Gość: jusi IP: *.bartimpex.com.pl 17.08.05, 09:50 szukam miłego miejsca do przetrwania w Luxie od pażdziernika na kilka miesięcy. może ktoś szuka lokatora?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elle666 Re: mieszkanko w Lux IP: 212.190.74.* 17.08.05, 09:58 ja bede szukac, ale wspollokatora od pazdziernika, a ze jestem juz na miejscu to moge pomoc. jesli chcesz to napisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: mieszkanko w Lux 17.08.05, 10:08 Wiecej informacji na takie tematy znajdziesz pewnie na forum Luxemburg: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30150. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
klodetta Re: mieszkanko w Lux 17.08.05, 10:34 ja szukam jakiegos lokum od wrzesnia juz, jesli moge to tez bym chętnie sie odezwała na priva, moze masz jakies dojscie do ofert wynajmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle666 Re: mieszkanko w Lux IP: *.europarl.eu.int 17.08.05, 10:38 oczywiscie, napisz do mnie, ja jestem w luxie wiec zawsze mi latwiej cos znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
klodetta Re: mieszkanko w Lux 17.08.05, 11:17 super, fajnie bardzo, tylko nie mam twojego maila he he ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: mieszkanko w Lux 17.08.05, 11:53 kilka przykladowych ofert;) www.immoforum.lu/search.php?achlouer=location&immotype=appart&country=Lux Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: mieszkanko w Lux 17.08.05, 14:39 zycze powodzenia ... z mieszkaniami to tu jakos nie za ciekawie ja wlasnie jestem w trakcie zalatwiania sobie lokum :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka78 Re: mieszkanko w Lux 18.08.05, 13:44 i jak wrazenia? nie umiesz nic znalezc ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
epsiak Re: mieszkanko w Lux 18.08.05, 14:28 na szczescie znalazlem :) i to bez agencji ufffffffffff placenie ok. 800-1000 euro haraczu dla agencji mnie przerazalo (a znalezienie czegos bez agencji w Luxie to nielatwe zadanie :( przyjechalem do Luxa wiedzac ze mieszkania sa bardzo drogie tak wiec jednoczesnie oczekiwalem dobrego standardu tych mieszkan... a tymczasem te mieszkania sa takie sobie musialem wiec swoje oczekiwania sprowadzic do realnej sytuacji panujacej na tutejszym rynku hihihihihihi tak wiec wszystkich przybywajacych uprzedzam ze choc koszt wynajmu wysoki to standard mieszkan taki sobie (a moze ja mam za duze wymagania:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś