Dodaj do ulubionych

wzor umowy wynajmu mieszkania po ang

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 10:41
Czy ktos ma i moglby przeslac linka albo na priva?
Obserwuj wątek
    • Gość: Delphia Re: wzor umowy wynajmu mieszkania po ang IP: *.cec.eu.int 04.07.05, 14:14
      Generalnie i tak musisz podpisac wersje francuska z tego co wiem zeby bylo
      legalnie i zeby bank sie nie czepial.
      Pozdrawiam Seba
    • Gość: Sofi No to chyba po to sie IP: *.cec.eu.int 04.07.05, 14:58
      dziewczyna pyta, zeby dostac templejt po angielsku i wiedziec w razie czego co
      podpisuje (zakladam ze nie zna na tyle FR zeby bez stresu podpisac contract -
      jakby dobrze nie znala, tez bym na jej miejscu sobie zazyczyla wersje w obydwu
      jezykach).

Podaj priva, to ci przesle wersje ST i LT po FR i EN.
      • aggy80 Re: No to chyba po to sie 04.07.05, 19:30
        dzieki sofi, wyslij na aggy80@gazeta.pl, mam wzor umowy po fr ale z ang bede
        sie czula bezpieczniej.pozdrawiam
      • rybka78 Re: No to chyba po to sie 04.07.05, 21:33
        Sofi, ja też bardzo proszę! :))
        • Gość: Sofi OK, we srode bo jutro IP: *.242.81.adsl.skynet.be 04.07.05, 23:33
          mnie nie ma w biurze.

Ale: rybka ten templejt jest dostosowany do ustawy belgijskiej wiec zastanawiam
          sie po co ci on. No chyba ze zamierzasz szukac mieszkania po drugiej stroni
          granicy.
      • Gość: k. Re: No to chyba po to sie IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 06.07.05, 09:30
        wcale nie trzeba podpisywac umowy po francusku /przynajmniej w Luxie/, ja
        podpisalam umowe po niemiecku, bo wszystkie strony /razem z agentem/ znaly
        niemiecki.
        • Gość: Sofi OK, tylko ze niemiecki jest IP: *.cec.eu.int 06.07.05, 10:20
          w Luxie jezykiem urzedowym ...

Po angielsku nikt nie podpisze. Ten templejt, ktory dziewczynom przeslalam
          zgodny jest z prawem BE, wiec tez do Luxa ma srednie zastosowanie.
      • jodza Re: No to chyba po to sie 06.07.05, 10:42
        Witaj
        Czy nie sprawiłoby Ci kłopotu przesłanie również mi templajta umowy po FR i EN?
        Z góry dziękuje:o)
        • aggy80 Re: No to chyba po to sie 06.07.05, 21:25
          bardzo dziekuje :) teraz tylko znalezc lokum...
          • Gość: Sofi oj nie nie - jeszcze przenegocjowac te IP: *.247.81.adsl.skynet.be 06.07.05, 21:38
            punkty z umowy
            • aggy80 Re: oj nie nie - jeszcze przenegocjowac te 06.07.05, 22:28
              jakies rady masz moze? z checia wyslucham, przeczytalam juz wszystko na forum o
              mieszkaniach i coraz bardziej sie tego aktu 'wynajmu' obawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka