Dodaj do ulubionych

NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ...

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 14:52
MOIM ZDANIEM NAJPIEKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO joasia GRACZYKOWSKA Z 3 LO Z
KLASY 3 D.MIESZKA ONA W PŁOCKU NA ULICY MASZEWSKIEJ
JEZELI KTOS JA ZNA TO NIECH SIE WYPOWIE NA TEN TEMAT
Obserwuj wątek
    • Gość: Robin Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 22:57
      Dupy ci daje czy co ze tak krzyczysz o tym. Zamiast sie produkowac na forum
      zapros ja gdzies.
      Swoja droga to udostepnilbys gdzies jej zdjecie bo jej imie i nazwisko nic mi
      nie mowi. Dopiero wtedy mozna ocenic czy jest beautiful.
    • Gość: Joasia G Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.petrotel.com.pl 20.07.01, 01:01
      Na serio ci sie podobam ?
      To mile !!. Sle buziaczki

Joasia Graczykowska
      (III LO,ul. Maszewska)
    • Gość: Aśka Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:17
      Dlaczego ktoś się podszywa pod moje nazwisko !?
      Wypraszam sobie, żeby ktokolwiek pisał o mnie w Internecie!
      Joanna G.
      • Gość: żyży Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 10:54
        fuck you dajko
    • Gość: bolu Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 15:50
      Ulica Maszewska, nazwisko Graczykowska... jednym slowem czuje zapach duuuzych
      pieniedzy :)))
      • Gość: viki Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 22:21
        Gość portalu: bolu napisał(a):

&#62 Ulica Maszewska, nazwisko Graczykowska... jednym slowem czuje zapach duuuzych
        &#62 pieniedzy :)))
        Bolu znasz to laskę z odjazdowym tyłkiem??/

• Gość: Joasia G Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.petrotel.com.pl 23.07.01, 00:52
          Wow ! Nie wiedzialam, ze moj tylek jest odjazdowy.
          Dzieki viki. Znasz mnie ? Sle buziaczki.

Joasia Graczykowska
          (III LO,ul. Maszewska)
          • Gość: cipa Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 217.153.56.* 26.07.01, 10:49
            Krzysztof Lasocki - to jest dopiero laseczka
            • Gość: zyzy Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 19:18
              a co bzykales ja
        • Gość: bolu Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 18:09
          Kolezanki nieznam (ale slyszalem ze niezla jest) za to wiem jaka pozycje ma jej
          staruszek. Mozna sie ustawic na cale zycie.
    • Gość: yoghurt Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 03:26
      mialem ja
      • Gość: %&#@ Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 213.77.42.* 26.07.01, 14:21
        Musicie być strasznymi czubami, że piszecie o tym na forum!!! Czy ta laska ma
        dla was tylko "dupe"??? Może ktos by z nią porozmawiał i napisał czy jest
        inteligentna, wesoła, fajna itp... Do dmuchania to są lalki z sex shopu i
        materace na plaże!!!!!!!!!!!
        • Gość: lopez cała prawda o J G IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 19:17
          to naprawde bardzo ladna dziewczyna chociaz niektórzy twierdza ze jest dajka
          ma okolo 170 cm i jest blondynką
          tanczy chyba tez jakies tance towarzyskie z ziomkiem ktory chodzil do
          jagielonki ale najlepsza w polsce to ona nie jest
          z tego co wiem jej ojciec ma udziały w Vectrze
          PS jeszcze w czerwcu jak bylem u kumpla w trzecim widzialem ja w towarzystwie
          Pachelskiego(tak tego pachelskiego)
    • Gość: AL Coś Ci się pomyliło IP: 192.168.1.* / *.plock.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 11:44
      Wiem o kogo chodzi. Krótka charakterystyka Twojej pięknej laski to:
      Oczy czarne,
      Szyja brudna,
      Morda ryża i paskudna.
      • Gość: m Re: Coś Ci się pomyliło IP: 10.9.65.* 31.07.01, 14:27
        Bogusłąwa Pachelskiego? Tego samego, co grał w Petrochemii, Lechu i mógł rzucić na kolana samą Bbarcelonę,
        ale przestrzelił karnego??? Szok.
      • Gość: verbo Re: Coś Ci się pomyliło IP: 128.0.0.* 31.07.01, 14:57
        Al - masz racje co do tej "laski"
        To chyba jakas pomylka, a moze zart ?
        Pozatym to ze ktos nakradl kupe kasy to jeszcze nie powod zeby wlazic w dupe.

Pachelski ? - nie znam czlowieka

Pozdrawiam
    • Gość: JASIO LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 213.25.124.* 03.08.01, 15:55
      Kur..... Panowie zapach pieniedzy te pieniadze to nic nula, w porównaniu z
      laska z która sie obracam tą JG z ojcem,chatą itd itp, wciągnęłaby na
      snaidanie, kupiła by ich jednym przelewem,
      W Naszym miescie na zadupiu podniecacie się Pachelskim,Vectrą......
      Obejrzyjcie ostatnia (albo przedoststnia) VIVĘ tozobaczycie mnie i moja dupke...
      panowie wiecej odwagi!!!!
      • Gość: bajpas J G napisz do mnie... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 19:00
        jak ta młoda jest naprawde taką laską to niech do mnie majlnie
        bajpas@poczta.gazeta.pl
        • Gość: ewa panowie co z wami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:43
          myslalam ze faceci beda sie tu rozpisywac na temat swoich ukochanych
          • Gość: lopez Re: panowie co z wami IP: 192.168.1.* / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 20:21
            byle, w crazy i widzialem to dupe
            mozna sie zabawic jak jest sie przy kasie i ma sie 3 paski

• Gość: Frytek Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 21:37
      hmm tak sobie te wasze wypowiedzi czytałem i zastanawiam się czy chociaż połowa
      z was ma IQ powyżej 70
    • Gość: ? Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: 212.244.82.* 31.08.01, 12:31
      Pewnie nie pochodzi z Płocka i jeszcze jej nie znam ale ...
      Zobaczcie sami na http://strony2.wp.pl/wp/playboy_szukaj/0105.jpg
    • Gość: M.P Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 03:18
      Odpierdolcie sie barany od tej dziewczyny! Ona jest bardzo fajną laską która
      wie czego chce!
      • Gość: xlemens Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:48
        Gość portalu: M.P napisał(a):

Ona jest bardzo fajną laską która
        &#62 wie czego chce!
        najpierw jej bronisz pajacu&#62 Odpierdolcie sie barany od tej dziewczyny
        a potem mowisz Ona jest bardzo fajną laską która
        &#62 wie czego chce!
        chce czego ???

• Gość: Pluto Re: NAJPIĘKNIEJSZA LASKA W PŁOCKU TO ...MOJA W SLIPACH IP: *.intermik.com.pl 15.09.01, 20:21
      NA IMIĘ JEJ RYSZARD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka