Dodaj do ulubionych

OLAF - pytania na interview, godziny pracy,

IP: *.chello.pl 16.08.05, 14:17
astmosfera, czy ktos moze cos wie o atmosferze w tej instytucji?
Obserwuj wątek
    • Gość: olaf.lubaszenko Re: OLAF - pytania na interview, godziny pracy, IP: *.cec.eu.int 16.08.05, 15:46
      slyszalem ze jest bardzo fajna atmosfera, ciekawa praca, ale nie jest to
      pierdzenie w stolek, ale konkretna robota...
      • Gość: BabyDoll Re: OLAF - pytania na interview, godziny pracy, IP: *.autocom.pl 17.08.05, 14:47
        Ja zaczynam tam prace od pazdziernika. Na rozmowie bylo bardzo milo, moj
        przyszly szef jest bardzo "ludzki". Niesamowicie mi sie tam podobalo i chcialam
        tam dostac prace - i sie udalo:)
        • Gość: Matek Re: OLAF - pytania na interview, godziny pracy, IP: *.mofnet.gov.pl 17.08.05, 15:47
          A możesz zdradzić w jakiej jednostce? Może C1?:)
        • jodza Re: OLAF - pytania na interview, godziny pracy, 17.08.05, 18:56
          Hej napisz, gdzie będziesz pracować - jestem ciekawa czy spotkałas na
          interview tych samych ludzi.
        • Gość: bromba Re: OLAF - INTERVIEW POCZĄTEK WRZEŚNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:36
          Zaprosili mnie na rozmowę na początku wrzesnia. Mam rozmawiać z kims o nazwisku
          Makela.
          Czy zatem warto się postarać?
          • Gość: BabyDoll Do bromba IP: *.autocom.pl 18.08.05, 09:44
            Nie slyszalam tego nazwiska, ale moj przyszly szef bedzie wtedy na urlopie,
            mozliwe, ze ktos inny bedzie przeprowadzal interwiev - o ile mowimy o tym samym
            miejscu:) Ja bede w Document Menagemant. Wiem, ze jest tam jeszcze jedno wole
            stanowisko i wlasnie teraz do polowy wrzesnia szukaja ludzi..
            Chcialam Wam powiedziec, ze szanse sa troche wieksze, bo pan S. podkresli, ze
            nie maja jeszcze nikogo z Polski, a chetnie by mieli:)
            Nawet wiem troche wiecej szczegolow o tym stanowisku, bo najpierw sama sie tam
            zglaszalam, ale dostalam drugie podobne:) Osobiscie polecam, ale zalezy kto, co
            lubi:P
            • Gość: heniek Re: Do bromba IP: *.cec.eu.int 18.08.05, 09:48
              baby doll, jestes z C czy z A ?
              • Gość: BabyDoll Heniek - C:) IP: *.autocom.pl 18.08.05, 09:51
      • Gość: BabyDoll Do Rafal IP: *.autocom.pl 17.08.05, 14:49
        Powiedz: zaczynasz tam prace, czy sie zastanawiasz dopiero nad taka
        mozliwoscia?:)
        • Gość: jasnasprawa! Re: Do Rafal IP: *.cec.eu.int 17.08.05, 15:53
          Gdyby juz zaczynal prace, to po co pytalby sie o pytania na interview? Przeciez
          to jasne - zostal zaproszony na rozmowe. A moze zadalas(les) podchwytliwe
          pytanie i myslisz ze zacznie sie platac - takie zboczenie zawodowe?;)
          • Gość: rafal Do Baby Doll IP: *.chello.pl 17.08.05, 22:24
            o co pytali Cie na interview?
          • Gość: BabyDoll do jasnasprawa IP: *.autocom.pl 18.08.05, 09:10
            Nie, zrobilam to bezmyslnie:)
            • Gość: BabyDoll Moje interview IP: *.autocom.pl 18.08.05, 09:21
              Ja odbylam rozmowe z panem Sonnbergerem, ktory jest Austriakiem i z ktorym
              rozmawialam po niem. Pracuje sie oczywiscie glownie po ang. Co do interwiev, to
              bylo bardzo milo - pan S. duzo opowiadal, czym sie zajmuja, jak wyglada
              atmosfera..Byl to raczej monolog, wiec sama musialam wykazac inicjatywe i
              wtracac informacje o sobie:) Jak ktos uznalby, ze nie ladnie przerywac, to by
              sie nie odezwal chyba slowem:)) Gosc bardzo symatyczny i widac, ze ma pozytywne
              podejscie do ludzi. Bede pracowac w archiwum, gdzie przechowuja oryginaly
              dokumentow spraw, ktore sie tocza. Tak wiec, co zobacze i przeczytam, po pracy
              musze zapomniec - tak mi powiedzial:)
              Poza tym rozmawialam jeszcze z sekretarka, ale nie pamietam nazwiska, tez fajna
              dziewczyna, pracuje tam od kilku miesiecy. W ich dziale na razie nie pracuje
              nikt z Polski.
              Jak jeszcze macie jakies pytania, sluze pomoca:)
              Czy ktos z Was pracuje w OLAFie w tym samym budynku? Moze sie poznamy?:)
              • Gość: dori Re: Moje interview IP: *.pool8023.interbusiness.it 23.08.05, 12:36
                Sa szanse dla kogos z PL? Co mam zrobic - tj. od czego zaczac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka