Dodaj do ulubionych

Impreza polskich stazystow w Brux

IP: *.cec.eu.int 07.06.05, 08:48
Chcialam tylko poinformowac, ze 10 czerwca w Caves de Cuderghem (metro
Clemenceau, Brux) odbedzie sie impreza stazystow pt. GO East! Impreza
organizowana jest wspolnie z Czechami, Slowakami i Bulgarami. Wiecej info na
stronce www.gogoeast.com

Bedzie polski catering (za darmo!), muzyka (zespol z Czech) i taniec
(Bulgaria, Slowacja) na zywo, tanie drinki.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomi i w Lux IP: *.217.134.144.coditel.net 07.06.05, 10:25
      Ponoc niedlugo PL stazysci ogranizuja cos takiego w Lux. Z jakimis innymi
      krajami tez...
    • Gość: kolezanka Re: Impreza polskich stazystow w Brux IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 07.06.05, 16:57
      > Bedzie polski catering (za darmo!), muzyka (zespol z Czech) i taniec
      > (Bulgaria, Slowacja) na zywo, tanie drinki.
      no nie za darmo, tylko za osiem euro ;)) jak sie przyjdzie odpowiednio wczesnie
    • Gość: Adam A wodor i dupencje kto zapewnia??? IP: *.iFiber.telenet-ops.be 08.06.05, 15:37
      Mam nadzieje ze nie Albania, he he he

Niezle towarzystwo

Dziekuje na impry z RWPG nie chodze.
      • Gość: tomi do PAJAC czyt. Adam IP: *.217.134.144.coditel.net 08.06.05, 15:41
        powiem ci od serca - spier...aj
      • Gość: mayael Re: A wodor i dupencje kto zapewnia??? IP: *.cec.eu.int 08.06.05, 15:45
        To Polacy ci nie pasuja czy tez inne narodowosci? Czy twoi koledzy tez kreca
        nosem, ze ty ze "Wschodu"? Pewnie bys sie obrazil, ale innych to bez zenady
        zadnej obrazasz. Nie bede cie pytac za kogo sie uwazasz, ale za to juz sie
        domyslilam kim jestes. Wstyd i hanba! Dobrze sie sklada, ze nie masz zamiaru
        przyjsc. Bron Boze sie nigdzie nie pokazuj, bo nie mamy sie ochoty za ciebie
        czerwienic.
        • Gość: tomi Re: A wodor i dupencje kto zapewnia??? IP: *.217.134.144.coditel.net 08.06.05, 15:48
          i niech zapitala na budowe juz po 14, czyli lunch sie skonczyl... a moze robi
          na poranna zmiane i ma fajrant juz???
          • Gość: mayael Re: A wodor i dupencje kto zapewnia??? IP: *.cec.eu.int 08.06.05, 15:52
            to chyba zawodowy podpier...acz, bo cos takiego juz od pewnego czasu tu grasuje.
            • Gość: tomi Re: A wodor i dupencje kto zapewnia??? IP: *.217.134.144.coditel.net 08.06.05, 15:53
              baran zwykly i tyle.
              • Gość: Adam Spoko, Spoko, dobra przyjde IP: *.iFiber.telenet-ops.be 08.06.05, 16:27
                Tylko mam nadzieje ze na szatni dodatkowa ochrona bedzie zapewniona. Raz na
                takiej imprezie podpierdzielili mi skore, pewnie jakis Polak albo Rusek wyniosl?
                he he

Ale w lepszym towarzystwie nie mozna bylo juz tego zorganizowac? Czy my zawsze
                musimy z jakimis Ruskimi, Rumunami czy innymi demoludami ze wschodu?

Jedynie co dobre to to ze laski sa spoko, w miare ladne (nie jakies gwiazdy,
                ale przejdzie) no i sa bardzo "przystepne", he he he
                • Gość: mayael Re: Spoko, Spoko, dobra przyjde IP: *.cec.eu.int 08.06.05, 16:46
                  To ty masz cos przeciwko Ruskim? To dlaczego nie mowisz po polsku tylko
                  wstretnymi rusycyzmami sie poslugujesz, az oczy bola? A impreze stazystow
                  najwyrazniej pomyliles z turecka knajpa, skoro twierdzisz, ze laski takie latwe
                  i na byle buca leca.
                  Poza tym chyba ci powiedziano juz , zebys nie przychodzil. Wtornytm analfabeta
                  jestes?
                  • Gość: Adam U nas w Bialostockiem sie tak mowi IP: *.iFiber.telenet-ops.be 08.06.05, 16:59
                    Sluchajcie, a nie mozna bylo zaprosic chocby jakies jedno cywilizowane panstwo
                    do tej kompaniji, zeby ludzie jacys rozsadni przyszli, a tak to bedzie troche
                    Polakow, Czechow (o Bulgarach ne wspomne) i pare zakompleksionych Niemcow czy
                    Angoli napalonych wschodnie laski bo nie maja odwagi przystartowac do swoich,
                    wiadomo arogancja i klasa tamtejszych oniesmiela.

Smiac mi sie czasem chce jak widze Polki dumne z tego ze poderwaly Angola lub
                    jakiegos Fryca, ale jak im sie przyjzec to od razu widac dlaczego - 3 lub 4
                    gatunek, na swoim rynku zadnych szans, he he he

Troche wiecej kultury w dyskusji, ja nikomu nie ublizam, tez jestem fanem
                    Papieza jak wy.
                    • essere1 Re: U nas w Bialostockiem sie tak mowi 09.06.05, 10:21
                      > Smiac mi sie czasem chce jak widze Polki dumne z tego ze poderwaly Angola lub
                      > jakiegos Fryca, ale jak im sie przyjzec to od razu widac dlaczego - 3 lub 4
                      > gatunek, na swoim rynku zadnych szans, he he he

Etam Adam, kazdy rynek jest "przystepny" dla kazdego, jak nie jest sie 3 lub 4
                      sortu:) "Lepszy" gatunki nie boja sie konkurencji:)
                      A Bulgarki, Rumunki, czy Bosniaczki sa (za)czesto fajne i przesliczne, zycze
                      kazdemu takiej sympatii....
                      Bardzo zaluje, ze nie bede na tej imprezie, na pewno bedzie super...
                      Tobie Adam tez zycze sukcesu na jakimkolwiek rynku, Ty super hicie exportowy
                      pierwszej wody:)
                      • Gość: Adam Re: U nas w Bialostockiem sie tak mowi IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 10:51
                        No w koncu jakas osoba na poziomie, he he

Zgadza sie, kazdy rynek jest do zdobycia ale sa te latwiejsze i trudniejsze jak
                        w byznesie, he he

Zgadza sie w Balkankach mam tez pewne doswiadczenie. W Ekranie (polska knajpa)
                        pracuja dwie takie Bulgarki, super mile dziewczyny;). Z koleji Albanki mozna
                        spotkac w Vipie, bo ta z koleji polska knajpe prowadzi Alban, jest jeszcze
                        polsko rumunska ale o tym juz bylo.

Ciekawe ze nie ma knajp np polsko-niemieckich czy polsko-szwedzkich, to chyba
                        pokazuje, do ktorej czesci Europy nalezymy, he he he. Dlatego moze dla
                        rownowagi trzeba bylo zorganizowac imprezka z Niemiaszkami, tez lacza nas
                        wielowiekowe wiezy przyjazni, he he he

Aha i nie obrazac czlowieka prawdziwej, ciezkiej pracy, bo tacy jak ja was
                        utrzymuja, moja firma po latach w szarej strefie, wyszla ostatnio na swiatlo
                        dzienne, he he i placi podatki, nawet se ten komputer kupilem bo teraz juz
                        testem "umyslowy", he he he
                        • essere1 Re: U nas w Bialostockiem sie tak mowi 09.06.05, 11:40

> No w koncu jakas osoba na poziomie, he he
                          >
                          Musze przemyslec ten komplement...

> Zgadza sie w Balkankach mam tez pewne doswiadczenie. W Ekranie (polska
                          knajpa)
                          > pracuja dwie takie Bulgarki, super mile dziewczyny;). Z koleji Albanki mozna
                          > spotkac w Vipie, bo ta z koleji polska knajpe prowadzi Alban, jest jeszcze
                          > polsko rumunska ale o tym juz bylo.
                          > Ciekawe ze nie ma knajp np polsko-niemieckich czy polsko-szwedzkich, to chyba
                          > pokazuje, do ktorej czesci Europy nalezymy, he he he. Dlatego moze dla
                          > rownowagi trzeba bylo zorganizowac imprezka z Niemiaszkami, tez lacza nas
                          > wielowiekowe wiezy przyjazni, he he he

Moze wlasnie dlatego nie ma, bo czesc "Niemiaszkow" mysli Twoimi jasno
                          zarysowanymi kategoriami, ktore posumowywuje kilka dowcipow Haralda Schmidta...
                          A moze dlatego, ze fajniejsze imprezy sa z innymi Slowianami... pod czym ja sie
                          podpisuje.

>
                          > Aha i nie obrazac czlowieka prawdziwej, ciezkiej pracy, bo tacy jak ja was
                          > utrzymuja, moja firma po latach w szarej strefie, wyszla ostatnio na swiatlo
                          > dzienne, he he i placi podatki, nawet se ten komputer kupilem bo teraz juz
                          > testem "umyslowy", he he he

Winszuje awansu spolecznego.
                          Wspominales cos o bialostockiej wymowie, cos kiedys czytalem o Siemiatyczach....
                          • Gość: adm essere nie mecz glowki IP: *.cec.eu.int 09.06.05, 11:51
                            juz przemyslam za ciebie, ten komplement ;-))), powinienie sie obrazic

ale dalej oburza mnie ze jeden cham psuje opinie polskiej branzy budowlanej w
                            Bruxeli, ja mam b pozytywne wrazenia, jak na razie ;-)))
                            • essere1 :) 09.06.05, 12:03

> juz przemyslam za ciebie, ten komplement ;-))), powinienie sie obrazic

:)

> ale dalej oburza mnie ze jeden cham psuje opinie polskiej branzy budowlanej w
                              > Bruxeli, ja mam b pozytywne wrazenia, jak na razie ;-)))

Zawsze jestem ciekawy innych pogladow, nawet jesli sa....niekonwencjonalnie
                              wyrazane... Od ostrych ripost sa inni...
                • Gość: tomi Re: Spoko, Spoko, dobra przyjde IP: *.217.134.144.coditel.net 08.06.05, 16:46
                  kurw.. ale wiesniak...
                  • Gość: ania Adam- wylacz nadajnik! IP: *.consilium.eu.int 08.06.05, 17:03
                    moze poprostu skonczmy ten watek, bo sie robi bardzo juz mocno przesadzony i
                    niesmaczny.
                    • Gość: Adam Co ci przeszkadza, nie musisz czytac IP: *.iFiber.telenet-ops.be 08.06.05, 17:06
                      wylacz sie sama. Cos o demokracji i wolnosci slowa slyszala? Ah
                  • Gość: Kasia Re: Spoko, Spoko, dobra przyjde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:00
                    I po co te przekleństwa?Czy nie pomyślałeś bankierze, że ktoś i o Tobie może
                    pomyśleć w rodzaju "ale sklęty wieśniak"? Przecież dzięki takim podatnym na
                    prowokacje ludziom, tacy jak Adam maję tylko satysfakcje, że wcale nie muszą
                    sie starać by w niektórych kwestiach nam dorównać.
                    • Gość: Adam Re: Spoko, Spoko, dobra przyjde IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 17:26
                      Nam, czyli komu, mcie juz statut stowarzyszenia spisany, he he he. Jak na razie
                      to chba "WY" chcecie komus dorownac udawadniajc zescie lepsi od sprzataczek.

Slyszales bankowiec nie wychylaj sie wiecej bo wszystko spaprasz. he he he

Niezle pranie mozgu juz tam przeszliscie, doslownie komuna sie chowa, he he he.

Zawsze mowilem, biurwy trza gonic bo sie rozpanoszy jak stonka.
      • Gość: Adam Nawiasem mowiac jezeli lubicie takie klimaty IP: *.iFiber.telenet-ops.be 08.06.05, 17:10
        to na Jette jest knajpa polsko-rumunska, he he, super ambiance, he he

Polecam
        • Gość: adm problem Adama IP: *.cec.eu.int 09.06.05, 09:58
          sam powiedzial co go boli, i nie dziwcie sie....jakbyscie widzieli
          tyle "towaru" ktory prowadza sie z "obcymi", a wam nie udaje nic wyrwac, nawet
          na skore...tez byscie byli sfrustrowani...(sorry, ale chcialam zeby adama
          zrozumial bez koniecznosci poslugiwania sie slownikiem )

litosc okazmy, porada posluzmy, a nie na uposledzonego napadamy ;-)))
          na pewno ma 1.20 wzrostu, jest lysy, nie ma kilku zebow, ma zeza, i wystaja mu
          wlosy z uszu, i chodzi w bialych skarpetkach...pomozmy Adamowi!!!!!!

ps a od budowlancow sie odczepie, ja ostatnio bywam w ich towarzystwie ;-)), i
          zapewniam iz poziomem intelektualnym, kultura osobista i dowcipem 100
          przewyzszaja Adama....;-))
          • Gość: Adam Nie mam problemow i jestem super na luzie IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 10:31
            Powiem nawet wiecej, przewyzszaja to nudnawe i niedoksztalcone towarzystwo z
            Komisji i innych unijnych przytulkow dla looserow. he he

Nie, ja raczej gustuje w dziewczynach z Zachodu, sa bardziej domyte jakies
            takie. Poza tym Polki z tych instytucji sa wyjatkowa nieciekawe. Chyba raz
            tylko jedna widzialem, ze sie tak wyraze w "stanie rebnym".

Pare za mna lazilo ale nie dziekuje, sa lepsze towary tutaj. he he

Obecnie ma 3 dziewczyny i zadnej Polki w skladzie, ale moze po tej imprezce cos
            sie zmieni, he he he.

Na pewno tam bede i jak zechce to sam nie wroce, he he he
            • Gość: Adam Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 10:36
              Nie zebym mial cos przeciw Polkom, wrecz przeciwnie, w kraju sa super tylko te
              tutaj jakies takie nie pierwszego sortu, nobo jak jest ladna i inteligentna,
              odniosla sukces chocby jako fryzjerka to po co ma sie narazac na sters za
              granica i zycie tulacza, he he he
            • repairman Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie 09.06.05, 10:43
              Adas, to nie ten topic , idz natopic "lapy". Naprawde przynudzasz kolego.
              Twoja fantazja nie ma granic, co moze swiadczyc korzystnie na Towja strone,
              Tylke nie unos sie na laurach , bo zapamietaj medal ma dwie strony , i jak
              jestes rozumny chlopak to wiesz o jakiej stronie mowie. :D

Jesli towarzystwo polskich kobiet Ci nie pasuje jak i poludniowych , to nie
              przychodz tam , chocby z jednego wzgledu , powiedziales ze wolisz zachodnie:)
              bo na zachod od Europy to , Ameryka lacinska, No i piekna Ameryka polnocna.
              Ale tam z Twoja aparycja chyba tylko fat slim :)

Bez odbioru

• Gość: tomi Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie IP: *.217.134.144.coditel.net 09.06.05, 10:58
                na takich wsiokow jak adam to nic nie poskutkuje. wyrwal sie kolo z PL siedzi
                grosze zbiera, co 3miesiace do PL sie wybiera - do bialegostoku - i panisko
                udaje. Ostatnio lecialem WizzAirem i spotkalem sprzataczke z Lux co mi
                tlumaczyla ze pracuje w instytucji EU, ba podawala nawet nazywy tych
                instytucji. Myslalem ze padne ze zdziwienia, bo panna jak sie okazalo potem
                sprzatkala w moim domu... POWAZNIE... hehehe
                • dhasiak Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie 09.06.05, 11:22
                  Nie prawda, ja latam, jezdze do Polski przynajmniej raz w miesiacu, stac mnie
                  na to, Ciebie pewnie nie, he he he.
                  Przynajmniej ta sprzataczka robila prace, ktora jest niezbedna i potrzebna i
                  pewnie jako czlowiek i pracownik jest wiecej warta niz wiekszosc darmozjadow z
                  komisji.

Myslales pewnie ze tam pracuje bo wiedziala wiecej na temat dzialanie EU niz
                  ty, he he he

W Stanach (tez tam robilem) podaje sie taka przypowiastke, ze raz prezydent
                  Keannedy zwidzajac osrodek NASA podszedl do zamiatajacego podloge murzyna i
                  zapytal sie go co tutaj robi, ten natomiast odpowiedzial: My tutaj wysyalmy
                  ludzie w kosmos panie prezydencie. Wtedy prezydent powiedzial, ze dopiero po
                  tym do konca zrozumial dlaczego Ameryka odnisla sukces i bedzie go odnosic poki
                  sa tacy ludzie.
                  Ma to swiadczyc o egalitarizmie, optymizmie, pozytywnym nastawieniu i dawaniu
                  poczucia przynaleznosci amerykanskiego spoleczenstwa.

Ale ty jestes zbyt prymitywny zeby to zrozumiec.
                  • dhasiak Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie 09.06.05, 11:23
                    Wlaczylem sie do dyskusji bo musze przyznac ze niektorzy bzdury wygaduja
                    • Gość: tomi Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie IP: *.217.134.144.coditel.net 09.06.05, 11:40
                      o Jezu, ale ty glupi jestes... masz racje facet, jestem biedny jak mysz
                      koscielna, nie mam na chleb i na coca cole. Pije wode z karnu w centrach
                      handlowych - bo jest za darmo - kupuje a Aldiku, bo tak jest najtaniej i wogole
                      to spadam bo komputer za duzo pradu zuzywa a mnie nie stac na oplaty. Aha, nie
                      jezdzij do PL. Jedz do Congo i najlepiej tan zostan...
                    • Gość: giez do HASIOKa IP: *.cec.eu.int 09.06.05, 11:44
                      zmien sobie z hasiak na HASIOK, sympatyczny gosciu....wtedy wszystko bedzie
                      jasne...
                • Gość: Adam Re: Nie mam problemow i jestem super na luzie IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 11:26
                  Dobra koniec tych bzdur ide do pracy
    • Gość: xxl No! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:48
      A juz mialem wpisac takie imprezy do spisu moich social events w Bxl ale ja
      jednak wole bardziej kameralne impry z mozliwoscia przeprowadzenia preselekcji
      uczestnikow. Po przeczytaniu tych postow zaczalem sobie wyobrazac
      przedstawicieli branzy budowlanej, chodzacych na "swieze i latwe towary z
      instytucji". Dlaczego nie? "My, jak juz sie umyjemy po pracy, tez wygladamy jak
      ludzie, a jacy madrzy jestesmy-nawet nikt sie nie gapnie, ze skonczylismy
      zawodowki albo technika, jezeli poruszymy temat malarstwa Salvadora Dali albo
      wtracimy pare francuskich slow".
      Niech mi zaraz nikt nie zarzuca jakiejs dyskryminacji ale ja nie widze powodu,
      zeby z nimi obcowac i spac z ich siostrami-fryzjerkami. Dlaczego? Bo o ile ja
      nic nie mam do nich, to mysle, ze ich stosunek do mnie, nigdy nie bedzie do
      konca szczery. Taki ktos musi sie naprawde napocic by wydusic troche grosza i
      z tegoz powodu dosyc czesto cechuje ich poczucie dziejacej sie im krzywdy
      spolecznej.Wiem np. z pobytu w UK, jaka nienawiscia palaja przedstawiciele
      polskiej klasy pracujacej do 'studenciakow', ktorzy przyjezdzaja i
      zabieraja 'nalezna' IM prace.
      E tam. Po co robic sobie ojczyste piekielko z wygodnego zycia?
    • pan.boczek Re: Impreza polskich stazystow w Brux 09.06.05, 13:29
      buuuuhahahhahaha, ale dyskusja. szczerze sie usmialem ;))
      wiecej takich... przynajmniej czlowiek sie troche rozluzni.
      • Gość: tomi Re: Impreza polskich stazystow w Brux IP: *.217.134.144.coditel.net 09.06.05, 14:20
        moze zalozymy watek? Np. DLA BARANOW ???

Beda mogli pisac do woli :)))
      • Gość: Adam No wrocilem a robota idzie do przodu IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 14:50
        Wczesniej robilem razem z chlopakami a teraz juz tylko za biurkiem, podoba mi
        sie to choc caly dzien nie usiedze.

Ale ale, gryzipiorki, gdyby wam tam w tej Uni nie wyszlo to zawsze mozecie do
        mnie uderzyc, tylko mam wyzsze wymagania niz unia. U mnie na umyslowego to
        trzeba perfekt dwa jezyki (najlepiej procz francy i holendra jeszcze niemiecki
        i angielski). Na fizycznego trzeba sie znac na fachu. Co wymiekacie, he he he

Eh tomi ty to moze tylko do sprzatania tylko bys sie nadal, he he he.

Sluchajcie, nie przejmujcie sie zbytnio tym wszystkim, tylko nie musicie od
        razu ponizac sprzataczek zeby sie podbudowac, he he he.

Dzeikuje za wszystkie glosy wsparcia od takich jak pan.boczek czy ten ceres czy
        tam hasiok.

Sa jeszcze ludzie w tej Brukselii

Ja konczylem technikum elektryczne i jestem przekonany ze poziom mialem wyzszy
        niz wiekszosc z was na studiach (europejskich he he lub inne stosunki).
        Niedawno wpadl mi do reki podrecznik z matematyki dla kierunkow ekonamia,
        marketing i takie tam bzdury. U nas takie zadanka to ciec szkolny dla
        pierwszakow na przerwie rozalal, he he he.

Zejdzcie na ziemie
        • Gość: tomi Re: No wrocilem a robota idzie do przodu IP: *.217.134.144.coditel.net 09.06.05, 14:58
          ok ok, ludzie tu zejda na ziemie, ale ty tez musisz cos zrobic, ok?

bedzie umowa za umowe. A wiec tak:

Otworz okno, i skacz. PAPAPA, zajebiscie madry poligloto. Aha, flamandzki, bo
          holendra nie ma, mozesz sobie w D wsadzic.
          • Gość: Adam Re: No wrocilem a robota idzie do przodu IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 15:22
            Jakbys troche pomieszkal w Holandii to stwierdzilbys ze jest, ale musisz sie
            jeszcze duzo nauczyc, mlody.

Co jakis Flamak cie ponizyl i masz uczulenie, a myslalem ze wy tam w duchu
            internacjonalizmu i kochajocych inaczej wychowani , he he. Kompleksy Polaczka
            za granica sie odzywaja? he he

Sluchaj u mnie to jest powazny interes i jakies "pidgin english" jak w komisji
            nie wystarcza.
            • repairman Re: No wrocilem a robota idzie do przodu 09.06.05, 15:41
              Adas , wiekszosc wie ze mieszkasz na terenie flandrii , w regionie gdzie jest
              jezyk "flamanzdki" ( holenderski a dokladniej odmiana ).

Jesli nudzi Ci sie , to oznaka ze masz za malo roboty i nie masz co zrobic z
              wolnym czasem , w Twojej nie tak dawno powstalej firemce.

Gratuluje preznosci i kreatywnosci na polu zawodowym, ale czy nieuwazasz ze
              tymi swoimi glupkowatymi textami nieuzuskasz nic dobrego.

Moze zalozysz osobne forum ;) albo bardziej zaczniesz sie udzielac na
              belgia.net a nie marnowac czas na prezenie sie tutaj.. sam stwierdziles ze nie
              dla Ciebie polki wiec nie szukaj ich tutaj , a moze to ty jestes ROMAN ? :) :D
              • Gość: Adam Nie , ja jestem Adam Ga..... IP: *.iFiber.telenet-ops.be 09.06.05, 16:15
                ale Romana znam, niezle tankuje, ale dobrze robi i co najwazniejsze nawet po
                super balandze na drugi dzien jest punt w robocie..

No wiesz to nie jest taka mala firmeka juz nawet dwoch belgijcow mam, jeden na
                biurze a drugi w robocie, reszta to Polacy i jeden Marokan z papierami, super
                zapieprza po polsku, jakby filologie skonczyl albo i lepiej he he he. Znalem
                takich co konczyli uniwersytety z dyplomami polonistyki, kurna dogadac sie z
                nimi nie mozna bylo. Ten to moglby u nich wykladac. Chyba jakas Polke wiesz,
                tego..., to sie nauczyl he he he

Jestesmy w Wemmel (czyli praktycznie Bruksela) bo jest taniej a z arabami na
                lbie w centrum nie chcialem siedziec.

Przyjdz na impre demolodow to pogadamy;)

Jak znam zycie to tloku nie bedzie, spoko bedzie mozna wejsc. he he he
    • Gość: Marek Inna Impreza stazystow w Brux IP: *.cec.eu.int 10.06.05, 15:20
      Dla tych co nie chca isc na goeast ze stazystami ze Wschodu jest impreza w
      Aidco (chyba grube ryby tez beda) dzisiaj wieczorem od 6.30. Koszt 10 euro, dla
      stagiares 7.
      • Gość: TR Od ktorej ta impreza? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 10.06.05, 18:28
    • almahler Re: Impreza polskich stazystow w Brux 14.06.05, 10:21
      i co niedowiarki? Impreza byla, ze hej! Pelen sukces! A o 5 na salach pelno
      osob i nikt nie chcial wychodzic. A wiec o czym to swiadczy? A do Adama: i
      zapewniam Cie - goscimi nie byli tylko obywatele z Demoludow.
      • Gość: mczapl Re: Impreza polskich stazystow w Brux IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 14.06.05, 11:09
        ...tylko Czechow i Slowakow trzeba bylo najpierw przeszkolic z lania piwa z
        beczki...
        • almahler Re: Impreza polskich stazystow w Brux 14.06.05, 11:30
          no, ale sobie poradzili. troche sie piwko pienilo, ale zle nie bylo:)
          • Gość: mczapl Re: Impreza polskich stazystow w Brux IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 14.06.05, 15:14
            Musze przyznac, ze masz bardzo szerokie pole tolerancji jakosci piwa - szersze
            nawet od mojego... ;)
      • essere1 Re: Impreza polskich stazystow w Brux 14.06.05, 11:24
        A do Adama: i
        > zapewniam Cie - goscimi nie byli tylko obywatele z Demoludow.

No wlasnie, co do Adama... jakos nie widze jego relacji, a strasznie jestem
        ciekawy jego wrazen.....
        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka