aneczka1233 12.11.05, 22:15 Witam wszystkich! Jutro wybieram sie do Bruxeli i nie mam za bardzo gdzie sie podziac. Moze ktos z was zna jakis mily Hostel albo prywatna kwatere? Najlepiej niedaleko Schumanna! Bede wdzieczna za info, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: Nocleg w Bruxeli IP: *.adsl.hansenet.de 13.11.05, 00:58 EUROVILLAGE - 3 min. piechota od Schumana - wlasnie wczoraj nocowalam - swietny, niedrogi i w samym centrum unijnym - z pewnoscia do niego wroce .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Eurovillage IP: 62.233.201.* 14.11.05, 15:47 Tak eurovillage jest bardzo fajny, sam w nim często nocuję, kiedy mi za to firma płaci. Nie chciałbym płacic tam jednak z własnej kieszeni, więc nie polecam. Natomiast kwestia tanich noclegów przewijala się sporo razy na forum więc polecam archiwum. Sorry, że sam nic nie moge napisać, ale nigdy nie korzystałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Eurovillage IP: *.adsl.alicedsl.de 14.11.05, 15:58 sprobuj przez hrs.de albo hotels.com - ja zaplacilam 50 dol. za noc w tym hotelu dlatego uwazam, ze przy takiej cenie i tym komforcie hotel jest jak najbardziej godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: tani nocleg IP: *.247.81.adsl.skynet.be 14.11.05, 16:09 W tej chwili nie mam czasu na powtarzanie sie,ale wiem,ze i ja podawalam dosc niedawno linka do brukselskich hostels,a wiec zgladnij do archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia.lux Re: Eurovillage IP: 212.190.74.* 14.11.05, 17:21 Chyba nie musimy juz nic polecac, bo dziewczyna juz sie gdzies zatrzymala;)) No, ale moze komus innemu sie przyda. Ja tez zawsze zatrzymuje sie w Eurovillage. Hotel przyzwoity i tani jak barszcz (jak sie rezerwuje przez net). Sniadanie tez dobre;) www.cosy-hotels.com/DE/hotels/hotel-178.htm Odpowiedz Link Zgłoś