Dodaj do ulubionych

praca na lotnisku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:15
Witam. Czy ktos moze polecic czy zna agencje Windsor Workforce.
Mam spotkanie w Lodzi ( tam jest siedziba w Polsce). Praca na lotniskach w
UK. W zaleznosci od stopnia opanowania jezyka angielskiego.
Czy ktos ich zna??
Obserwuj wątek
    • Gość: SKUNK Re: praca na lotnisku IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.08.05, 13:40
      PRZYKRO MI NIE MOGE CI POMOC.PAMIETAM JEDNAK ZE BEDAC JESZCZE W POLSCE
      SPRAWDZALEM ROZNE OFERTY I AGENCJE.STRONA NA KTOREJ POWINNY ZNAJDOWAC SIE
      WSZYSTKIE LEGALNIE ZAREJESTROWANE FIRMY I AGENCJE ZAJMUJACE SIE POWYZSZYM
      TEMATEM(CZYLI PRACA)TO BODAJZE WWW.GOV.PL ALE UPEWNIC SIE MOZESZ W KAZDYM
      URZEDZIE PRACY.NIE MA MOZLIWOSCI ZEBY NIE POSIADALI TAKICH
      INFORMACJI.POZDRAWIAM.(ILE MASZ LAT :-)...WOJTEK 12)
    • Gość: tomaszeko Re: praca na lotnisku IP: *.e7even.com 04.08.05, 14:28
      STANOWCZO ODRADZAM tą agencję!!!!
      Pracuję i mieszkam w Manchesterze.Znalazłem się tu dzięki powyższej agencji ale
      bynajmniej nie pracuję na lotnisku! Przebywałem w Belfaście a wcześniej w
      Londynie.Te podróże sporo mnie kosztowały (wraz z żoną). W Londynie cholernie
      ciężko znaleść pracę i dlatego przenieśliśmy się do Belfastu.Tam znów bardzo
      nam się nie podobało. Ale to nic - da się tam żyć.Moja żona dostała numer
      tel.do tej agencji (zdaje się że siedziba była w Essex lub Londynie).
      Zadzwoniła tam zapytać o pracę na lotnisku w Belfaście. W tej agencji pracuje
      bardzo "miła i sympatyczna" pani Monika-Polka. Pracy w Belfaście nie było ale
      za to na 1000 % miała być w Manchesterze dla nas obojga. 3 razy dopytywaliśmy
      się czy aby na pewno. Odpowiedź brzmiała na 1000 % (nie na 100%). Tylko musimy
      się decydować natychmiast. Tak też zrobiliśmy.Byliśmy tu w piątek a w
      poniedziałek mieliśmy się zgłosić na lotnisko.Przez weekend znaleźliśmy sobie
      mieszkanie, zapłaciliśmy za miesiąc z góry, dogadaliśmy się w sprawie depozytu
      (na cały nie było już kasy a i tak musieliśmy pożyczyć od znajomego) a w
      poniedziałek okazało się że praca jest nieaktualna a "miła" pani Monika nie
      miała czasu żeby z nami porozmawiać. Potem okazało się że wiedziała już o tym w
      piątek tylko chciała nam załtwić coś innego.Zaproponowała nam pracę w
      Nottingham też na 1000% ale bez gwarancji pieniężnych za podróż z Manchesteru i
      2 noclegi w Nottingham. Potem stała się już zupełnie nieuchwytna a my
      zostaliśmy na lodzie. Potem zgadaliśmy się z innymi ludźmi że byli w takiej
      samej sytuacji w Szkocji.Pani Monika jest "super" do momentu jak wszystko jest
      ok. Potem jest bardzo zapracowana i nieuchwytna.Cała agencja działa w podobny
      sposób więc radziłbym uważać.
      Stanowczo odradzam tą agencję, no chyba że masz jakieś spore zaplecze finansowe.
    • Gość: tomaszeko Re: praca na lotnisku IP: *.e7even.com 04.08.05, 14:30
      Jeśli chcesz poznać więcej szczegółów napisz na mój e-mail tomaszeko@o2.pl
      • Gość: ddd Re: praca na lotnisku IP: 195.144.130.* 04.08.05, 18:53
        hej!ja pojechalam koncem czerwca gdzie ponoc szanse na znalezienie pracy sa
        marne do londynu (lotnisko stansted).prace znalazlam drugiego dnia w kawiarni
        przy sprzataniu stolikow zaznaczam znajomosc jezyka podstawy podstaw:-)i wiecie
        co uwazam ze to totalna bzdura zalatwianie pracy na lotniskach bo tam jest jej
        naprawde duzo!!!chyba lepiej oplaca sie kupic bilet po jakiejs promocyjnej
        cenie wziasc troche gotowki i samemu poszukac a nie sponsorowac jakichs
        darmozjadow.moja praca jest bardzo ok tylko zarobki najmniejsze z mozliwych:-)
    • pajowniczka Re: praca na lotnisku 04.08.05, 20:10
      Ja jutro mam spotkanie w Londynie na lotnisku w sprawie pracy.Jednak po
      przeczytaniu postów nie jestem już tak optymistycznie nastawiona.
      • Gość: tomaszeko Re: praca na lotnisku IP: *.e7even.com 05.08.05, 11:43
        Jesli jestes juz w Londynie i nie ryzykujesz swojej kasy na przylot z Polski to
        idz smialo. Albo prace dostaniesz albo nie. pamietaj tylko tyle ze w razie
        problemow mozesz liczyc na siebie bo pani Monika moze okazac sie nie dostepna!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka