Gość: viki IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 14:52 MOIM ZDANIEM NAJPIEKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO joasia GRACZYKOWSKA Z 3 LO Z KLASY 3 D.MIESZKA ONA W PŁOCKU NA ULICY MASZEWSKIEJ JEZELI KTOS JA ZNA TO NIECH SIE WYPOWIE NA TEN TEMAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robin Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:57 Dupy ci daje czy co ze tak krzyczysz o tym. Zamiast sie produkowac na forum zapros ja gdzies. Swoja droga to udostepnilbys gdzies jej zdjecie bo jej imie i nazwisko nic mi nie mowi. Dopiero wtedy mozna ocenic czy jest beautiful. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia G Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.petrotel.com.pl 20.07.01, 01:01 Na serio ci sie podobam ? To mile !!. Sle buziaczki Joasia Graczykowska (III LO,ul. Maszewska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:17 Dlaczego ktoś się podszywa pod moje nazwisko !? Wypraszam sobie, żeby ktokolwiek pisał o mnie w Internecie! Joanna G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyży Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 10:54 fuck you dajko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolu Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 15:50 Ulica Maszewska, nazwisko Graczykowska... jednym slowem czuje zapach duuuzych pieniedzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:21 Gość portalu: bolu napisał(a): > Ulica Maszewska, nazwisko Graczykowska... jednym slowem czuje zapach duuuzych > pieniedzy :))) Bolu znasz to laskę z odjazdowym tyłkiem??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia G Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.petrotel.com.pl 23.07.01, 00:52 Wow ! Nie wiedzialam, ze moj tylek jest odjazdowy. Dzieki viki. Znasz mnie ? Sle buziaczki. Joasia Graczykowska (III LO,ul. Maszewska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cipa Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 217.153.56.* 26.07.01, 10:49 Krzysztof Lasocki - to jest dopiero laseczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzy Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 19:18 a co bzykales ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolu Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 18:09 Kolezanki nieznam (ale slyszalem ze niezla jest) za to wiem jaka pozycje ma jej staruszek. Mozna sie ustawic na cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoghurt Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 03:26 mialem ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %@ Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 213.77.42.* 26.07.01, 14:21 Musicie być strasznymi czubami, że piszecie o tym na forum!!! Czy ta laska ma dla was tylko "dupe"??? Może ktos by z nią porozmawiał i napisał czy jest inteligentna, wesoła, fajna itp... Do dmuchania to są lalki z sex shopu i materace na plaże!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez cała prawda o J G IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 19:17 to naprawde bardzo ladna dziewczyna chociaz niektórzy twierdza ze jest dajka ma okolo 170 cm i jest blondynką tanczy chyba tez jakies tance towarzyskie z ziomkiem ktory chodzil do jagielonki ale najlepsza w polsce to ona nie jest z tego co wiem jej ojciec ma udziały w Vectrze PS jeszcze w czerwcu jak bylem u kumpla w trzecim widzialem ja w towarzystwie Pachelskiego(tak tego pachelskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Coś Ci się pomyliło IP: 192.168.1.* / *.plock.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 11:44 Wiem o kogo chodzi. Krótka charakterystyka Twojej pięknej laski to: Oczy czarne, Szyja brudna, Morda ryża i paskudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Coś Ci się pomyliło IP: 10.9.65.* 31.07.01, 14:27 Bogusłąwa Pachelskiego? Tego samego, co grał w Petrochemii, Lechu i mógł rzucić na kolana samą Bbarcelonę, ale przestrzelił karnego??? Szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verbo Re: Coś Ci się pomyliło IP: 128.0.0.* 31.07.01, 14:57 Al - masz racje co do tej "laski" To chyba jakas pomylka, a moze zart ? Pozatym to ze ktos nakradl kupe kasy to jeszcze nie powod zeby wlazic w dupe. Pachelski ? - nie znam czlowieka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASIO LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 213.25.124.* 03.08.01, 15:55 Kur..... Panowie zapach pieniedzy te pieniadze to nic nula, w porównaniu z laska z która sie obracam tą JG z ojcem,chatą itd itp, wciągnęłaby na snaidanie, kupiła by ich jednym przelewem, W Naszym miescie na zadupiu podniecacie się Pachelskim,Vectrą...... Obejrzyjcie ostatnia (albo przedoststnia) VIVĘ tozobaczycie mnie i moja dupke... panowie wiecej odwagi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajpas J G napisz do mnie... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 19:00 jak ta młoda jest naprawde taką laską to niech do mnie majlnie bajpas@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa panowie co z wami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:43 myslalam ze faceci beda sie tu rozpisywac na temat swoich ukochanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: panowie co z wami IP: 192.168.1.* / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:21 byle, w crazy i widzialem to dupe mozna sie zabawic jak jest sie przy kasie i ma sie 3 paski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytek Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 21:37 hmm tak sobie te wasze wypowiedzi czytałem i zastanawiam się czy chociaż połowa z was ma IQ powyżej 70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 212.244.82.* 31.08.01, 12:31 Pewnie nie pochodzi z Płocka i jeszcze jej nie znam ale ... Zobaczcie sami na http://strony2.wp.pl/wp/playboy_szukaj/0105.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 03:18 Odpierdolcie sie barany od tej dziewczyny! Ona jest bardzo fajną laską która wie czego chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xlemens Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:48 Gość portalu: M.P napisał(a): Ona jest bardzo fajną laską która > wie czego chce! najpierw jej bronisz pajacu> Odpierdolcie sie barany od tej dziewczyny a potem mowisz Ona jest bardzo fajną laską która > wie czego chce! chce czego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ...MOJA W SLIPACH IP: *.intermik.com.pl 15.09.01, 20:21 NA IMIĘ JEJ RYSZARD. Odpowiedz Link Zgłoś