Dodaj do ulubionych

Praca w W. Brytanii

IP: *.profiline.com.pl 08.03.05, 15:37
Pracuje w brytyjskiej agencji rekrutacyjnej specjalizującej sie w branży
gastronomiczno - hotelarskiej ale nie tylko. Osoby znające j. angielski(min.
średniozaawansowany), posiadające doświadczenie w danym zawodzie oraz
zainteresowane wyjazdem na wyspy moga przesłac swoje adresy pocztowe i jesli
bedzie taka możliwość to postaram sie pomóc w znalezieniu pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Praca w W. Brytanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 15:46
      Podaj adres tej agencji.
      • Gość: Marcin Re: Praca w W. Brytanii IP: *.profiline.com.pl 08.03.05, 15:55
        Główna siedziba mieści sie w Anglii w miejscowości Worthing/k Brighton na
        południu natomiast oddział w Polsce znajduje się w łodzi przy ulicy
        Piotrkowskiej. Resztę szczegółów wolałbym omawiać poza forum.
        Pozdr
        • Gość: ala Re: Praca w W. Brytanii IP: 80.50.191.* 12.03.05, 16:42
          Przeczytałam o twojej pracy w Anglii. Chciałabym wyjechać z koleżanką,rrazem
          pracowałyśmy w Powiatowym urzędzie Pracy.Mieszkamy niedaleko Łodzi chciałabym
          wiedzieć gdzie mieści się to biuro i czy rzeczywiście możecie pomóc w
          znalezieniu pracy.pozdrowienia
    • Gość: karolina Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:38
      karolina5001@wp.pl
    • Gość: lodzianin :) Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:29
      tommy3li@yahoo.com
    • Gość: Piotr Re: Praca w W. Brytanii IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 17:48
      bestb@wp.pl
      • Gość: magda Re: Praca w W. Brytanii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.05, 19:44
        madzia_a7@wp.pl
        A masz cos w Londynie?
        • dominikaa1 Re: Praca w W. Brytanii 08.03.05, 21:16
          w wakacje wybieram sie do Manchesteru, za wszelkie info na temat pracy w
          temtejszych rejonach bede wdzieczna, jezyk w stopniu srednio zaawansowanym,
          studentka dominika84@02.pl
          • alexaaa Re: Praca w W. Brytanii 08.03.05, 21:22
            Witam,
            A czy jest tam ( w hotelu) jakas praca typu pomoc kuchenna, pokojowka? Taka, w
            ktorej nie jest wymagana az tak dobra znajomosc j. angielskiego?
          • Gość: olgalencja Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 09:58
            ja tez sie wybieram do anglii chcialabym pracowac i jednoczesnie sie uczyc bo w
            nastepnym roku mam mature i jak mam szukac czegos takiego??
            olgalencja@poczta.onet.pl
    • Gość: aaa Re: Praca w W. Brytanii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.05, 22:11
      aczeczko@gazeta.pl
    • Gość: Laura Re: Praca w W. Brytanii IP: *.interpc.pl / 85.198.192.* 08.03.05, 23:23
      lauryn@pf.pl
      • Gość: ewe Re: Praca w W. Brytanii IP: *.osiedle.net.pl 08.03.05, 23:27
        efelinka83@hotmail.com
    • Gość: Aneta Re: Praca w W. Brytanii IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 08.03.05, 23:29
      hej, oto moj adres: agallo@interia.pl
    • Gość: PALANCIE!!!!!! Re: Praca w W. Brytanii IP: *.server.ntli.net 08.03.05, 23:36
      IP cie zdraza, jezeli wiesz o co chodzi !!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pawel Re: Praca w W. Brytanii IP: *.server.ntli.net 08.03.05, 23:40
        Dlaczego, boisz sie podac cos na form, pewnie chcesz kogos wy****c na pare
        zloty, pajacu
        • Gość: Marcin Re: Praca w W. Brytanii IP: *.profiline.com.pl 09.03.05, 10:05
          Na forum nie podaje szczegółowych informacji z prostej przyczyny, zostanie to
          potraktowane przez szkodnika jako ogłoszenie i zostane usunięty - wiem to z
          autopsji. Apropos kasy to wysłałem juz około 200 osób do pracy w W. Brytanii i
          nie wziąłem za to złamanego grosza. Po pierwsze jest to niezgodne z przepisami a
          po drugie pensja, którą płaci mi mój brytyjski pracodawca w pełni mnie
          satysfakcjonuje.
          Pozdr niedowiarka.
          • xiv Re: Praca w W. Brytanii 09.03.05, 11:40
            Marcin,

tak bardzo jak Cie szanuje, bo wyglada na to, ze uczciwie stawiasz sprawy, to
            nie rozumiem, dlaczego Waszej szanownej firmy nie stac na 30PLN i umiescic
            ogloszenie na gorze; w ten sposob nie bedziesz zasmiecal forum i zyskasz troche
            na wiarygodnosci
            • Gość: Marcin Re: Praca w W. Brytanii IP: *.profiline.com.pl 09.03.05, 13:02
              Witaj,

W pełni Cie rozumiem ale to nie jest do końca tak jak myślisz. Właśnie dziś
              otrzymaliśmy certyfikat Ministerstwa, na który czekaliśmy 3 tygodnie i
              uznaliśmy, ze dopuki tego certyfikatu nie mamy to nie będziemy sie oficjalnie
              ogłaszać aby nikt niczego nie mógł nam zarzucić. Jestem zwolennikiem jasnych
              sytuacji a gdy teraz mamy wszystko dopięte na ostatni guzik to na pewno
              skorzystamy z wielu form promocji naszej firmy ale tym razem juz w obiegu
              oficjalnym(na forum sie ogłosiłem bo wiedziałem, że lada dzień bedzie ten
              certyfikat i chciałem nawiązac już jakieś kontakty z osobami chętnymi do wyjazdu)
              Dzięki za Twoją radą, myśle że jest godna rozważenia
              Pozdr
      • Gość: Marcin Re: Praca w W. Brytanii IP: *.profiline.com.pl 09.03.05, 09:58
        Na przyszłość taka rada,zanim zaczniesz używac takich epitetów to wcześniej
        zorientuj się dokładnie w sytuacji i się nie kompromituj!!!!!
        Pracuje w brytyjskiej agencji rekrutacyjnej, która najzwyczajniej w świecie
        posiada oddział w Polsce(a ja w tym oddziale pracuje) i dlatego IP jest takie a
        nie inne. Wczesniej pracowałem przez rok w tej agencji w Anglii. Radze ważyc
        słowa...
        • Gość: tomek Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:03
          tomaszzielinski13@wp.pl
          • Gość: inga Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:22
            Ka_Ka@interia.pl
    • Gość: Dana Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:41
      witam jestem zaiteresowana praca w anglii. jezyk znam dobrze. ineteresuje mnie
      praca jako opiekunki do dziecka badz w domach spokojnej starosci lub tez w
      hotelu np na recepcji. moge tez pracowac w jakijs firmie jako sekretarka lub
      cos w tym guscie.mam doswiadczenie w pracy biurowej jak tez w opiece nadz
      dziecmi (referencje od dyplomatow ktorzy byli w polsce na
      placowkach),parcowalam rowniez w poslkim komitecie pomocy spolecznej.prosze o
      jakies informacje na maila danuta_lubanska@wp.pl dziekuje
    • Gość: kasia Re: Praca w W. Brytanii IP: *.intertel.net.pl 09.03.05, 16:54
      kasiakap@op.pl
      • Gość: chetny Re: Praca w W. Brytanii IP: *.toya.net.pl 09.03.05, 17:01
        lorson@interia.pl
        dzieki.pozdr.
        • wirezz Re: Praca w W. Brytanii 09.03.05, 17:28
          Witam,
          Jestem obecnie na etapie szukania pracy na rok. Mam 19 lat i chcialabym
          wiedziec czy do wszystkich prac jakie oferujesz jest wymagany j. ang.na takim
          poziomie? Moglabym np. pracowac jako pomoc kuchenna, albo w jakims zakladzie,
          gdzie znajomosc na poziomie podstawowym wystarczy? Czy jest mozliwosc podjecia
          w UK 2 prac jednoczesnie? np. 1 na caly eteat, 2 na pol etatu = 12 h dziennie?
          Bardzo prosze o inf. na iris_coste@op.pl
    • Gość: Olka Re: Praca w W. Brytanii IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 09.03.05, 18:16
      Byłabym wdzieczna za jakies info dotyczące pracy, bardzo chciałabym wyjechać na
      te wakacje. Dzieki za wszelka pomoc.
      Pozdrawiam!
      Mój e-mail: algora0@poczta.onet.pl
    • Gość: jovanka Re: Praca w W. Brytanii IP: *.icpnet.pl 09.03.05, 19:15
      Planuje wyjazd jak wszytskie osoby ktore wczesniej napisaly, jesli jeszcze
      szukasz chetnych to czekam na maila jova@gazeta.pl
    • Gość: Aga Re: Praca w W. Brytanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:29
      schumi.fm@interia.pl
    • adak11 Re: Praca w W. Brytanii 09.03.05, 20:46
      Bardzo prosze o informacje. Nie wiem od czego zaczac, a bardzo mi zalezy na wyjezdzie.
      adak11@gazeta.pl
    • ankada Re: Praca w W. Brytanii 09.03.05, 22:22
      Hej, mieszkam w Brighton od roku, jestem zainteresowana oferowana praca. Mam
      doswaidczenie w hotelarstwie, wybieram sie na studia turystyczne, takze ta
      branza bardzo mi odpowiada.

Pozdrawiam
      Ankada
    • bialeoko Re: Praca w W. Brytanii 09.03.05, 22:51
      bialeoko@gazeta.pl kobieta
    • Gość: Adrianna Re: Praca w W. Brytanii IP: *.szczecin.mm.pl 10.03.05, 10:18
      tweetka@hotmail.com
    • Gość: Beata Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:34
      jestem zainteresowana. proszę o kontakt beata.s@plusnet.pl
    • Gość: wiktor Re: Praca w W. Brytanii IP: *.herefordshire.gov.uk / *.herefordshire.gov.uk 10.03.05, 10:39
      Troche z innej beczki, ale powinienes byc w temacie.

Jestem zatrudnoiny przez inna agencje w Anglii od stycznia i do tej pory nie
      dostalem ani zaden z Polakow umowy. Na pytanie czy takowa dostane odpowiedz
      brzmiala: Tylko rozliczenie podatkowe po zakonczeniu pracy.
      Placa jest na czas, pracujemy dla miedzynarodowego koncernu.
      Czy agencja jest zobowiazana do wystawienia czego w rodzaju umowy o prace oraz
      jakiegos odpowiednika polskiego swiadectwa pracy?

Dzieki za info z gory.
      • Gość: Marcin Re: Praca w W. Brytanii IP: *.profiline.com.pl 11.03.05, 14:44
        Jak najbardziej powinieneś otrzymać kontrakt. Proponuję abyś zgłosił sie do
        polskiego konsulatu do biura prawnego a oni powinni Cię pokierować dalej w
        zależności od tego czy jest to brytyjska czy polska agencja.
        Pozdr
    • Gość: koziolanna@wp.pl Re: Praca w W. Brytanii IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 10.03.05, 11:33
      Witam!
      Razem z siostrą chciałyśmy wyjechać na wakacje do pracy do UK. Jesteśmy
      studentkami II roku. Ja studiuję fizykę medyczną na UJ, siostra architekturę na
      Politechnice Wrocławskiej. Znamy jezyk. Czy mamy szanse na znalezienie pracy
      ktora umozliwi nam "zywy" kontakt z jezykiem i nienajgorsze zarobki?
    • b3ata Re: Praca w W. Brytanii 10.03.05, 11:50
      prosze o info na adres: b3ata@gazeta.pl
      dzieki
    • Gość: radson Re: Praca w W. Brytanii IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 10.03.05, 16:10
      radson35@wp.pl
      • wirezz Re: Praca w W. Brytanii 10.03.05, 17:12
        kasiunia210@gazeta.pl
      • Gość: aga Re: Praca w W. Brytanii IP: *.air-net.com.pl 10.03.05, 18:25
        celina380@op.pl
    • Gość: Kamila Re: Praca w W. Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:54
      kameczek@wp.pl
    • Gość: Osiol ;p Re: Praca w W. Brytanii IP: *.server.ntli.net 10.03.05, 18:34
      Ja !!! Ja !!! Mnie wybierz !!! Mnie!!!!!!!
      p;
      • Gość: Marcin Re: Praca w W. Brytanii IP: *.profiline.com.pl 11.03.05, 14:49
        To dobre, podobało mi się;-)))
        Daj mi tylko szansę....
        Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka