Dodaj do ulubionych

single - czy czujecie sie samotni w Brukseli?

IP: *.chello.pl 03.09.05, 10:52
to jest do singli bardzije niz do rodzin, bo wiadomo z rodzina trudno czuc
sie samotnycm bo nie ma na to czasu. single, czy tesknicie, czy czesto
wracacie do Polski jak macie pare wolnych dni, i wogole czy czujecie sie
samotni?
Obserwuj wątek
    • Gość: singiel Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? IP: *.217.132.216.coditel.net 03.09.05, 11:10
      Bruksela jest fantastyczna, pelno tu singli takich jak ja, kobiet, facetow,
      mixow jednych i drugich. Wybor-kolor (doslownie).

Nic sie nie martw, ktos sie postara zebys singileka nie byla za dlugo!
      • sil.bi Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? 03.09.05, 11:26
        Tomi, a od kiedy Ty jesteś singlem? Chyba że jakiś singiel pożyczył Twoje IP...
        • Gość: Singiel Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? IP: *.217.132.216.coditel.net 03.09.05, 11:28
          Hej,

Wybacz, t nie tomi - ktorego znam z forum. IP podobne, ale takie ma kazdy
          korzystajacy z coditela w BXL.
          • Gość: sylwia Tomi, Tomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:31
            Jego się czuje.
            • Gość: Singiel Re: Tomi, Tomi IP: *.217.132.216.coditel.net 03.09.05, 16:35
              Nie wiem o co chodzi. O forum dowiedzialem sie wczoraj - od kolegi - nadrobilem
              zaleglosci w czytaniu i wiem cos juz o tym Tomim. Jednak nadal bede mowil ze ja
              to nie on.

• Gość: jozek malo ci watku o czubku, tomi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:30
            Powiedz, po co zaczynasz znowu pierdzielic w tym watku jak ciebie WOGOLE nie
            dotyczy???? I jeszcze ciemnote ludziom wciskasz, ze to nie ty.
            Czlowieku, zastanow sie co ty wyprawiasz i jakiego idiote z siebie robisz!
            Naprawde tak trudno to pojac? Boze, temu to juz nic nie pomoze...
        • Gość: paw_dady silly bi - tomi nie jest singlem IP: *.14-136-217.adsl.skynet.be 05.09.05, 22:28
          jak widac kradzione pasmo nie podbija zdolnosci rozumienia prostego pisanego
          textu
    • kaczorek123 Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? 03.09.05, 11:15
      No co ty??? Bruksela jest ZAJEBISTA!!! Dla singli i nie tylko! Juz ktos sie
      toba zaopiekuje!

• Gość: singielka Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? IP: *.chello.pl 03.09.05, 12:42
        ok, ale jesli sie nikt nie zaopiekuje, to czy single czuja sie samotne czy nie?
        • Gość: mczapl Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? IP: *.dsl.scarlet.be 03.09.05, 15:01
          Wiekszosc singli nie czuje sie samotna. Ilosc osob, ktorych warto poznac jest
          tutaj bardzo duza.
          Zdarzaja sie przypadki, gdy ktos natarczywie i beznadziejnie szuka drugiej
          polowki, ale wiekszosc woli po prostu pobyc w grupie.
          Nie slyszalem na razie o przypadku kogos, kto w kazdej wolnej chwili chce
          wracac do kraju.
          Ja przynajmniej samotnym sie nie czuje.
          • phantasmagory Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? 03.09.05, 18:15
            a ja czasami czuje sie samotna i to bynajmniej nie dlatego, ze nie mam
            znajomych, bo mam ich wielu. poza tym znam wiele osob pracujacych w
            instytucjach, ktore jezdza do Polski chocby na weekendy mniej wiecej raz na
            miesiac czy dwa. imprezy i "towarzystwo" to nie wszystko, czego potrzeba zeby
            nie czuc sie samotnym.
    • Gość: xxxx Re: single - czy czujecie sie samotni w Brukseli? IP: *.chello.pl 05.09.05, 21:49
      ?????
    • Gość: paw_dady jestes stazystka? IP: *.14-136-217.adsl.skynet.be 05.09.05, 22:29
      te sie nie czuja samotne - biora na makaron
      • Gość: singielka Re: jestes stazystka? IP: *.chello.pl 06.09.05, 09:00
        biora na makaron? mozesz mi wyjasnic o co chodzi ?:)
        • Gość: paw_dady Re: jestes stazystka? IP: *.131-200-80.adsl.skynet.be 06.09.05, 19:48
          ee tam przyjedziesz uslyszysz mowe kapuletow i sama zobaczysz ;)
    • Gość: nowa Re: dopiero tydzien IP: *.cec.eu.int 06.09.05, 14:52
      ja jestem tu dopiero tydzien i jak na razie troche czuje sie samotna, trudny
      byl pierwszy likend.To chyba zalezy jak mocno jest sie zwiazanym z krajem, aj
      jestem mocna, w dodatku zostawilam tam narzeczonego, bo tam pracuje i dzis
      dowiedzialam sie, ze jakos specjalnie nie tesknie!!!!!!!!!!!Co wy na to?
      • jodza Re: dopiero tydzien 06.09.05, 15:11
        no jezeli to faktycznie, w doslownym tego slowa znaczeniu, NARZECZONY, to wasza
        rozlaka bedzie idealnym testem sily waszych uczuc.
      • tomi_22 czyli 06.09.05, 15:57
        ty na makaron... Pytnie - robisz "aldente" od razu?
        • Gość: paw_dady Re: czyli IP: *.131-200-80.adsl.skynet.be 06.09.05, 19:52
          tomi ty ch* ;P
      • bud8 pierwszy weekend 06.09.05, 17:34
        Ja pierwszy weekend spedzilam najpierw w Ikei a pozniej probujac zlozyc to co
        kupilam...Nie sposob sie nudzic;)
      • Gość: paw_dady wicie nova IP: *.131-200-80.adsl.skynet.be 06.09.05, 19:52
        bo tydzien to pestka. ze nie tesknisz? pikus po tygodniu. zaczekaj pare
        miesiecy jak wasze swiaty zaczna sie rozjezdzac.. ty masz soje problemy on
        swoje ty swoich przyjaciol on swoich. wroc do tego postu po powiedzmy 6
        miechach i zastanow sie dlaczego po 10minutach gadania o niczym nagle tematy
        sie urywaja.

Zycie w swiatach rownoleglych jest dobre w SF a nie dla zwiazkow. albo on
        przyjedzie tu albo ty wrocisz albo sama zobaczysz...
        • Gość: ana Re: wicie nova IP: *.cec.eu.int 07.09.05, 09:06
          albo bye-bye i kazde w swoja strone
          • Gość: nowa Re: wicie nova IP: *.cec.eu.int 07.09.05, 12:43
            no wlasnie,na razie on nie moze,a po 9 mies zobaczymy, glodna jestem,a wy nie,
            to juz pora na obiad:)
            • Gość: tito Re: wicie nova IP: 212.190.72.* 07.09.05, 14:23
              nie robilbym tak dlugiego testu, to bardzo niebezpieczne... ja wlasnie
              rozpoczynam 9. miesiac, mam nadzieje ze to juz ostatni samotnie.
        • Gość: mihau Re: wicie nova IP: *.dsl.scarlet.be 12.09.05, 00:44
          • Gość: mihau Re: wicie nova IP: *.dsl.scarlet.be 12.09.05, 00:46
            nic dodać nic ująć.
      • Gość: rafal Re: dopiero tydzien IP: *.chello.pl 07.09.05, 12:55
        czy mozesz wyjasnic, czy chodzi o to ze ty nie tesknisz, czy o to ze on ci
        powiedzial ze ty nie tesknisz, bo nie bardzo rozumiem??
        • Gość: nowa Re: dopiero tydzien IP: *.cec.eu.int 07.09.05, 14:49
          no nie, to bylo troche delikatniej, nie jest mu tak ciezko jak mi:)A mi jest
          ciezko, bo jeszcze tu nie mam znajomych, w prace same strasze panie:/Jestem
          najmlodsza:/Jak zwykle i wszedzie, ale moze sie rozkreci, to dopiero tydzien
          • bud8 Przychodzisz na dzisiejszy mecz? 07.09.05, 16:42
            • Gość: nowa Re: jaki mecz? IP: *.cec.eu.int 07.09.05, 17:30
              kto ja, czy przychodz?A jaki mecz i gdzie i o ktorej to moze przyjde:P
              • bud8 napisz do mnie na priva 08.09.05, 00:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka