Gość: aga IP: *.air-net.com.pl 13.06.05, 20:17 prosze napiszcie co o nich wiecie moze ktos wyjezdzal za ich posrednictwem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milo Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.server.ntli.net 18.06.05, 21:26 Siema Wyjechalem za posrednictwem Polish Staff do pracy w Anglii w firmie dystrybucyjnej. Jestem zadowolony, jest tak jak bylo uzgodnione na rozmowie kwalifikacyjnej, a jedyna oplata jaka pobrali to 350zl za przejazd do Luton. Z kolei kumpla znajoma wyjechala tez za ich posrednictwem ale do pracy jako opiekunka i pojawily sie jakies problemy. Szczegolow nie znam, ale z tego co opowiadala to podobno zawiodl angielski partner Polish staff-u. Jesli chodzi o moj wyjazd - wszystko bylo i jest jak najbardziej w porzadku, co do pozostalych rekrutacji - lepiej chyba zasiegnac dalej jezyka, ale moim zdaniem jest to uczciwa firma. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:38 Tez mysle o tej agencji i mam w zwiazku z tym pytanie. Na jakim poziomie trzeba kumac jezyk. Rozumiem bardzo duzo ale mam problem z mowieniem :P Po prostu brak mi obycia z tym jezykiem. Czy wymagaja bardzo dobrej jego znajomosci czy raczej na poziomie komunikatywnym. W ogole jak praca? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pistacja Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 13.07.05, 23:02 też się zatsanawiam nad tą agencją, ale z wysłaniem dok musze poczekać jeszce 2 tygodnie. mniejsza o to :>:>:> Aga złożyłaś już u nich dokumenty? wiesz coś więcej o czasie oczekiwania? opłatach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:53 moze cos wiecej o tej agencji ktos wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.majkel Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.saint / 195.117.38.* 14.07.05, 11:41 mnie ciekawi czy to prawda że mają - jak się nie mylę - 6,5 Ł na godzinę, bo to już różnica w stosunku do stawki minimalnej oferowanej przez inne firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pistacja Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 15.07.05, 14:17 no tesco ich przebija :> ale przy tych kosztach mieszkaniowych to sie zrównowazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robby Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 17:57 Witam! Wyjechalem za ich posrednictwem okolo 8 miesiecy temu. Wtedy poslugiwali sie nazwa Harvest Staff. Oprocz przedplaty za bilet z ktorej rozliczyli sie co do zlotowki nie pobrali zadnych oplat. Warunki pracy, zamieszkania itp. okresla ich angielski partner, oni sa w zasadzie tylko pierwszym ogniwem posredniczacym, reszta zajmuja sie anglicy. Siedze tu do dzisiaj czyli swiadczy to o tym ze jestem zadowolony :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj autoreklama Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: 217.153.24.* 16.07.05, 09:06 dwa wpisy sa z tego samego servera z polski nieladnie nieladnie :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robby Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 22:04 Skoro serwer NTLI wedlug ciebie lezy w polsce to gratuluje wiedzy... by tak dalej, moze jeszcze cos zdemaskujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 15:14 Robby jechales z biura znajdujacego sie w Gdyni czy Lodzi? Na jakim poziomie trzeba znac angielski zeby wyjechac za posrednictwem tego biura. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robby Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.server.ntli.net 17.07.05, 19:47 Witam! Jechalem z Gdynskiego oddzialu. Kiedy ja wyjezdzalem brali nawet ludzi z marnym angielskim (byla mala konkurencja), teraz slyszalem ze juz angielski trzeba znac komunikatywnie i tylko tacy sie dostaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:44 Wlasnie mam pytanie. Co to znaczy znac angielski komunikatywnie? Umiec sie dogadac? Ale na jakim poziomie? Rozumiec wszystko co mowia? Strasznie ogolne jest to swierdzenie. W swoim cv mam wlasnie tak napisane :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robby Re: POLISH STAFF kto ich zna IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 19:26 Witam! Na rozmowie pojawili sie pracodawcy angielscy. Prowadza luzna rozmowe na rozne tematy. Od pytan dlaczego chcesz wyjechac i na jak dlugo do pytan o zainteresowania i spedzanie wolnego czasu. Trzeba odpowiadac dosyc plynnie, niekoniecznie gramatycznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś