Gość: mama IP: 194.149.243.* 28.09.05, 15:57 czy ktos mi moze polecic jakas fajna miejscowosc belgijska nad morzem na weekend? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonce3 Re: weekend nad morzem 28.09.05, 16:02 Warto zrobic kilka kilometrow wiecej i pojechac na francuskie wybrzeze, ktore jest mniej zabudowane. BArdzo blisko jest np. Bray-les-Dunes. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.bi Re: weekend nad morzem 28.09.05, 16:03 Polecam Blankenberge. Miasteczko mniejsze od Oostende, bardziej przytulne i nieco mniej turystyczne niz wspomniana Oostende czy Knokke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki ale co chcesz robic? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 28.09.05, 16:50 Jak chcesz spedzac ten weekend nad morzem? Spacerujac po deptaku i kupujac wate cukrowa dzieciom? To Knokke, bez dwoch zdan. Jesli zas chodzi o kontakt z natura, to w ogole nie ma co sobie zawracac glowy wybrzezem belgijskim, tylko jechac do Francji albo do Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama (prawdziwa) Re: weekend nad morzem IP: *.cec.eu.int 28.09.05, 16:59 hej! ten nick juz jest zarezerwowany! Posluguje sie nim co najmniej od roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroor Re: weekend nad morzem IP: *.241.81.adsl.skynet.be 28.09.05, 22:44 Polecam Zelandie (NL) - Middelburg i okolice! bez porownania lepsze niz betonowe belgijskie wybrzeze! raj dla rowerzystow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: weekend nad morzem IP: *.241.81.adsl.skynet.be 28.09.05, 23:36 Tak,ja mieszkalam nad belgijskim morzem i nawet latem jest brrrr i tez polecam strone holenderska-Cadzan,Sluis-tam jest calkiem inna-bardziej przyjazna turyscie mentalnosc i duzo ladniej-nie ma wybetonowanych plaz tylko naturalne wydmy np po stronie nl zwin sa jak niektore miejsca w Izraelu-to jest stwierdzenie mojego meza,ktory zna Izrael i pochodzi ze Sluis Blankeberge to druga Ostenda i czasem nie wybierz sie nad ,,belgijskie morze,,22/10-wowczas od Nieuwport po Heist jest wielki miting-impreza dla flamandzkich rodzin i juz zapowiadaja sie tlumy i dodatkowe pociagi-wiele imprez Odpowiedz Link Zgłoś