Gość: Kinga IP: *.cec.eu.int 04.07.05, 16:21 Czy ktos sie moze orientuje co mozna sie spodziewac na tescie (15 lipca), czy macie moze jakies testy z tamtego roku? Z gory dziekuje za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Re: Assistants B3 (human resources) IP: *.cec.eu.int 04.07.05, 16:45 Wiesz piszesz z komisjii a zadajesz dziwne pytanie. Do egzaminu jest mniej niz dwa tygodnie. Wiekszosc ludzi sie prwygotowuje od tygodni a sporo od miesiecy. Zartujesz czy rzeczywiscie nic nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Assistants B3 (human resources) IP: *.cec.eu.int 04.07.05, 17:09 No i po co tracisz energie na ta ironie, zly dzien masz czy co? Po to jest to forum zeby ludzie wymieniali sie informacjami a nie "serwowali" sobie dawke zlosliwosci, a to czy cos wiem czy nie to nie twoja sprawa. I do twojej informacji, to ze email byl wyslany z Commission nie znaczy ze ja tu pracuje, nie pomyslales o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi o prosze... IP: *.217.134.144.coditel.net 04.07.05, 19:43 o kolejna co bez bagde po instytucjach lata i korzysta z free netu... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: o prosze... IP: *.upc.chello.be 04.07.05, 20:56 bingo...slyszales o czyms takim jak "visitor"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: o prosze... IP: *.cec.eu.int 05.07.05, 08:16 To chyba na specjalnych prawach, u nas osoby z zewnatrz nie sa w stanie "wejsc na internet", nawet jesli maja status "visitor'a". Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymbi PROSZĘ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:37 ludzie!!! już tu kiedyś wałkowaliście ten temat, dajcie sobie i dziewczynie spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: PROSZĘ!!! IP: *.cec.eu.int 05.07.05, 09:52 ja juz to kiedys widzialam....dokladnie slowo w slowo.... ciekawe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi no pewnie! IP: *.217.134.144.coditel.net 05.07.05, 10:07 Bylo, bylo - jakos w marcu chyba... Ciekawe jest ze aby miec visitora, to trzeba isc do kogos, a potem ten ktos cie do DRZWI odprowadza - kiedy czas na surfowanie??? No chyba ze z komputera tego kogos, ale to nie ujdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Re: Assistants B3 (human resources) IP: *.aster.pl 05.07.05, 17:49 prawda jest taka, ze takich testow typowo hrowych nie ma. Od pol roku ktos obiecuje przeslac na podane maile te testy i nic. Tak wiec Kinga to moze byc wielka niewiadoma. Odpowiedz Link Zgłoś