mrsjo2000 03.11.05, 21:54 Czy ktos ma moze jeszcze poprzednie testy werbalny/numeryczny w jezyku angielskim ? Z gory bardzo dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuzia Re: Testy po angielsku 04.11.05, 09:38 wyslalam ci cos na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
chabliss Re: Testy po angielsku 04.11.05, 11:54 czy ja tez moge prosic o przeslanie testow na maila gazetowego? Czy dysponujesz moze rowniez testami w jezyku niemiecKim? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
allibi Re: Testy po angielsku 04.11.05, 12:02 Stuzia, czy do mnie na maila tez moglabys wyslac testy po ang. ? Z gory dziekuje! A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuzia Re: Testy po angielsku IP: *.cec.eu.int 04.11.05, 12:35 To moze zrobie tak: www.orseu.com/ www.kajszczak.sm.pl/epso/ europa.eu.int/epso/competitions/test_interactif_en.cfm To z takich znanych i ogolnie dostepnych linkow. Jesli bedzie malo to piszcie bezposrednio na gazetowego zebym mogla sysytematycznie odpowiadac, bo mam kilka niemieckich i angielskich w .pdf Odpowiedz Link Zgłoś