Dodaj do ulubionych

weekend nad morzem

IP: 194.149.243.* 28.09.05, 15:57
czy ktos mi moze polecic jakas fajna miejscowosc belgijska nad morzem na
weekend? z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • slonce3 Re: weekend nad morzem 28.09.05, 16:02
      Warto zrobic kilka kilometrow wiecej i pojechac na francuskie wybrzeze, ktore
      jest mniej zabudowane. BArdzo blisko jest np. Bray-les-Dunes.
    • ella111 Re: weekend nad morzem 28.09.05, 16:02
      De Haan (Le Coq)
    • sil.bi Re: weekend nad morzem 28.09.05, 16:03
      Polecam Blankenberge. Miasteczko mniejsze od Oostende, bardziej przytulne i
      nieco mniej turystyczne niz wspomniana Oostende czy Knokke.
    • tomi_22 polecam 28.09.05, 16:46
      Knokke-Heist
    • Gość: Doki ale co chcesz robic? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 28.09.05, 16:50
      Jak chcesz spedzac ten weekend nad morzem? Spacerujac po deptaku i kupujac wate
      cukrowa dzieciom? To Knokke, bez dwoch zdan. Jesli zas chodzi o kontakt z
      natura, to w ogole nie ma co sobie zawracac glowy wybrzezem belgijskim, tylko
      jechac do Francji albo do Holandii.
    • Gość: mama (prawdziwa) Re: weekend nad morzem IP: *.cec.eu.int 28.09.05, 16:59
      hej! ten nick juz jest zarezerwowany! Posluguje sie nim co najmniej od roku...
      • Gość: mroor Re: weekend nad morzem IP: *.241.81.adsl.skynet.be 28.09.05, 22:44
        Polecam Zelandie (NL) - Middelburg i okolice! bez porownania lepsze niz
        betonowe belgijskie wybrzeze! raj dla rowerzystow...
        • Gość: anbxl Re: weekend nad morzem IP: *.241.81.adsl.skynet.be 28.09.05, 23:36
          Tak,ja mieszkalam nad belgijskim morzem i nawet latem jest brrrr i tez polecam
          strone holenderska-Cadzan,Sluis-tam jest calkiem inna-bardziej przyjazna
          turyscie mentalnosc i duzo ladniej-nie ma wybetonowanych plaz tylko naturalne
          wydmy np po stronie nl zwin sa jak niektore miejsca w Izraelu-to jest
          stwierdzenie mojego meza,ktory zna Izrael i pochodzi ze Sluis
          Blankeberge to druga Ostenda i czasem nie wybierz sie nad ,,belgijskie
          morze,,22/10-wowczas od Nieuwport po Heist jest wielki miting-impreza dla
          flamandzkich rodzin i juz zapowiadaja sie tlumy i dodatkowe pociagi-wiele imprez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka