Dodaj do ulubionych

wyniki badań lekarskich

24.08.05, 15:42
Czy dostaliscie do reki / poczta wyniki Waszych badan lekarskich? Zwlaszcza
interesuja mnie odpowiedzi tych z Was, ktorzy pracuja dla Komisji.

Obserwuj wątek
    • ella111 Re: wyniki badań lekarskich 24.08.05, 16:02
      Nie wiem czy moja odpowiedz Cie zainteresuje bo pracuje w Radzie, ja nie
      dostalam wynikow (ale badania robilam w Komisji).
      Nawet sie ostatnio zastanawialam, bo chcialam zrobic badania krwi, czy nie
      moznaby dostac tamtych wynikow, bo chyba ma sie prawo dostepu do tego typu
      informacji?
    • jodza Re: wyniki badań lekarskich 24.08.05, 16:04
      hmm mnie powiedzieli ze na wyniki badań trzeba czekac 2 tygodnie. Ale do tej
      pory nie widziałam na oczy wyników, choć Pani doktor mówiła, że wysle je
      mailem. Może u pani/pana z Adm interweniuj w tej sprawie...
      • Gość: minka Re: wyniki badań lekarskich IP: *.cec.eu.int 24.08.05, 16:13
        dostalam wyniki poczta do domu. Prosili o maila z prosba po 5 dniach od dnia
        badan i po 2 tygodniach dostalam wyniki do domu poczta "top secret".
    • Gość: Texas Re: wyniki badań lekarskich IP: *.cec.eu.int 24.08.05, 16:25
      Generalnie, jezeli wyniki sa dobre nie dostajesz ich do reki, chyba, ze sie o
      nie upomnisz.

Gdy cos jest nie tak, skontaktuja sie z Toba.

Pzdr:)
      • Gość: minka Re: wyniki badań lekarskich IP: *.cec.eu.int 24.08.05, 16:40
        dokladnie, w moim przypadku byl problem z niedokrwistoscia. Dostalam maiala z
        info. Wyslalam im zaswiadczenie od mojego lekarza, ze mnie leczy i bylo okey :)
        • tomi_22 Re: wyniki badań lekarskich 24.08.05, 16:42
          ?
          • Gość: minka do tomiego22 IP: *.cec.eu.int 24.08.05, 16:53
            co "?"
            • tomi_22 Re: do tomiego22 24.08.05, 16:54
              No wiesz, z MOJEJ obserwacji, wszystko i zawsze mialas "dokrwione" ;P

Jakis kiepski ten lekarz... a swoja droga, dlaczego JA o tym nic nie wiem???
              • Gość: minka Re: do tomiego22 IP: *.cec.eu.int 24.08.05, 16:59
                no wiesz, bo to sie oglada pod mikroskopem :P
                No raczej w teleturnieju dla super pary to bysmy nie mogli brac udzialu :(
                • tomi_22 Re: do tomiego22 24.08.05, 17:02
                  Zalezy, na co zwraca sie uwage i czego dotycza pytania... hehehe...
                  • Gość: minka Re: do tomiego22 IP: *.cec.eu.int 24.08.05, 17:05
                    moze bys juz sie powoli zbieral?
                    • tomi_22 Re: do tomiego22 24.08.05, 17:12
                      Ok, LECE!!!
    • Gość: Izzzzzz Re: wyniki badań lekarskich IP: *.icpnet.pl 24.08.05, 16:49
      A ja dostałam je poczta, bez zadnego upominania sie. 2 strony cyferek i literek
      Napisali ze brak przeciwskazan do pracy tylko zelaza mam za malo. I to tyle.
      • sil.bi Re: wyniki badań lekarskich 24.08.05, 21:17
        Pracuję w Komisji, wyniki dostałam pocztą do domu po ok. 2 tygodniach, bez
        wcześniejszego upominania się.
    • Gość: Magda Re: wyniki badań lekarskich IP: *.cec.eu.int 25.08.05, 14:24
      powinnas dostac wyniki badan poczta, ale to jest tylko oglny wynik, ktory
      stwierdza, ze jestes zdolna do pracy. nie ma tam szczegolowych wynikow badania
      krwi itp. mozesz sprobowac skontaktowac sie z pania SCHAYES Thèrese z service
      medical moze ona powie ci czy mozna dostac szczegolowe wyniki
      pozdrawiam
      M
      • brooxelka Re: wyniki badań lekarskich 25.08.05, 14:36
        dziękuję za informacje. Nic, ale to nic nie dostalam... Znaczy sie oprocz
        promesy zatrudnienia, ale to inna bajka...;-)
      • Gość: Izzzz Re: wyniki badań lekarskich IP: *.icpnet.pl 25.08.05, 21:51
        a w moich wynikach byly szczegoly dotyczace stanu krwi i innych plynów. Wszytko
        wypisane w tabelkach z podanymi normami w ktorych powinnam sie miescic. i to
        tez w Komisji bylo.
    • grzegorzlubomirski Jak syfa nie masz i 4 stopnia niedorozwoju to 25.08.05, 16:54
      cie wezma, nie martw sie.
      • brooxelka nie reagowac, nie reagowac.... 25.08.05, 17:04
        ...musze sie nauczyc nie reagowac na tego typu posty... Ciekawa jednostka
        chorobowa, swoja droga... ;-)
        • grzegorzlubomirski to nie reaguj, znajda sie madrzejsi do pogadania 25.08.05, 17:29
          • tomi_22 do wiesniaka 25.08.05, 22:02
            Wez spierd...j bo ludzi tylko wkur... Jak Ci "maly" nie staje, to nie nasza
            wina, idz wyzywaj sie gdzie indziej.

Cofac bulgara mozna w nocy i pod koldra.

Spadaj, Wsioku jeden!
            • tomi_22 i jeszcze jedno wsioku... 25.08.05, 22:04
              To ze Cie wyjeb... z instytucji to nie wina tych ca tam sa zatrudnieni.

"cofaj bulgara" gdzie indziej.

• brooxelka Tomi, dales czadu !;-) 25.08.05, 22:19
                • maya18 Re: Tomi, dales czadu !;-) 25.08.05, 22:27
                  No ale jak to Wielki Brat przeczyta, to pewnie znowu bedzie kanapa;-)
                  • tomi_22 Gwoli prawdy 25.08.05, 22:31
                    1. Wielki Brat nie toleruje glupot;
                    2. Wielki Brat nie toleruje nie lojalnosci ;)

Kanapa - kanapa jest wtedy jak np Tomi przegnie w nie ta strone co trzeba. Do
                    tej pory Tomiemu sie takie cos nie zdarzylo i Tomi nie spal na kanapie (raz ale
                    z wlasnej woli, bo zasnal przy filmie). Tak wiec jest loooooz.

A ten koles... kurde, ile mozna!
                    • maya18 Re: Gwoli prawdy 25.08.05, 22:40
                      No tak, ale sam powiedz, po co sie dawac tak prowokowac jakiemus matolkowi,
                      ktorego nawet nie znamy. Mysle, ze nie warto schodzic do jego chamskiego
                      poziomu.
                      Sam zniknie, jak go zignorujemy, a rozumu i tak go nie nauczysz, bo cham
                      pozostanie chamem. :-)
                      • tomi_22 Re: Gwoli prawdy 25.08.05, 22:50
                        Co prawda, to prawda. Ale prawde o sobie wiedziec powinien :)

• grzegorzlubomirski Ale chamstwo na tym forum 26.08.05, 01:34
                          Przepraszam, czy kolego ta jeden z tych "mezszczyzn" "pracujac" w komisji,
                          ktorych meskosc mozna poznac dopiero trzecirzednych cechach plciowych?

Po prostu kulturalnie pytam i daje sensowne rady.

Troche wiecej kultury

• Gość: tomi Re: Ale chamstwo na tym forum IP: *.217.132.216.coditel.net 26.08.05, 09:52
                            Widze, ze zrozumiales to co napisalem i cie to dotknelo. Dam Ci spokoj,
                            lezqacych sie nie kopie.

Aha, zazdrosc schowaj w kieszen, bo nikomu tu nie dowalisz.
                            • Gość: Adam Oj tempawy jestes niewasko IP: *.iFiber.telenet-ops.be 26.08.05, 13:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka