07.09.05, 23:56
Ta sie skalada, ze bedziemy w finalach (niech sobie niedowiarki watpia - pies ich tracal). W Fat Boysach zostalismy zrobieni w jajo i tyle.

Gdzie sie bedziemy spotykac na mecze?

Proponuje tzw. polski kebab, gdzie TV na razie nie ma bo sie potrzaskal przy montowaniu. Ale bedzie i mozna sie napic Zywca 1L za 6E. A od przyszlego tygodnia maja byc pierogi.

Kebab jest przy PE - ulica odchodzaca od pl. luksemburskiego, od miesiaca wisi wielki szyld Zywca. Jakbyscie chcieli cos zjesc to bardzo polecam kebab z jagniecina.

Czy w BXL mozna kupic szaliki bialo-czerwone?
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Mecze IP: *.140-200-80.adsl.skynet.be 08.09.05, 00:01
      Optymista....

Gdybysmy wczesniej wszyscy przyszli i szef by zobaczyl ze nas wiecej niz
      Szwedow to bysmy nie byli "zrobieni w jajo". Pociesz sie, ze nastepny mecz z
      Anglia, wiec laski nam robic nie beda, zeby pokazac na duzym ekranie.
    • Gość: Sofi Tito ty mnie nie denerwuj z tymi meczami ... IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.09.05, 07:55
      moj szef jest z UK - od poczatku tygodnia chodzi wsciekly jakby go osa ugryzla.

Ja mam w przyszlym tygodniu self assesment, ale jak go polska jedenastka w..wi
      jeszcze bardziej, to chyba nie mam co liczyc na jego dobry humor :)
      • tito-tito Re: Tito ty mnie nie denerwuj z tymi meczami ... 08.09.05, 08:34
        Wytlumacz mu jak bardzo skomplikowana jest historia Polski i naszej czesci Europy, jak bardzo zmienialy sie granice, ze rozne wojska przechodzily i ze tak naprawde to mozliwe, ze wcale nie jestes Polka. Moze Ukrainka?
        A jak juz cie zewaluuje pozytywnie, to porzycz od synka jego maly szaliczek z orlem i powies sobie nad biurkiem :)
        • Gość: Sofi Perwersja z tym szalikiem ... IP: *.cec.eu.int 08.09.05, 09:36
          • paw_dady jemu nie chodzilo o podduszniae 10.09.05, 01:00
            seksualne a Kosinski tylko normalna chuliganska rozrobe PESOW ;o)
      • Gość: leo7 Re: Tito ty mnie nie denerwuj z tymi meczami ... IP: *.cec.eu.int 08.09.05, 08:49
        Sofi, ten mecz z Anglia to dopiero w pazdzierniku bedzie. No chyba do tego
        czasu szef nie bedzie Cie ewaluowal prawda?;-)
    • mary_an Re: Mecze 08.09.05, 10:10
      No ja tez bylam w Fat Boys z grupa znajomych bo e-mail krazyl po necie, ze mecz
      bedzie. To co sie w koncu stalo i kto ten e-mail rozsylal?? Pelno bylo Polakow,
      trzeba bylo sie zjednoczyc i walczyc!!!!!
      • tito-tito Re: Mecze 08.09.05, 10:56
        Mysle, ze problem w tym ze nie bylo widac ze nas jest tak duzo. Prawie zero
        flag, koszulek, czy szalikow. Troche sie dziwie, ze kelnerki-Polki nie
        wytlumaczyly wlascicielowi, ze jestsmy najwieksza grupa.

Nauki z tego dwie. Po pierwsze, trzeba zaklepac mecz u wlasciciela szczegolowo -
        ktora sala, monitor itd. Po drugie, kazdy przy kolejnej wizycie w Polsce
        powinien zaopatrzyc sie w odpowiedni zestaw dla kibica.
        • mary_an Re: Mecze 08.09.05, 16:03
          ja mialam koszulke kibicowska :d ale hyba jako jedyna osoba...
        • pszemcio Re: Mecze 08.09.05, 16:50
          o to chodzi ze wlasciciel wiedzial ze przyjdziemy. Wszystko moge zrozumiec
          (problemy z logistyka - tlumy nieprzebrane) ale facet nas zwyczajnie oszukal.
          Wyraznie wobec grupy osob na gorze powiedzial ze pusci nas duzym ekranie zaraz
          po zakonczeniu Szkocja-Norwegia. Tymczasem nas oszukal i puscil Wegry-Szwecja.

Ogolnie w tej knajpie popyt przewaza nad podaza. Zgadzam sie z tito ze lepiej
          sie przeniesc. Ja druga polowe obejrzalem popijajac Fatboysowskie piwo u siebie
          w domu z komentarzem Darka Sz. i nie zaluje.pozdr
          • bud8 To nastepnym razem u Ciebie?;))) 08.09.05, 16:54
            • tito-tito Dziekuje Ci Bud 08.09.05, 16:56
              Bud jak sie juz odezwala, tzn ze jest w stanie zalatwiac duza sale w Old Oaku.
              Mam racje?
              • bud8 Moge sprobowac... 08.09.05, 17:03
        • Gość: Aha Re: Mecze IP: 85.27.12.* 10.09.05, 00:32
          Jakbyście się zbierali na mecz z Anglią to rzućcie temat na forum, chętnie się
          wybiorę jak tylko synek mnie puści. A swoja drogą to wydaje mi sie, że jakieś
          emblematy narodowei kibicowe by sie przydały, bo co z tego że was bło duzo jak
          nie byliście kibicowsko widoczni?
          pozdrawiam
          A
    • Gość: M Re: Mecze IP: 212.190.72.* 08.09.05, 12:31
      W Strasburgu tez sie nie dalo obejrzec meczu! Wszyscy ogladali Francje i
      Irlandie...
      • Gość: mczapl Re: Mecze IP: *.europarl.eu.int 08.09.05, 12:46
        Choc niektorzy MEPowie nawet nie zauwazyli roznicy i nadal kibicowali Polakom,
        choc na ekranie biegali Francuzi i Irlandczycy... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka