Dodaj do ulubionych

Autokary, przejazdy na Wyspy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:20
Witam, nie wiem czy taki temacik pojawił sie już na forum ale mysle że okaże sie dla wielu pomocny! Prosze wpisujcie adresy przewoźnikow sprawdzonych i solidnych, z których usług korzystaliscie lub zamierzacie skorzystać! Wiem ze samolotem szybciej i niekiedy taniej, ale niektórzy mają sentyment żeby byc nie więcej niz 2 metry nad ziemią! Pozdro
Obserwuj wątek
    • formaprzetrwalnikowa Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 31.05.05, 10:08
      no, moze w Twoim wątku będzie więcej sensownych wypowiedzi, bo ja się w moim
      niewielu doczekałam, a też jestem ciekawa
      • mirkamookie Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 31.05.05, 11:11
        firma Polonia, wiem ze maja nawet strone w necie, ale nie pamietam adresu,
        proponuje skorzystac z wyszukiwarki. Ja jechalam i bardzo milo wspominam.
        • formaprzetrwalnikowa Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 31.05.05, 15:35
          chyba znalzałam adres:
          www.poloniatransport.strefa.pl/index1.php
          dzieki za podpowiedz
        • formaprzetrwalnikowa Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 31.05.05, 15:37
          ba! cudownie! są o 8.00 rano w londynie! oto coś czego szukałam :))
          • formaprzetrwalnikowa Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 31.05.05, 15:42
            eee.. pomyłka, są o 11.00 w londynie..
      • doktorek033 Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 15.06.14, 21:12
        Witam polecam wynajęcie autokarów z tej firmy www.vippodroze.pl/ wielokrotnie korzystałam z ich usług z racji że organizuj wycieczki zagraniczne i różne imprezy typu np euro2012 czy różne sympozja .Ekipa kierowców doświadczona zwłaszcza kierowcy( pan Krzysztof i Dariusz) polecam jak najbardziej i ceny wynajmu mają przystępne no i najważniejsze autokary nowe nie tam jakieś stare roczniki które nie nadają się w takie długie trasy a już z takimi miałam do czynienia potem problem z podstawieniem drugiego auta.

www.vippodroze.pl/
    • Gość: tomek Re: Autokary, przejazdy na Wyspy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:33
      firma globus , eurolines
      • mirkamookie Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 31.05.05, 18:04
        To musze jeszcze powiedziec inaczej, Polonia, ma limit bagazowy, podobno cos ok
        30 kg, a w rzeczywistosci wyglada to tak, ze i tak nikt tego nie wazy, a ma to
        byc jedna torba/plecak/walizka, jak bedzie wazyc 40 kg to juz nikogo nie bedzie
        interesowalo. Mozna tez wziasc dodatkowo jeszcze jedna torbe/plecak/walizke,
        tylko juz za to trezba placic, nie wiem jak teraz i czy to nie zalezy od
        kierowcy, ale ja placilam za druga ogromna torbe 40 zl wiecej.
    • Gość: bobsley Re: Autokary, przejazdy na Wyspy IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 31.05.05, 18:11
      ja jade 1 lipca do Dublina autobusem z "Polonii".Koszt przejazdu 715 zł( cena
      po odliczeniu 10%) w 2 strony.
      • reflow Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 08.09.14, 11:31
        Polecam portal www.autokary24.pl - Dają gwarancję najniższej ceny w sieci i rzeczywiście, taniej nie znajdziesz :)
    • figazmakiem0 Re: Autokary, przejazdy na Wyspy 21.01.15, 17:58
      Ostatnio zdaża mi się jezdzić często na trasie londyn-wrocław i nie zdarzyło mi się spotkać żadnych niemiłych sytuacji. Jezdzę z Sindbadem za każdym razem do mają dobre ceny. Bilet kupuję z opcją OPEN przez telefon z serwisu www.autokary24.pl. Boję się latać :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka