Dodaj do ulubionych

sklep AGD Bruksela

IP: 85.27.13.* 24.11.05, 10:52
Czy mozecie mi powiedziec, gdzie w Brukseli znalezc duzy sklep z pralkami,
lodowkami itd? Czy to jest tez w Media Markt na Roger? Ogromne dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: sklep AGD Bruksela IP: *.240.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 11:40
      Najtaniej jest w Media Market,ale service après v maja HHHMMM tak jak
      wszedzie.Jezeli zdecydujesz sie na kupno w Media Market to ja ci polecam ten w
      St Pieters Leeuw-5min od Ikei na Anderlechcie-tam wybierzesz spokojnie-nie ma
      duzo ludzi,lepszy serwis i ....sporo rzeczy jest tanszych jak na rue Neuve-
      podobno to gerent decyduje co i ile.Ja kupilam moja pralke tam w sierpniu i juz
      byla 2 razy naprawiana,ale ,,chodzi,,na okraglo dalej
      Rowniez tanio mozesz kupic w MAKRO i Carrefour,nie polecam Cora
      Ja niedawno slyszalam,ze aparaty z tzw duzych sklepow czesciej psuja sie,bo sa
      produkowane na wschodzie i w Azji,a te ktore kosztuja drozej i sprzedaja w
      mniejszych sklepach wyspecjalizowanych typu VDB ELDI Krefeld i innych
      prywatnych sa drozsze bo sa produkowane lepiej i na zachodzie-oczywiscie to
      jest dla mnie bzdura i rozumowaniem flamandzkim,bo sama wiem,ze nawet te
      drozsze psuja sie tak samo-to chyba zalezy od szczescia :-)
      ps please bez glupich komentarzy-to jest tylko moje prywatne zdanie
      • Gość: od niedawna w Bxl Re: sklep AGD Bruksela IP: 85.27.13.* 24.11.05, 12:37
        Super, dzieki za dobre rady!
        • Gość: kata Re: sklep AGD Bruksela IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 21:06
          Jest siec sklepow, ktora nazywa sie I.H.P.O. teoretycznie sa to sprzety(
          wszystko AGD)uszkodzone lub lekko zniszczone w transporcie albo koncowki serii,
          napisalam "teoretycznie" , bo takie tez tam sa.Ale mozna tam tez kupic NOWY
          sprzet fabrycznie zapakowany za DUZO mniejesze pieniadze.Pojedz i sprawdz
          roznice w cenie.Co do serwisu masz gwarancje na dwa lata( np.pralka) z
          serwisem, ktory nieodplatnie dojerzdza i reperuje ewentualne uszkodzenie. NIe
          wiem czy dotyczy too wszystkich sprzetow(serwis) ale w prqypadku mojj pralki
          tak bylo :-)))))
          Sklepow jest kilka, ja podam Ci adres jednego, ktory znam:-)))
          I.H.P.O. Ch. de Louvain 833,1140Evere.
          Jedzie sie za Maiser prosto, (za Aldim) i za jakies 2 km (po lewej ) stronie
          jest sklep.
          Acha jeszcze telefon:02/705.06.46

• Gość: kata Re: sklep AGD Bruksela IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 21:08
            Jejku, przepraszam za blad ortograficzny, ktory sie "wkradl" w tekst, upppssss;
            sorki ;-)))):-)))))))
            • Gość: kata Re: sklep AGD Bruksela IP: *.242.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 21:10
              jeszcze jedno, jesli kupisz sprzet(spelniajacy normy: (te znaczki:
              A+,AA+;AAA,)) do konca roku, to masz zwrot z sibelgazu w wysokosci 100€
              • Gość: Mihau Re: sklep AGD Bruksela IP: 62.235.214.* 13.12.05, 12:37
                Jaka jest procedura takiej "premii" za "znaczki" ? Gdzie szukać informacji ?
    • jakubsky Re: sklep AGD Bruksela 24.11.05, 21:35
      a jak troche poczekasz, to spytam zonki gdzie cos jeszcze ciekawego mozna dostac z wyposazenia mieszkania, na pewno IKEA Anderlecht, ale jest cala masa innych sklepow, o nazwach abstrakcyjnych, ale cenach konkurencyjnych
      • ella111 Re: sklep AGD Bruksela 28.11.05, 11:37
        Ja przewaznie kupuje w Vandenborre. Oni sie reklamuja ze jak znajdziesz w
        okolicy taniej niz u nich to Ci zwroca roznice, nie wiem jak to dziala ale mam
        zamiar sprawdzic. Natomiast mojemu mezowi udalo sie u nich nawet cos
        utargowac, jak mowil ze np. w Test-achat sa nizsze ceny.
        • Gość: anbxl Re: sklep AGD Bruksela IP: *.49-201-80.adsl.skynet.be 28.11.05, 16:30
          Vandenborre ma dosc dobry serwis ale napewno nie jest najtanszy,a wrecz
          przeciwnie bo Mediamarkt ich dobil.Co do IHP to ja nie polecam-niby nowy niby
          uszkodzony-sama kiedys sie nacielam
    • Gość: bruxa Re: sklep AGD Bruksela IP: 85.28.68.* 28.11.05, 19:26
      polecam tez vanden borre bo oni przynajmniej dostawe robia w czasie okreslonym na 2 godz. np. 10 - 12, a inni to ci dadza date i siedzisz w domu caly dzien i nie masz gwarancji, ze przyjada.
      • Gość: g Re: sklep AGD Bruksela IP: *.cec.eu.int 30.11.05, 14:04
        hej, jest taki internetowy sklep: www.dcmelectro.com albo .be. kupilam tam
        pralke kilka miesiecy temu i jestem super zadowolona. dowoz za oplata albo
        mozna samemu pojechac. wybierasz model i zamawiasz, nie maja sklepu tylko
        magazyn, dlatego wiekszosc rzeczy jest dosc duzo tansza. ja kupilam dosc droga
        pralke (siemens'a), bo byla 150€ tansza niz gdziekolwiek indziej, do tego
        odlicz 100€ za AAA, oplaca sie. a siemens przynajmniej przez lata sie nie
        popsuje :-)

no i dostawa byla nastepnego dnia, pan wniosl, zamontowal. wszystko cool.
        • ella111 Re: sklep AGD Bruksela 12.12.05, 15:06
          Wracam do starego watku zeby dodac ze Vandenborre oddal mi roznice miedzy cena
          jaka zaplacilam u nich a cena w Makro.
        • Gość: Adam Re: sklep AGD Bruksela IP: *.cec.eu.int 13.12.05, 10:25
          Czesc!

Ceny z tego sklepu internetowego sa rzeczywiscie nizsze niz typowe ceny w
          Brukseli, jednak daleko im jeszcze do poziomu cen sprzetu AGD w Niemczech.
          Wejdz na jakakolwiek wyszukiwarke cen w Niemczech i porownaj. Moja pralka
          (rowniez Siemensa) kosztowala mnie w Aaachen niecale 600 Euro, w tym sklepie
          jest ponad 150 Euro drozsza. Do Aaachen jest 1.5h drogi autem lub 50 Euro za
          transport. Vat oczywiscie dostaniesz z powrotem.
          Kupowalem juz wiele roznego sprzetu AGD w Niemczech i zawsze roznica z cenami w
          Belgi byla pokazna (podobnie ze sprzetem RTV i wszelka elektronika). Do tego
          dochodzi mila obsluga gratis :)

Pozdrawiam
          Adam
    • paw_dady vandenvorre 12.12.05, 23:45
      mial obsluga niskie ceny dowoz w weekedny do domu czasem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka