Dodaj do ulubionych

Nowy podkład IsaDora

IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 30.01.06, 22:25
Mam do was pytanko: czy któraś ma już nowy podkład w piance IsaDora?
Jaki jest?
Jak sie nakłada i rozprowadza?
matowi czy rozświetla?
Bardzo lubię te firmę i mam ochote skusic się na ten podkład, tylko czy warto?
Piszcie swoje opinie- będę wdzięczna!!!
pozdrawiam cieplutko:)
Obserwuj wątek
    • annamarialk Re: Nowy podkład IsaDora 31.01.06, 09:54
      Używałm podkładu IsaDora w piance ok 6 lat temu. Kupiłam go raz i później
      nigdzie go już nie spotkałam w sklepie pomimo iz usilnie szukałam. Nie wiem czy
      jest to faktycznie nowość czy może kiedys był sprzedawany na zachodzie a do nas
      trafił dopiero teraz bo własnie wczoraj widziałam go w AVANTI.
      Jedno jest prwne był REWELACYJNY !!!!!
      Super pokrywał nie brudził i nie dawał efektu maski.
      • Gość: Ania Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:51
        up
    • gocha221 na stronie isadory 31.01.06, 09:58
      jest prezentowany jako nowośc:
      www.isadora.com/default.asp?firstlevelid=200331318130544
      Ile on kosztuje?? Na wiosne /lato byłby pewnie odpowiedni
    • Gość: Ania Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:28
      A czy ktoś widział go już w Polsce,używałam podkładu Isadory Hydralight był
      niezły.Chętnie bym tego spróbowała.
    • Gość: mała Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.06, 12:38
      • Gość: mała Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.06, 12:42
        za szybko "enterek"..!
        ale wracajac do podkładu skusiłam sie własnie
        cena 44 zł w sephora ( to cena wprowadzająca potem ma kosztować 56zł)
        sprzedawczyni baaardzo polecała podobno nieźle matuje i nawilża no zobaczymy
        wyglada na leciutki transparentny
        mam kolor bare beige
        pozdrawiam!!
        • Gość: kiki Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:14
          i co mała jesteś zadowolona?
          • Gość: mała Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.06, 13:22
            hehe- pół godzinie "noszenia" nawet, nawet
            cera wyglada naturalnie, bez efektu maski, lekko zmatowiona
            niestety razem z podkladem kupiłam tusz renversant sephory i ... chym zły zakup:(
            buziaki
    • Gość: Ania Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:59
      A powiedz czy łatwo dobrać odpowiedni odcień podkładu i jak się go ci używa
      tzn.czy nie wyciska się za dużo.I ostanie pytani wg. ciebie do jakiej skóry
      będzie dobry ten podkład-wysusza skórę po nałożenia.Dzięki.
      • Gość: mała Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 31.01.06, 14:15
        myśle ze odcien dobierzesz łatwo uwaga tylko trochę pryska przy aplikacji ( no
        chyba że ja jeszcze nie mam sprawnej ręki do wyciskania:))
        aby nałożyć na cała twarz musiałam dwa razy wyciskać
        Mam cerę raczej normalną, ale ze skłonnością do przesuszenia (zwłaszcza teraz-
        kaloryfery brrrr) wiec najpierw nałożylam krem nawilżajacy.
        A czy wysusza chym.. to chyba wyjdzie po paru dniach - na razie jest ok:)
    • Gość: Ania Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:10
      Mała, jeśli możesz to napisz jak ten podkład widzisz po klku dniach stosowania?
      Dzięki wielkie za wszystkie odpoweidzi.Pozdrawiam Ania
      • Gość: focia Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:23
        No i jak po kilku dniach? Zastanawiam się nad tym podkładem, ale chciałabym
        jakiś opinii wysłuchać :)
        • Gość: mała Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.n4u.krakow.pl 07.02.06, 20:37
          więc pisze:
          Podkład bardzo fajny
          nie wysusza mi skóry a oprócz tego jest jakaś taka gładsza
          faktycznie jest dośc lekki i nie przykrywa niedoskonałości cery, ale dla mnie to
          zaleta bo nie potrzebuje :)
          jedyna wada (?) niestety po paru godzinach trochę świeci mi sie buzia i musze
          zmatowić pudrem
          ogólnie polecam, ale to co odpowiada mojej skórze nie koniecznie musi być dobre
          dla was:)
          pozdrawiam serdecznie

• Gość: Ania Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:32
      Dzięki ja też chyba skuszę się na niego, jak zrobi się cieplej będzie jak
      znalazł.Pozdrawiam Ania
      • Gość: kasia Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:23
        uwaga na kolory, bo po kilku minutach po nałożeniu utleniają się i ciemnieją. W
        związku z tym miałam problem z wyborem koloru, wszystkie były za ciemne, a
        przecież nie mam jasnej karnacji.
        • Gość: mała Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.n4u.krakow.pl 07.02.06, 22:30
          a ja jestem zadowolona z odcienia, stapia sie ładnie ze skórą
          choc masz racje z tym utlenianiem się - w zasadzie więkrzość podkładów tak ma:)
          pozdrawiam
          • Gość: isa Re: Nowy podkład IsaDora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 15:50
            od kilku dni stosuję i jestem raczej zadowolona. Mam odcień 51 - bare beige. Mam
            cerę mieszaną, a partia T zaczyna się świecić po jakiś 4-5 godzinach. Poprawiam
            pudrem dopiero wtedy i jest ok. Skóra po nałożeniu podkładu jest gładka.
            Troszeczkę brudzi ubrania, ale da się wytrzymać. Chyba kupiłam sobie trochę za
            ciemny odcień, a to dziwne, bo specjalnie wyszłam z perfumerii na ulicę przed
            zakupem porównując odcienie na mojej skórze przy świetle dziennym. Podkład jest
            lekki i "półtransparenty", ale radzi sobie z drobnymi niedoskonałościami. Na
            trudniejsze "problemiki" i tak pomagam sobie korektorem. Jestem ogólnie
            zadowolona z niego. Pani z Douglasa powiedziała mi, że cena podładu się nie
            zmieni, ale czy tak będzie zobaczymy za kilka miesięcy.
            W skali 0-5 daję mu 4.
            Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka