Gość: essere1 IP: *.cec.eu.int 11.10.05, 13:46 Czy moge poprosic o informacje, gdzie moge kupic polska prase, no przynajmniej Polityke, w poblizu Schumanna? Dziekuje;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Polskie gazety. IP: *.77.144.195.ipv4.evonet.be 11.10.05, 13:50 np w sklepie "biedronka", ktory jest przy...merode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Polskie gazety. IP: *.77.144.195.ipv4.evonet.be 11.10.05, 13:52 a poza tym w polskich sklepach w dzielnicy saint gilles - chyba tak to sie pisze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bud8 ...lub czasopisma;) 11.10.05, 13:53 mozna kupic w polskich sklepach, np na Av Auderghem. Ja mam prenumerate w Ruchu i dostaje Newsweeka co tydzien razem z poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Polskie gazety. IP: 212.190.72.* 11.10.05, 14:17 w "kuchni polskiej" prawie naprzeciwko urzedu gminy Etterbeek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm kiosk IP: *.cec.eu.int 11.10.05, 15:50 probowalam swojego czasu przekonac kioskarza na rogu szumana i froissart ze kilkaset polakow juz pracuje w otaczajacych go instytucjach i tak jak sprzedaje gazety i czasopisma i kilkunastu jezykach...moze moglby sprzedawac polityke/wprost/twoj styl...i co kto chce... nie uwierzyl:-), nie wiem czy w polakow w ogole w instytucjach ;-), czy jak........ z drugiej strony jezli nie zostanie zalany fala pytajacych "bonjour, polityka jest"? to nie uwierzy nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essere1 Re: kiosk IP: *.cec.eu.int 11.10.05, 16:02 Hmmm, moze pan z kiosku nie wierzy, ze mamy gazety? W takim razie chyba faktycznie trzeba pana zanudzic ciaglym pyatniem):)):):)):) Przetestuje te kuchnie polska, choc pewni enajlepszym rozwiazaniem jest prenumerata. Odpowiedz Link Zgłoś