Dodaj do ulubionych

ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE

IP: *.dsl-static.scarlet.be 04.10.05, 15:54
DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI
Obserwuj wątek
    • Gość: ZAPRACOWANA Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.dsl-static.scarlet.be 04.10.05, 15:56
      CHODZI O SPRZATANIE I PRASOWANIE
      • ella111 Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE 04.10.05, 16:05
        tickets-services po 6,70 euro za godzine
        • Gość: zapracowana Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.dsl-static.scarlet.be 04.10.05, 16:27
          A GDZIE MOZNA PANIA TAKA ZNALEZC W BRUKSELI - A MOZE MASZ NAMIARY
          • ella111 Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE 04.10.05, 16:41
            ja swoja znalazlam tu: www.titres-services.be/boundaries/home/home.asp
          • Gość: mk Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.upc.chello.be 04.10.05, 19:17
            ja znam za 7-8 E,zalezy jak sie umowisz, Polka, nic Ci na pewno nie wezmie a i
            okna myje i wogole dokladna jest
            0473 688 970
    • Gość: ZAPRACOWANA Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.dsl-static.scarlet.be 04.10.05, 16:50
      DZIEKI ZA PORADE - JUTRO ZACZNE SZUKAC
      • Gość: octi Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.54-201-80.adsl.skynet.be 04.10.05, 20:06
        7,5 pozdrawiam all
    • Gość: Doki Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.246-136-217.adsl.skynet.be 04.10.05, 20:16
      Oczywiscie, P.T. epsy wiedza, ze zatrudniajac pania do sprzatania POZA systemem
      dienstencheques/ticket de service za 7-8 euro za godzine, POPELNIAJA PRZESTEPSTWO.
      • Gość: anbxl Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 04.10.05, 21:19
        ja tez radze wam skorzystac z ticketservice-wszystko jest legalnie a i mozna
        potem cos odciagnac, i nie musicie obawiac sie,ze pani zniknie z kluczami i
        nawet czasem rzeczami
        • madalini Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE 05.10.05, 14:46
          Czy mozecie mi wytlumaczyc jak wam sie udalo dostac kogos z tego
          Titres-services? bo ja wypelnilem wniosek (w necie), podalem
          namiary, ale nie przyslali mi zadnej kandydatury. Czy trzeba sie
          jakos dowiadywac czy co?...

dzieki z gory!
          • ella111 Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE 05.10.05, 15:17
            trzeba znalezc tam strone na ktorej wpisujesz swoj kod pocztowy i pojawia Ci
            sie lista roznych firm ktore moga CI dostarczyc pania do sprzatania. Potem
            kontaktujesz sie bezposrednio z ta firma.
            Accord (ticket services) przysyla Ci tylko te czeki, jak je zamowisz, natomiast
            to nie oni Ci znajda kogos do sprzatania.
            Ja np. znalazlam przez Manpower.
            • Gość: pani a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.cec.eu.int 05.10.05, 15:26
              • Gość: nie tomi Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.cec.eu.int 05.10.05, 15:26
                niech tomi przyjdzie mi umyc kibelek a pawik skosic trawnik !!!!
              • Gość: pan do sprzatania Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 05.10.05, 15:28
                sa, ja moge byc:) tanio, solidnie, lata praktyki :)
                • Gość: Doki Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 05.10.05, 15:32
                  Inna opcja: zapytac na uniwersytecie. Przynajmniej na UIA istniala i istnieje
                  socio-culturele dienst, ktora posredniczy w tego typu dorywczych zajeciach. Sam,
                  bedac jeszcze studentem (stare dzieje...), czasem dorabialem pare groszy
                  sprzataniem. I to przynajmniej jest legalne. Pewnie mozna by nawet znalezc
                  polskiego studenta.
                • naughtyangel Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? 05.10.05, 16:34
                  Gość portalu: pan do sprzatania napisał(a):

> sa, ja moge byc:) tanio, solidnie, lata praktyki :)

A czy podobny do hydraulika z plakatu...?
                  • paw_dady Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? 05.10.05, 16:45
                    naughtyangel napisała:

> Gość portalu: pan do sprzatania napisał(a):
                    >
                    > > sa, ja moge byc:) tanio, solidnie, lata praktyki :)
                    >
                    > A czy podobny do hydraulika z plakatu...?

pewno. jak kazdy fachowiec ma biodrowy i spocony rowek jak sie sexownie schyla
                    z wielkim bebzonem.
              • Gość: pan do sprzatania Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 05.10.05, 15:54
                no jestem tutaj i tylko czekam na robote
                • stranos Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? 05.10.05, 16:09
                  ludzie, jest pelno Polek ktore szukaja pracy a wy tu o jakis ticketservice
                  nawijacie
                  gdzie SOLIDARNOSC z rodakami, ktorzy sa w potrzebie
                  • Gość: tete pressee Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.uitp.com 05.10.05, 16:14
                    znam 1 Polke ktora jest w systemie tickets-services, podejrzewam ze jest ich
                    wiecej...
                  • Gość: mama Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.cec.eu.int 05.10.05, 16:26
                    solidaryzowalam sie z Polakami gdy szukalam ogrodnika. Bylo ich dwoch:
                    - pierwszy sie nie wywiazal z umowy a gdy smialam sie upomniec (bylo zaplacone)
                    zdemolowal mi brame wjazdowa.
                    - drugi umowil sie i nigdy nie pojawil (ma firme zarejestrowana w Belgii).
                    W zwiazku z tym w moim ogrodzie robi legalny Belg, a ja generalnie przestalam
                    sie solidaryzowac.
                    • Gość: Doki Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 05.10.05, 16:34
                      Ja, po podobnych doswiadczeniach, tez wyleczylem sie z solidarnosci.
                      • Gość: anbxl Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? IP: *.119-200-80.adsl.skynet.be 05.10.05, 23:11
                        Poczytajcie sobie na belgia net jak niektore panie pusza sie a mnie juz nie raz
                        bylo wstyd jak komus kogos polecilam,takze bez znajomosci i sentymentow
                    • gonczy.pl Re: a nie ma PANOW do sprzatania ? 09.10.05, 13:17
                      Też się SOLIDARYZOWALEM...do czasu gdy sami zainteresowani skutecznie mnie z
                      tego wyleczyli.

Poza tym, gdy po raz setny usłyszę: "Aaa, Pan jest z Polski? Mam polską
                      sprzątaczkę! Bardzo pracowita, uczciwa...", chcę móc odpowiedzieć: "Taak? A u
                      mnie sprząta belgijka. Też ujdzie."
                      ;-)
                      Gończy.
    • Gość: Gosc z Woluwé Re: ILE PLACICIE PANI DO SPRATANIA / GODZINE IP: 212.190.72.* 09.10.05, 18:17
      Do Woluwé, polka z Bialego S. prosi o 10 euro na godz. (bez kosztow autobusu)
      PLUS napoje. Mloda, ladna, zdolna ale powolna. Pracuje u mnie 5 godz.
      tygodniowo. Kuchnia, lazienka, salon i prasowanie. Reszta dla mnie.
    • Gość: Doki forum dysgrafia IP: *.216-200-80.adsl.skynet.be 09.10.05, 20:30
      Czym zajmuje sie pani do spratania?
      • paw_dady to raczej poezja niz dysgrafia 10.10.05, 22:22
        ".......w parku pod platanem, pani siądzie z panem, da mu słodkie usta
        rozkochane..." ...

coz następnemu dać do całowania pod platanem? Zrzygać sie można...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka