Dodaj do ulubionych

Transport & Energy (TREN)

24.02.05, 21:02
czy ktos z Was pracuje tam, badz ma jakies informacje dotyczace np.
atmosfery, itd. Prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: gugu Re: Transport & Energy (TREN) IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 10:23
      Czesc Terry! Ja zaczynam prace w TREN od 1.5., najpozniej 1.6. W czasie rozmowy
      kwalifikacyjnej atmosfera byla super, potem przedstawiono mnie innym
      pracownikom i tez sprawiali mile wrazenie. Wiecej na razie nie potrafie
      powiedziec. Masz do nich zaproszenie? A moze juz propozycje pracy?
      • Gość: MM Re: Transport & Energy (TREN) IP: 84.238.26.* 25.02.05, 11:15
        Tez zaczynam prace w DG TREN. Pewnie od kwietnia. W jakich unitach bedziecie?
        Pozdro!
        • Gość: gugu Re: Transport & Energy (TREN) IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 11:19
          Ja bede w "Rail Transport & Interoperability", a ty?
        • Gość: adm do MM IP: *.cec.eu.int 25.02.05, 11:19
          ooooo, kto sie pod tym ukrywa? czyzby cos w paski? w groszki? nieeee, jak to
          bylo....no tak jak sie zostaje zatrudnionym, to sie nawet nicka zmienia...
        • Gość: agneszz Do MM i Gugu IP: *.winkhaus.com.pl 25.02.05, 11:49
          Gratuluję! Cieszę się, ze coraz więcej sygnałów o nowych zatrudnieniach! Mam
          nadzieję, ze i u mnie wkrótce coś się ruszy...
          Czy na pozycje, na których będziecie zatrudnieni, ogłoszone były wakaty, czy
          też odezwali się do Was bezpośrednio, siągając po prostu do bazy CV EPSOwców?
          • Gość: gugu Re: Do MM i Gugu IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 11:57
            Ja wyslalam do nich moje CV, bez ubiegania sie o konkretna pozycje. Po kilku
            dniach zaprosili mnie na rozmowe i przeslali opis pozycji, na ktora szukaja
            pracownika. Nie orientuje sie, czy ten wakat byl gdzies wczesniej publikowany.
            Trzymam kciuki, zeby i u Ciebie sie cos ruszylo! Ja od czasow egzaminow w ogole
            nie lobbowalam. 1-ego lutego po raz pierwszy wyslalam moje CV (hurtem do wielu
            dyrekcji), a 15-ego bylam juz po rozmowie i wiedzialam, ze mam ta prace :)))
            Wlasciwie nie spodziewalam sie, ze to wszystko potoczy sie tak szybko...
      • terry Re: Transport & Energy (TREN) 25.02.05, 19:12
        mam juz oficjalne potwierdzenie z administracji. zaczynam 16.04.
        w jakim unicie zaczynasz, jesli mozna spytac. jak chcesz to napisz na mojego
        priva.
        • terry Re: do gugu i mm 25.02.05, 19:25
          terry napisała:

> mam juz oficjalne potwierdzenie z administracji. zaczynam 16.04.
          > w jakim unicie zaczynasz, jesli mozna spytac. jak chcesz to napisz na mojego
          > priva.
          • Gość: gugu Re: do gugu i mm IP: *.euv / 193.174.122.* 25.02.05, 20:23
            Tak jak juz pisalam powyzej, ja bede w "Rail Transport & Interoperability". A
            Ty, Terry? I dlaczego MM nagle zniknal z forum :)? MM, gdzie Ty bedziesz
            pracowal? Pozdrawiam serdecznie przyszlych kolegow z pracy!
            • Gość: MM Re: do gugu i mm IP: 84.238.26.* 26.02.05, 00:02
              MM byl zbyt leniwy by sie zalogowac... Po zalogowaniu jest normalnie i
              zwyczajnie Eurokrata... Ani w kropki, ani w paski... Po prostu w elegancka
              Krateczke....:)

W moim przypadku, nie zapeszajac, to beda sieci TransEuropejskie. Wszystko
              teraz zalezy od DG Admin. Wiec czekam i zastanawiam sie kiedy nadejdzie
              pismo... Pamietajac ciagle smutny przypadek Epsiaka...

Korzystajac z okazji przesylam serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Dobrych
              Dusz tego forum, a szczegolnie serdecznie pozdrawiam te najlepsza Dobra
              Duszyczke:)

• Gość: paul Re: do gugu i mm IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.02.05, 20:43
                Czy możecie podać z jakich kategorii jesteście? Ja jestem z EPA i też miałem
                rozmowę w styczniu w TREN. Na razie bez echa...

Pozdrawiam
                • Gość: MM czyli EK Re: do gugu i mm IP: 84.238.26.* 01.03.05, 09:26
                  A8 EPA

Pooozdrawiam!
                • Gość: gugu Re: do gugu i mm IP: *.euv / 193.174.122.* 07.03.05, 09:49
                  Ja z ekonomii.
                  • tiggra Re: do gugu i mm 08.03.05, 22:43
                    yh, moze gupie pytanko, ale jak sie tam dostaliscie, nie ma na stronce czegos w
                    stylu "careers"..? a moze bylam na innej stronce?
                    dajcie namiary..
                    bede dzwieczka
                    pozdroofeczeki
                    efa :)
                    • Gość: MM Re: do gugu i mm IP: 84.238.26.* 10.03.05, 08:52
                      EPSO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka