Dodaj do ulubionych

Praca na Cyprze/Firma Gowork!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:09
Czy ktoś wyjechał z firmą Gowork z Warszawy do pracy na Cyprze??? Jak wygląda
rekrutacja?
Mam od nich ofertę, ale nie znam firmy. Czy ktoś pracował na Cyprze i zna
tamtejsze warunki, np. zarobki itp.? Nie chcę trafić na pośrednika
oszusta.Proszę o kontakt: historia43@wp.pl Z góry dziękuję za wszelkie
informacje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 21:09
      Na temat firmy nic nie wiem ale jeśli chodzi o wyjazd do tego kraju to radzę się
      poważnie zastanowić!
      • Gość: mali Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: 83.238.80.* 10.11.05, 17:28
        ja tez sie radze zastanowic, szczegolnie jezeli chcesz cos zarobic! Stawki
        spadaja bo coraz wiecej rodakow podaza ku tej "wyspie szczescia" i lapie sie
        wszystkiego zeby koszty zycia nie przewyzszyly przychodow!!
        • maciejg1974 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 09.01.06, 11:50
          Brat moj wrocil przed swietami. Uwaga na jobs.pl z Opola. Stawka - 3200 zł
          miesiecznie po przeliczeniu w budownictwie. Kiepsko....
          Poszukaj opinii o gowork.pl - podobno jest ok.
          • Gość: Paweł Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.mip.pl / 193.243.146.* 13.01.06, 15:37
            Zgadzam się w 100% - nie warto tam jechać, ludzie są okropni dla polaków, byłem
            tam 4 miechy i nigdy już tam nie wrócę. Maxymalnie zarobisz 300 - 350 F. 1-F-
            ok. 7 zł. a będziesz robił jak niewolnik. Radze szczeże wyjechać do Anglii lub
            Irlandii. Teraz jest ciekawa oferta pracy w magazynie w Irlandii 30 km od
            Dublina przez firmę Workservice.pl, byłem już w Irlandii jest oki. Pozdrawiam i
            powodzenia Paweł
            • Gość: VIK Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:28
              Cześc
              Masz konkretne namiary /
              To podaj napewno sie odwdzięczę.mail: gina1@op.pl
              Pozdrawiam W.
              • palus3 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 11.12.07, 10:20
                Jak cos wiecie o gowork to dajcie znac bo sie wybieram z nimi na cypr.
                moj nr gg 7870128
          • Gość: jaga Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:54
            Czesc, jezeli chodzi o Go Work to moge polecic z czystym sumieniem. Wlasnie
            jade z nimi w tym roku. Bylam na rozmowie z menadzerem z hotelu na Cyprze i
            przeszla rozmowe, podpisalam umowe i juz w kwietniu lece!!!! Ta firme polecila
            mi mama mojej kolezanki, ktora byla z nimi w zeszlym roku. Pracowala jako
            pokojowka w jakims hotelu i byla zadowolona. Ja skorzystalam, moze sie
            zobaczymy:)!
            • Gość: xzz Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:02
              Cześć Jaga! ja tez wlasnie chyba lece z nimi! i tez w kwietniu! a gdzie
              dokładnie lecisz do Sunrise Beach Hotel?
            • Gość: jagnakk Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.lochow.sdi.tpnet.pl 05.03.06, 10:31
              hey, sluchaj ja w tym roku tez wybieram sie do pracy na cypr z gowork ale
              chcialabym sie jeszcze dowiedziec czegos od ludzi ktorzy tam byli. wiem ze ty
              dopiero jedziesz tam, ale czy moglabys mi cos opowiedziec o wyjezdzie matki
              swojej znajomej i czy bezpiecznie jechac z ta agencja? bylabym bardzo wdzieczna
              za kazde info. moj e-mail to jagnakk@poczta.fm a gg 4414104 i czekam na jakies
              newsy o ciebie. pozdrawiam
    • Gość: Tom Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:09
      witaj! Ja wrocilem wlasnie z Cypru, bylo ok. jechalem z go work i nie bylo zle.
      napewno trzeba sie nastawic na ciezka prace w sezonie turystycznym, bo klientow
      na mase! moge polecic go work smialo! jezeli chodzi o rekrutacje- to sprawdzaja
      ang w formie testu ustnego, zwykla rozowa. zarbki srednie ale mialem 3 posilki
      dziennie i darmwe zakwarerowanie! poydrawiam
      • maracana9 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 02.02.06, 15:03
        Witaj! Planuje wyjazd z GoWork do Anglii. Bardzo proszę o kontakt. Moje
        gg:4202249
      • Gość: jagnakk Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.lochow.sdi.tpnet.pl 05.03.06, 10:34
        hey, ja w tym roku tez sie wybieram z gowork na cypr i poszukuje jais info o
        tej agencji. czy ty, z racji tego ze juz tam byles moglbys mi troche
        opowiedziec o tej agencji czy mozna z nia jechac i wogole o pracy na cyprze,
        czy nie ma tam jakis przekretow na miejscu. bede wdzieczna za kazda informacje.
        moje mail to jagnakk@poczta.fm a gg 4414104. i czekam na wiadomosc. z gory
        dzieki i pozdrawiam/
        • hubertbeny Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 13.03.06, 16:27
          hey, ja w tym roku jade na cypr wlasnie przez goworka, slyszalem ze jest to
          dobra firma i napewno zalatwiaja prace w tych hotelach o ktorych mowia. A inna
          rzecz ze sie tam jedzie do pracy a nie na wakacje, wiec mysle ze trzeba
          przygotowac sie na ciezka pracy a w miedzy czasie troche pozwiedzac i
          imprezowac :))) Agencja jak agencja, wybralem ich bo organizuja bezposrednie
          spotkania z pracodawcami, wiec napewno nie bedzie lipy ze tam pojedziec i
          nikogo na miejscu nie bedzie, wiec wydaje mi sie ze luz. Wole wybrac ich niz na
          dziko pojechac i samemu na miejscu szukac pracy!!!!!!!
    • marcin.g4 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 03.02.06, 13:57
      moi znajomi byli na cyprze z goworkiem i ich polecali, mowili ze wszystko sie
      sprawdzilo i byli w bardzo dobrym hotelu 5 gwiadkowym. Podobno jak ktos chce
      pracowac na cyprze to tylko w duzych, dobrych sieciach hotelelowych te male
      prywatne firemki bardzo kreca. Jesli chodzi o agencje slyszalem duzo zlego o
      work4 you podobno niezle kantuja.
      • kaja27412 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 21.02.06, 09:50
        ja jadę 27 lutego na Cypr,od roku są tam moi znajomi,pracują i są
        zadowoleni,myślę że wszystko zależy od nastawienia i trzeba też dobrze trafić
        ale to jak wszędzie.Ja mam zarabiać 350 CYP+po 50 za każdą niedz.na życie i
        opłaty odliczam ok.200CYP,jadę tam bo tam akurat mam możliwość załatwienia
        sobie pracy,mieszkania,myślę że zawsze warto spróbowac,jednemu się tam
        spodoba,drugiemu nie.Pozdrawiam.Aha,ja tylko obawiam się podróży samolotem,hi
        hi.
        • aga30lodz Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 02.01.08, 11:51
          Jeśli podejmiesz pracę w hotelu on daje zakwaterowanie i 3
          posiłki,350 f +dodatki za niedzielę,ja tu zostałam i jestem
          zadowolona
          • sokrates770 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 25.02.08, 09:57
            czesc
            wybieram sie do pracy na cypr w charakterze ratownika i masazysty
            oraz instruktora plywania. Mozesz cos wiecej powiedziec na temat
            zarobkow?
            Czy myslisz ze 350 funtow to maksymalna kwota?
            to chyba troche malo prawda? Czy jest zapotrzebowanie na masaz?
            pozdrawiam
      • Gość: jagnakk Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.lochow.sdi.tpnet.pl 05.03.06, 10:37
        hey, ja w tym roku tez sie wybieram na cypr z goworkiem. i potrzebuje jakis
        info odnosnie agencji i pobytu tam.czy moglabys mi dac jakis kontakt do tych
        swoich znajomych zebym sie mogla z nimi skontaktowac i troche z nimi pogadac o
        pracy na cyprze? bylabym wdzieczna. moj mail to jagnakk@poczta.fm a gg 4414104.
        jak co to odzywaj sie . bede naprawde bardzo wdzieczna bo tazde info przez
        wyjazdem sie przyda. dzieki i pozdraiwam.
        • patryk1410 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 15.03.06, 12:46
          hey, tez znam ludzi ktorzy byli przez goworka na cyprze i byli zadowoleni. Ja
          jade z nimi w tym roku, firma jest sprawdzona, wiec ich wybieram, lece w
          polowie kwietnia. Jak masz jakies pytania to pisz patryk1410@gazeta.pl
          pozdrawiam
    • Gość: ktoś Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.bitworld.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:12
      Pracowałem na Cyprze 6 mcy.Jest drogo ,zarobki takie sobie(500 f.cypryjskich-
      około 4000zł).
    • anuszka222 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 15.03.06, 10:39
      W zeszłym roku byłam na cyprze 6 miesięcy (gowork).ogólnie nie było źle, jak
      wszędzie zdarzały sie spięcia i miłe chwile.jedzenie dla staff'u było
      potworne.chyba ze dobrze zyło sie z kucharzami to wtedy jadło sie jedzenie dla
      gości.
      jak macie wybór stanowiska pracy w hotelu to nie polecam pracy na pool
      barach,potworny upał, a nabiegac sie trzeba.fajnie jest na restauracji(kelner)
      i na recepcji (portier) - naprawde da sie zgarnąć spore napiwki.a jak ktos lubi
      sprzątać to i pokojówka na całkiem nieźle.
      co do pracownikow pochodzenia rdzennego to nie dajcie sie im wykorzystywać i
      nie bądzcie nadgorliwi.nie dajcie sie zastraszyc, zawsze miejcie swoje zdanie,
      nawet jak ktos zagrozi wam wizyta u managera hotelu.jak pozwolicie to wejda wam
      na głowę i wtedy naprawde będziecie robotami do wszystkiego.przynies, wynies,
      pozamiataj, bez względu na to czy jestes facetem czy drobna kobietka.trzeba
      umiec mówić NIE!!!
      pozdrawiam i zycze powodzenia
      • Gość: pytanko Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.acn.waw.pl 19.03.06, 21:34
        a ile sie faktycznie da zarobic w dwa miesiace? i ile zostaje po odliczeniu przelotu???
        • Gość: elwa Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 12.04.06, 20:59
          witam. czy ktos leci 24.04 z gowork do pafos hotel avanti?
          • Gość: Oiu Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.mcon.pl 05.05.06, 18:49
            Powiem krótko zarabia się myśle mało i to bardzo mało, nie liczcie na jakieś
            wielkie pieniądze.Koło 200 funtów cypryjskich na miesiąc, czyli 1400zł. Jeżeli
            komuś to odpowiada to OK.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Kaska Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 20:07
              Bylam na Cyprze z Go Worku .Pracowalam w sieci hoteli Tsokkos w miejscowosci
              Aya Napa.Wrocilam po tygodniu.Bylo okropnie.Pomiataja ludzmi traktuja cie jak
              robola.W pokojach dla pracownikow chodzily kalaruchy i mrowki.O zarobkach nie
              wspomne.Nie ludzcie sie ze dostaniecie tyle ile wam obiecuja choc to i tak jest
              niewiele.A co do tej firmy to nie polecam!Banda oszustow!!! nigdy nie
              skorzystam z ich uslug.
              • aga30lodz Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 02.01.08, 11:48
                Mieszka tu i uwierz mi że jak nie dbasz o mieszkanie to będziesz
                miała robactwo!!!Ja jak wprowadziłam sie do mieszania też byłam
                przerażona ale po dokładnym wypryskaniu i umyciu każdego kąta jet
                ok.A przede wszystkim jedzenie, wszystko należy chować aby nie było
                na wierzchu,śmieci każdego dnia wynosić !!
    • Gość: aaa Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 10:54
      polecam leciec na wlasna reke i szukac parcy chodzac od hotelu do hotelu- tam
      wypelnia sie aplikacje i szybko rozpoczyna prace jesli kogos potrzebuja. ja
      znalalzm parce w 2 tygodnie. standardem jest 300 funtow cyp. plus
      zakwaterowanie ( warunki pozostawiaja duzo do zyczenia ) i jedzenie w hotelu.
      najciekawsze miasta to agia napa, protaras, paphos.
      • Gość: Kaska Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:36
        Nie wprowadzaj ludzi w blad!!!

Liczylam w tamtym roku z kolezanka ile nas wyniesie wyjechanie na wlasna reke i
        szukanie pracy jak mowisz od hotelu do hotelu, a wiec tak
        bilet lotniczy ok. 1400 zl
        taxi z lotniska do hotelu 150 zl
        zakwaterowanie w hotelu doba hotelowa ok 80 zl (jak Ci sie uda taki
        zarezerwowac w sezonie na telefon)
        pozniej jedzenie na wlasna reke czyli 30% drozej niz u nas obiad w restauracji
        kosztuje ok. 35 zl
        niemowiac juz o zebraniu i chodzeniu od hotelu do hotelu w poszukiwaniu pracy w
        40 stopniowym upale, na wode wydasz wiecej.

Pozostaje jeszcze wykupienie wycieczki w biurze podrozy najtansza kosztuje ok.
        2000zl bez wyzywienia i pewnosci pracy.

Chyba logicznie wybralysmy w tamtym roku i pojechalysmy przez najwieksza
        agencje gowork pracowalysmy w 4 gwiazdkowym hotelu, o nic sie nie martwilysmy
        wszystko mialysmy zalatwione od lotniska w warszawie po transfer,
        zakwaterowanie i wyzywienie bez ryzyka.

Ja ich polecam, osoby ktore ze mna polecialy tez byly zadowolone

Wiec prosze o rozsadek nie pisz takich dziwnych rzeczy na forum

• Gość: mirka_mar Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.08.06, 11:03
          zgadzam sie kaska ja rowniez bylam 4,5 mies na cyprze i nie dalam sie pomiatac
          starej cypryjce i bylo ok.okazalo sie ze jest super kobitka, nalezy sie
          przyzwyczaic sie do ich zachowan i ogolnie jest dobrze,zaluje ze w tym roku nie
          udalo mi sie wyjechac tam do pracy ale zapisuje siepod koniec wrzesnia na
          wyjazd ale juz 12 miesieczny,slonce,palmy ,woda czego chciec wiecej trzeba
          korzystac dopoki sie daje i cieszysc sie zyciem, pozdrawiam milosnikow cypru i
          zycze powodzenia
          firma gowork jest wiarygodna a obsluga sympatyczna
          • sylwiakowalska7 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 30.10.06, 12:32
            mirka chcesz powiedzieć że warto tam jechać bez obaw bo ja wciąż mam jakieś ale
            i nie wiem czytak naprawę można im w pełni zaufać. poradź inwestować w bilet i
            lecieć czy darować sobie. wiesz może jeszcze jak wygląda ta rozmowa w
            wareszawie, o co pytają i takie tam
            • Gość: patryk1410 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.chello.pl 10.11.06, 11:30
              Hey wlasnie wrocilem z Cypru bylem przez firme gowork, jak macie jakies pytania
              to piszcie na patryk1410@gazeta.pl, chetnie odpowiem odnosnie cypru i tej
              firmy!!!!!!!
              • Gość: jasko Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: *.range81-158.btcentralplus.com 22.11.06, 13:39
                witam. wlasnie jestem w angli po wysylce przez agencje gowork. praca miala byc
                na stanowisku kierowcy. jedno zdanie na temat tej firmy... UNIKAJCIE JEJ JAK
                OGNIA!!! Nikt was nie odbierze z lotniska,za kwwatere w hotelu (6 osób w
                dwoosobowym pokoju) zaplacicie sami, a praca moze bedzie a moze nie...
        • Gość: mr.x Pracownicy firmy gowork nie proznuja:) IP: *.czuby.org 05.02.07, 12:54

Radze czytac posty z duza doza podejzliwosci:). Nigdy nie korzystalem z firmy
          gowork. Post na temat tej firmy znalazlem przypadkiem i przeczytalem sobie kilka
          postow. Niektore z nich jak np tajemniczej Pani kasi sa tak ewidentna
          kryptoreklama ze powinny dawno zostac skasowane.
          • Gość: podejrzliwa Re: Pracownicy firmy gowork nie proznuja:) IP: *.globalconnect.pl 05.02.07, 14:17
            Tak samo patryk1410@cos tam.. Widzialam jego posty juz na kilku forach.
            Podejrzewam ze to kolejne oszustwo.
            • iwona_biel Re: Pracownicy firmy gowork nie proznuja:) 06.02.07, 13:36
              Nie straszcie mnie, bo chce z nimi naprawde pojechac.
              Bylam na rozmowie z pracodawca, wlasnie w biurze gowork o ktorym piszecie.
              Spotkanie z pracodawca Cypryjskim odbylo sie 26.01 w warszawie i dostalam
              akceptacje na kelnerke, mam 300F Cypryjskich.Umowa jest podpisana z pracodawca
              i moge podjać prace w 4 gwiazdkowym hotelu. Podobno jedzie ze mna więcej osob,
              wiec pracuja rowniez inni polacy, jest to wyjazd grupowy, mniej indywidualny
              (na ktory osobiscie jeszcze boje sie zdecydowac).

Sprawdzalam:
              - certyfikat czy maja i czy jest aktualny
              - dzwonilam do ministerstwa i pytalam sie o opinie na ich temat czy przypadkiem
              napewno jest aktualny i czy nie jest wlasnie im odbierany, mowili ze wszystko
              ok i niemieli zadnych skarg na nich
              - sprawdzalam umowe jest podpisana z pracodawca
              - umowa jest podpisana z 4 gwiazdkowym hotelem.
              - sprawdzalam nawet, czy ten hotel istnieje

Czy cos jeszcze moge sprawdzic??Po tym co przeczytalam to boje sie jechac i
              niewiem czy nie zrezygnowac.

• aga30lodz Re: Pracownicy firmy gowork nie proznuja:) 02.01.08, 11:37
                Mieszkam na Cyprze pracowałam w hotelu Nestor w Agia Napie teraz
                kolejny sezon zacznie się ok marca a skończy ok listopada.Pracowało
                dużo polaków i mieli różne zdania .Ale wyprawa na własną rekę się
                nie opłaca,chodzi o koszty.Oni byli z firmy gowork.Są 3 posiłki a
                czas pracy ustalasz z pracodawcą każda dodatkowa godzina jest
                płatna,pracy jest sporo!!!!U nas mieli ok 350f plus kwaterę
          • Gość: qkawka Ale to ty odgrzewasz ten wątek ;-)) IP: *.selsoft.pl 08.02.07, 11:51
            mr.x - ale prawda jest taka że to TY podniosłeś im znów do góry ten zapomniany
            zeszłoroczny wątek, więc? ;))
    • Gość: qanne Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! IP: 80.54.97.* 20.05.07, 16:56
      uwazajcie bo na czaacie sa tzw naganiacze z go worku, ten caly patryk co podaje
      maila to jeden z nich
      • vazqes Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 23.12.07, 15:31
        powiem tylko tyle za 300 funtów cypryjskich nawet nie sniło by mi sie jechac tam
        pracować to zaledwie ok 2 tys złotych dwa razy więcej mozna zarobić jadąc na
        zachód Europy.....ta oferta to szczyt beszczelności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • ewelinakatarzyna Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 18.02.08, 09:41
          Dla kazdego cos innego.pracowalam juz kiedys "na zachodzie", ale nie bylo tez
          wcale tak super. Wybieram sie w tym roku wlasnie z gowork i szukam informacji na
          ten temat. Wiele ludzi pisze dobrze o takich Wyjazdach do Grecji lub na
          Cypr.Sama znam tez kilka osob ktore tam pracowaly i byly zadowolone. W tym roku
          i ja chce sprobowac. Ktos idzie na targi pracy z Gowork 29 lutego?

Pozdrawiam
          EK
          • iwona_biel Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 19.02.08, 12:46
            no witam was wszystkim po prawie roku spedzonym na cyprze.

widze ze znowu sa chetni zeby wyjechac na cypr :)

wiec ja jednak po tych wszystkich uwagach ktore byly sie jednak zdecydowalam. I
            zaryzykowalam. Moje wrazenia

cypr jest piekny, naprawde warto tam pojechac. widoki zapieraja dech w
            piersiach, jest to turystyczna wyspa wiec duzo sie dzieje. Wszedzie turysci,
            muzyka, resturacje, puby. Fajna jest tez integracja pracownikow, bo jednak
            wszyscy mieszkaja razem i jak trafi sie fajna grupa to jest super.

cypryjczycy ???? sa rozni, faktycznie mozna na nich narzekac, bo zdarzaja sie
            upierdliwi i hamscy. maja zupelnie inne podejsci.

firma gowork wiec... to co powiedzili bylo ok byly przypadki ze niektorzy
            poklocli sie z mangerem w naszym hotelu i jak sie odzywali do gowork to im
            pomagali, dawali innych hotel itp. to mi sie podobalo ze jednak pomagaja, a nie
            ze pojechalas, jestes na cyprze to narazie, maja kontakty w 4 czy 5 gwiazdowych
            htoelach wiec ludziom znajdowali inna prace to bylo dobre

dla mnie co najwazniejsze to mialam zapewniona prace od pierwszego dnia, odbior
            z lotniska, jedzenie, zakwaterowanie, pracowalam w 4 gwiazdkowym hotelu, ale
            ludzie na litosc boska pamietajcie ze tam trzeba pracowac czasami tez robic
            nadgodziny. I naprawde sa chwile ze masz wszystkiego dosyc

ludzie zmieniali tez prace, czasami trafiali lepiej czasami gorzej, ja zostalam
            w tym hotelu do konca. wolalam nie ryzykowac

jak macie pytania dajcie znac
            • sokrates770 Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 25.02.08, 10:01
              witaj
              zamierzam wybrac sie na cypr w charakterze ratownika wodnego
              mozesz powiedziec czy na cyprze jest rowniez zapotrzebowanie na
              masazystow?
              • iwona_biel Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 27.02.08, 15:02
                tak w moim hotelu byly tez masazyskti z polski wiec mysle ze tak ale najlpiej to
                rozmawiaja z pania Agnieszka ona tym sie zajmowala jak ja wyjezdzlam
                • anka_urbanska Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 11.05.08, 12:01
                  Dwa dni temu wróciłam z Cypru. Wyjeżdżałam przez gowork. Na miejscu
                  dowiedziałam sie od swojego szefa Mariosa, że płacili za nasze
                  bilety 300 euro. A ja w Pslsce musiałam zapłacić goworkowi 1400
                  złotych właśnie za pieprzony bilet lotniczy na Cypr. Nie miałam
                  szczęścia bo trafiłam do najgorszegto hotelu na Cyprze. Ludzie
                  mówili,że jak przetrfasz pracę St. george to Cie wszędzie przyjmą do
                  pracy. Jedzenie było naprawdę do dupy, zakwaterowanie też. Nie mieli
                  dużo pracowników, bo ludzie nie chcieli tam pracować. Pracowałam
                  jako kelnerka. Praca tam to bieganie, atmosfera w pracy do dupy.
                  Lepiej dogadasz się tam z obcokrajowcami niż z Polakami. Moja
                  koleżanka z Niemiec powiedziała że gdyby nie poznała mnie i jeszcze
                  trzech osób z Polski to by Polaków znienawidziła. Niektórzy z nas
                  zachowywali się tam jak pieprzone Cypry.
              • emagiea Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 02.09.08, 09:19
                czy ktoś mi może powiedzieć czy w okresie jesień/zima też jest praca na Cyprze.
                Jak dobrze trzeba przejść test z języka aby go work zajęło się moją aplikacją?
    • tomekless Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 22.05.08, 00:35
      GO Work ----Camps Work wielii negatyw zastanówcie sie gdzie wybieracie i
      przez kogo a kasa 500-600 euro to jet min socjalna jak jest (niepisana )
      jesli wam zaproponują
    • emagiea Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 02.09.08, 12:42
      ile się zarabia na Cyprze
      • dzieszkos Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 04.11.08, 02:47
        witam,
        czy ktoś moglby napisac cos poza praca na Cyprze??chodzi mi o czas wolny(zapewne
        za duzo go nie ma), czy sa jakies konkretne rozrywki, itp??
    • majarowik Re: Praca na Cyprze/Firma Gowork!!! 10.05.23, 10:37
      Witam, ciekawe informacje na temat Twojego wątku znajdziesz pod adresem: wmh.agency/zarzadzanie-opiniami-gowork/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka