Dodaj do ulubionych

Rowerem po Londynie

11.07.05, 16:56
Jadę w przyszłym tygodniu na tygodniowe szkolenie i wpadłem na pomysł, że
kupię tam sobie rower i popołudniami zwiedzę Londyn na rowerze.
Czy w jakimś tesko można tam kupić rower za 3 stówki (<50 funtów) jak u nas ?
A może w jakimś komisie kupić i oddać ? A może po prostu wypożyczyć? A może to
kretyński pomysł, bo po Londynie się po prostu nie da tak jeździć (raz tam
byłem, ale nie patrzyłem pod tym kątem)?

leniuch.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: Rowerem po Londynie IP: 193.108.78.* 12.07.05, 11:44
      www.woolworths.co.uk/wwstore/browse_templates/component_skins/browse_results.jhtml?start=21&op=more&cat=cat160220&format=outdoorfun
      • Gość: anulka7 Re: Rowerem po Londynie IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 12.07.05, 21:17
        stary! to jest zajebicho pomysl, naprawde, w zeszlym roku w ten sposob robilam
        swoje keeping fit po londku, jezdzi sie tam naprawde niezle. coprawda z
        wimbledonu mialam godzinke do city no niecala ale lubie cykling wiec w to mi
        graj. jezdzilam sobie z aparatem na szyi i pstrykalam forki gdy stalam na
        swiatlach:) bedziesz musial przywyknac do lewostronnego ruchu ale to kwestia
        jednego dnia. kup sobie helmet bo cykling path sa wydzielonym na ulicach pasem.
        rower mozesz kupic w necie urzywany ja swoj znalazlam na gumtree.com umowilam
        sie z gosciem co sprzedawal je przyjechalam do niego i wybralam sobie najtanszy
        ze sprawnych:)(24L - targowalam sie) urzywalam do bolu prze 2 miesiace i ani
        razy sie nie popsul. ten gosciu mial tez akcesoria typu zamki, kaski itp.
        napompowac opony mozna w sklepie z rowerami za darmo. powodzenia
        :*
        • Gość: leniuch102 Re: Rowerem po Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:01
          wielkie dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka