Pamietajac ciagle smutny przypadek Epsiaka... Korzystajac z okazji przesylam serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Dobrych Dusz tego forum, a szczegolnie serdecznie pozdrawiam te najlepsza Dobra Duszyczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: do gugu i mm IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.05, 20:43 Czy możecie podać z jakich kategorii jesteście? Ja jestem z EPA i też miałem rozmowę w styczniu w TREN. Na razie bez echa... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM czyli EK Re: do gugu i mm IP: 84.238.26.* 01.03.05, 09:26 A8 EPA Pooozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: do gugu i mm IP: *.euv / 193.174.122.* 07.03.05, 09:49 Ja z ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggra Re: do gugu i mm 08.03.05, 22:43 yh, moze gupie pytanko, ale jak sie tam dostaliscie, nie ma na stronce czegos w stylu "careers"..? a moze bylam na innej stronce? dajcie namiary.. bede dzwieczka pozdroofeczeki efa :) Odpowiedz Link Zgłoś