Dodaj do ulubionych

Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRACY!!!

09.06.05, 21:35
Mam pytanie znam dobrze angielski. I chce z kolega jechac samochodem do
Anglii 30 czerwca. Prosze o pomoc lepiej tam szukac pracy czy tutaj przez
agencje???
Obserwuj wątek
    • vsn Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC 09.06.05, 21:36
      wszystko zalezy od tego gdzie dokladnie macie zamiat wyjechac
      • lsurowiec Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC 09.06.05, 21:39
        Myslalem o okolicach londynu ale nie sam londyn chyba ze cos wiesz wiecej i
        mozesz doradzic. Mamy plan wyjechgac i szukac samochodem mozemy byc tu i tam
        • vsn Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC 09.06.05, 21:43
          sproboj okolice Manchesteru, bo raczek w Londynie to juz nic nie zostalo..
          • lsurowiec Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC 09.06.05, 21:50
            Jadac tam w ciemno znajde prace???? Ile mniejwiecej trwa znalezenie tam pracy??
      • Gość: D Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC IP: *.crowley.pl 09.06.05, 23:35
        TO SE KUPPPPPPPPPPP
        • Gość: x-men Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:07
          napewno nie do Londynu,przejdz sie po angielskich agencjach,jak dobrze
          poszukasz to nawet na drugi dzien mozesz miec robote;tylko nie chodz do
          polskich agencji bo cie napewno wyru..a,jak beda chcieli od ciebie jakas kase
          za znalezienie pracy to mowisz Fuck Off i wszystko;ja lece 26
          lipca.powodzenia :-)
          • lsurowiec Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC 10.06.05, 12:54
            Dzieki za info. Jesli mozesz napiszac mi maila z jakimis podpowiedziami lub
            informacjami co robic jak bede w anglii?? Moj mail lsurowiec@hotmail.com
            • Gość: x-men Re: Wyjeżdzam do Angli 30 Czerwca potrzebuje PRAC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:45
              najlepiej zagadaj na gg:7345330

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka