Gość: paw_dady IP: *.245.81.adsl.skynet.be 07.10.05, 21:18 ale szczerze. wiem ze to popularny dsport wsord epsuff z tym ze oficjalnie nie wypada sie przyznac do korzeni. to nie chic coo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Lewe epsy nie sluchaja disco polo IP: *.242.81.adsl.skynet.be 07.10.05, 21:22 tego sluchaja tylko "prawe" epsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A ty nie miales przez przypadek byc dzisiaj goscie IP: *.242.81.adsl.skynet.be 07.10.05, 21:25 gosciem na epsowej imprezie w OO ? Tak mi sie jakos o uszy obilo. Ploty chodza mejlem wewnetrznym. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady no i polsat rulez ;P 07.10.05, 21:52 Gość portalu: ? napisał(a): > tego sluchaja tylko "prawe" epsy ee tam eps to eps lewy prawy ale ciagle slucha discopolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi paw to paw tylko IP: *.242.81.adsl.skynet.be 07.10.05, 21:57 krowa nie zmienia pogladow. Pole grawitacyjne bardzo mi sie podobalo, a co do pogladow - oj juz znalam takich, co mieli podobne do twoich ... nie powiem, co bylo dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: paw to paw tylko 07.10.05, 22:12 Gość portalu: Sofi napisał(a): > krowa nie zmienia pogladow. bo jest szalona ;o) > Pole grawitacyjne bardzo mi sie podobalo, a co do pogladow - oj juz znalam > takich, co mieli podobne do twoich ... nie powiem, co bylo dalej. co bylo no co bylo no cooo Zocha powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: paw to paw tylko IP: *.216-200-80.adsl.skynet.be 08.10.05, 20:47 Gość portalu: Sofi napisał(a): > krowa nie zmienia pogladow. Tak apropo krowy... tego juz najstarsze epsy nie pamietaja, ale ja tak, tego mianowicie, ze paw nie zawsze byl pawiem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: paw to paw tylko 08.10.05, 21:46 Gość portalu: Doki napisał(a): > Tak apropo krowy... tego juz najstarsze epsy nie pamietaja, ale ja tak, tego > mianowicie, ze paw nie zawsze byl pawiem... :-) ej to tak dawno ze nie prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 ja, ja, ja... 08.10.05, 10:33 Swietnie sie sprawdza na w samochodzie. Lokalne epsy jak sie dowiedzialy ze mam cala plytke mp3 z tym to malo sie nie zabily o to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Lux/Bxl IP: *.dsl.scarlet.be 08.10.05, 11:27 I teraz sie wyjasnilo na jakiej podstawie Unia przydziela ludzi do Bxl i do Lux. Jak ktos slucha disco polo, to jedzie na wies, czyli do Luxa... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Lux/Bxl IP: *.22-136-217.adsl.skynet.be 08.10.05, 11:29 guza od rana szukasz?;-))) byliscie w le corrbeau? czy u stazystow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Lux/Bxl IP: *.dsl.scarlet.be 08.10.05, 11:43 Ani tu ani tu. Zastepowalem strajkujacy transport publiczny i rozwozilem Epsow po Oaku. Oprocz tego udalo mi sie odzyskac moja dracene ;) (dla niezorientowanych vide forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=9&w=29090057&a=29090057) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady no widzisz tomi ;) 08.10.05, 22:02 tomi_22 napisał: > Swietnie sie sprawdza na w samochodzie. Lokalne epsy jak sie dowiedzialy ze mam cala plytke mp3 z tym to malo sie nie zabily o to :) > bo im chodzilo by oplacac prawa autorskie artystom jak Shazza ;) a ze sluchaja to wiem ze sie nei przyznaja tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: ja czesto sluchacie discopolo? IP: *.dsl.scarlet.be 08.10.05, 12:03 Pawiu, wiem, ze jestes dlugo na obczyznie, wiec gwoli przypomnienia chcialbym ci zakomunikowac, ze w jezyku polskim pierwsza osoba liczby pojedynczej czasu terazniejszego od czasownika "sluchac" brzmi "slucham" a nie "sluchacie". Tak wiec w poprawnej polszczyznie twoj post powinien brzmiec: Gość portalu: paw_dady napisał(a): "ja czesto slucham discopolo" ...i tego wlasnie od ciebie chcielismy uslyszec. Przynajmniej przyznajesz sie i nie odcinasz od swoich korzeni. Chwala Ci za to. Pewnie chcialbys poprosic, by ci z Polski przywiezc jakies nowe kawalki Shazy albo jakiejs innej takiej. Nie ma sprawy - sadze, ze z naszymi wypasionymi Epsowymi pensjami (za twoje podatki) mozemy sie zrzucic na jeden cd disco polo. Musisz tylko okreslic jaki zespol lubisz (bo ja sie na tym nie znam w ogole). Zrobimy zrzutke na spotkaniu listopadowym w OO i na gwiazdke bedziesz mial prezent jak znalazl. Tylko potwierdz, ze masz odtwarzacz cd, bo jak nie, to kupimy ci kasete magnetofonowa. Bedziesz mial przynajmniej z nas jakis pozytek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 mczapl = niezly cwaniak :))) 08.10.05, 12:31 Niby "nie w temacie" disco polo, niby "poucza" Pawia o poprawnosci jezykowej, a sypie wykonawcami jak jakis wierny Fan. hi hi hi... Chcesz plyte? No problemo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: mczapl = niezly cwaniak :))) IP: *.dsl.scarlet.be 08.10.05, 12:40 Bylbym totalnym ignorantem gdybym nie slyszal o sobowtorce naszej First Lady... Poza tym, ty tez sie mozesz zrzucic na plytke dla Pawia. Ale mu trzeba kupic legalna, bo inaczej bedzie znow narzekal, ze Epsy to tylko kradna... PS Ale jezeli juz chcesz koniecznie podrzucic mi jakas plytke, to wole soft jazz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: mczapl = niezly cwaniak :))) 08.10.05, 15:09 Taaa, pomysl niezly. To robcie PLAYLISTE a ja mu to zrzuce :) i przekaze :) Co do soft jazzu - tjaaaaa, a wykonawcow to z rekawa brales ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: mczapl = niezly cwaniak :))) IP: *.dsl.scarlet.be 08.10.05, 16:08 tomi_22 napisał: > Taaa, pomysl niezly. To robcie PLAYLISTE a ja mu to zrzuce :) i przekaze :) Alez tak nie wolno! To jest nielegalne, poniewaz lamiesz prawa autorkskie! To jest gorsze nawet od podkradania Wifi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: ja czesto sluchacie discopolo? IP: *.22-136-217.adsl.skynet.be 08.10.05, 12:51 przeciez juz raz byla zrzuta na pawia! ktos ta kase chyba ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady skad znasz shazze? nie badzmy tacy skromni ;) 08.10.05, 22:00 Gość portalu: mczapl napisał(a): > Pawiu, wiem, ze jestes dlugo na obczyznie, wiec gwoli przypomnienia chcialbym > ci zakomunikowac, ze w jezyku polskim pierwsza osoba liczby pojedynczej czasu > terazniejszego od czasownika "sluchac" brzmi "slucham" a nie "sluchacie". Tak > wiec w poprawnej polszczyznie twoj post powinien brzmiec: > > > Gość portalu: paw_dady napisał(a): > "ja czesto slucham discopolo" ooooo tak jezyk polski jest bogaty. mimo to zaimportowal pare slow np. z greki. jednym z nich jest hiporyzja. jedna z jej definicji jest: " oficjalne głoszenie przestrzegania określonych zasad moralnych i jednoczesne ich "ciche" łamanie, gdy nikt ważny tego nie widzi " a wracajac do pytania - nie odpowiedziales na moje. rozumiem wstyd przed innymi epsami. ale skoro to nie twoja muzyka skad znasz Shazze? ;o) > ...i tego wlasnie od ciebie chcielismy uslyszec. Przynajmniej przyznajesz sie i > > nie odcinasz od swoich korzeni. Chwala Ci za to. wzurszylem sie, choc nie mam Polsasu jak szacowne Epsy ale obiecuje ze sobie zamontuje !!! > Pewnie chcialbys poprosic, by > ci z Polski przywiezc jakies nowe kawalki Shazy albo jakiejs innej takiej. Nie > ma sprawy - sadze, ze z naszymi wypasionymi Epsowymi pensjami (za twoje > podatki) mozemy sie zrzucic na jeden cd disco polo. Musisz tylko okreslic jaki > zespol lubisz (bo ja sie na tym nie znam w ogole). Zrobimy zrzutke na spotkaniu > > listopadowym w OO i na gwiazdke bedziesz mial prezent jak znalazl. Tylko > potwierdz, ze masz odtwarzacz cd, bo jak nie, to kupimy ci kasete > magnetofonowa. Bedziesz mial przynajmniej z nas jakis pozytek. well mam odtwarzacz CD i kaset www.subaru.be/nl/lineup/outback/interior/ wiem ,ze tak sie znaczie na polseij kulturze lepiej od wujak pawia wiec wierze ze wybierzecie mi cos ze smakiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mczapl Dysgrafia Pawia 09.10.05, 08:25 paw_dady napisała: > a wracajac do pytania - nie odpowiedziales na moje. rozumiem wstyd przed innymi > epsami. ale skoro to nie twoja muzyka skad znasz Shazze? ;o) Widze Pawiu, ze podobnie jak prawie 80% spoleczenstwa masz klopoty z czytaniem ze zrozumieniem dluzszych tekstow pisanych. Chcac Ci pomoc (zawsze uwazalem, ze trzeba pomagac slabszym i bezbronnym), chialbym ci wyjasnic, ze: Gość portalu: mczapl napisał(a): > Musisz tylko okreslic jaki > zespol lubisz (bo ja sie na tym nie znam w ogole). Oznacza rowniez: "Nie sluchalem, nie slucham i nie bede sluchal disco polo. NIGDY." A propos - dziekuje za wskazanie, ze Shazza pisze sie przez podwojne "z". Kolejny raz pokazales, ze to Ty jestes ekspertem od tego rodzaju muzyki. A w ramach poszerzania Twojego zakresu leksykalnego, radze zapoznac sie ze slowem "dysgrafia". Ponizej znajdziesz definicje: Dysgrafia (dys- + gr. gráphein ‘pisać’) med., psych. zaburzenie zdolności poprawnego pisania powstałe wskutek zmian organicznych w ośrodkowym układzie nerwowym. Przykladowe zdanie z uzyciem slowa "dysgrafia": "Dysgrafie widac w postach Pawia na forum Europracownicy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw_dady a kolega tak wczesnie czyta forum? hi hi IP: *.240.81.adsl.skynet.be 09.10.05, 10:44 Shazze - latwo sprawdzic - mam w domu googla. Jak rozumiem u ciebie w domu googla nie ma i shazee nie mozna wrzucic zeby zobaczyc co to takiego ;) last but not least - jestem wzruszony ze wstajesz tak wczesnie tylko po to aby dopasc do forum i przeczytac moje posty. Szapo ba ;) > trzeba pomagac slabszym i bezbronnym), chialbym ci wyjasnic, ze: > Gość portalu: mczapl napisał(a): > > Musisz tylko okreslic jaki > > zespol lubisz (bo ja sie na tym nie znam w ogole). > Oznacza rowniez: > "Nie sluchalem, nie slucham i nie bede sluchal disco polo. NIGDY." Ohh pozostaniemy w pieknej niezgodzie. To ze sie na czyms nie znasz wcale nie znaczy ze nie lubisz. Ale rozumiem, ze nie znasz sie na disco polo to juz ustalilismy. Dziekuje za twoja definicje dysgrafii - w sumie nie raz juz to slyszalem ale od ciebie to jakby szczegolnie cieplo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: skad znasz shazze? nie badzmy tacy skromni ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:42 Pawiu, jesteś naprawdę przekonoany że to HIPORYZJA? "oficjalne głoszenie przestrzegania określonych zasad moralnych i jednoczesne ich "ciche" łamanie, gdy nikt ważny tego nie widzi" Nie wiedziałem że to z greki :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: skad znasz shazze? nie badzmy tacy skromni ;) 09.10.05, 22:17 Gość portalu: K napisał(a): > Pawiu, jesteś naprawdę przekonoany że to HIPORYZJA? pewno ze nie ale ciii bo mczapl przeczyta i sie wyda ;) > "oficjalne głoszenie przestrzegania określonych zasad moralnych i jednoczesne > ich "ciche" łamanie, gdy nikt ważny tego nie widzi" jedna z definicji. Najszybciej bez OCR coby nei ze slownika -znajdziesz na siec tu: pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja > Nie wiedziałem że to z greki :) wiesz nawet w konstytucji EU, ktora EPSO zna na pamiec ;), jest cos o tradycjach hellenskich i nie o pania Hele tu chyba chodzilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: skad znasz shazze? nie badzmy tacy skromni ;) IP: *.cec.eu.int 10.10.05, 08:43 Tez znam Shazze, Big Cyc o niej spiewal:) Paw a lakierki na jej koncert zakladasz? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: skad znasz shazze? nie badzmy tacy skromni ;) 10.10.05, 08:50 Gość portalu: Texas napisał(a): > Tez znam Shazze, Big Cyc o niej spiewal:) > > Paw a lakierki na jej koncert zakladasz? no ba jeszcze krawat w grochy, zlote lancuchy i biale skarpetki w pokemony. Dodatkowo wplacam na jej fundacje dla potrzebujacych ;o) > Pzdr:) -}}- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: skad znasz shazze? nie badzmy tacy skromni ;) IP: *.cec.eu.int 10.10.05, 12:59 > no ba jeszcze krawat w grochy, zlote lancuchy i biale skarpetki w pokemony. No tak, klasa sama w sobie :) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw_dady no i jeszcze zel na wlosy IP: *.196-200-80.adsl.skynet.be 10.10.05, 13:01 zem zapomnial, pedicure to dla tych metro wiec paw ma tradycyjne obgryzione z modnymi ostanio czasnymi pasemkami. Smaczengo bo wlasnie pora lunchu. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady miedzy wynik po 3 dniach testow 09.10.05, 22:22 50% badanych repsondentow forum EPSO slucha Disco Polo 50% badanych respondentow nie przyznaje sie do sluchania Disco Polo 100% badanych repsondentow wie jak korzystac z forum Badanie bylo prowadzone na reprezantatywnej probce forum EPSO, Paw jako wartosc skrajna wypadl. Zostala mediana ;) Odpowiedz Link Zgłoś