Gość: Marcin IP: *.profiline.com.pl 10.06.05, 13:47 Praca dla kucharzy w Anglii w renomowanych hotelach i restauracjach. Wymagane doswiadczenie i znajomość j. angielskiego. Osoby zainteresowane mogą podać maila to prześle szczegóły. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_szkolnicki Re: Chef De Partie, Commis Chef, Head Chef!!!!!! 11.06.05, 17:30 Witam.Mam 2 lata praktyki rok w barze,rok wojsko w kuchnii.jakie mam realne szanse pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Chef De Partie, Commis Chef, Head Chef!!!!!! IP: *.profiline.com.pl 13.06.05, 13:43 Dużo zależy od tego gdzie pracowałeś i jak wygląda Twój angielski. Jeśli pracowałeś w dobrej restauracji w Polsce lub za granicą oraz język angieleski jest na dobrym poziomie to pracę zdobędziesz bez problemu. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
loco.cook Re: Chef De Partie, Commis Chef, Head Chef!!!!!! 12.06.05, 21:55 Byłbym zainteresowany! Jestem kucharzem z 5-cio letnim stażem pracy, j. angielski w stopniu średniozaawansowanym. loco.cook@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś