Dodaj do ulubionych

email do call 25

24.11.05, 17:42
jaki jest mail do tych glabow z holandii, ze tej firmy od CALL 25, wiem juz ze telefon to za malo, wiec bede pisal, dzwonil, nekal i etc.
telefony znam, bo ktos podawal...
Obserwuj wątek
    • jakubsky Re: email do call 25 24.11.05, 17:44
      jakubsky napisał:

> jaki jest mail do tych glabow z holandii, ze tej firmy od CALL 25, wiem juz ze
      > telefon to za malo, wiec bede pisal, dzwonil, nekal i etc.
      > telefony znam, bo ktos podawal...

acha, od dzis swoja walke z belgijskim wrogiem opisuje na zywo:))
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35323

• Gość: anbxl Re: email do call 25 IP: *.240.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 18:41
        Juz ci podalam w innym watku epso@thomson.com
        ale jeszcze raz powtarzam z mailem to nie tak bo najczesciej odpowiadaja
        standartowym
        Telefon sporo kosztuje kasy bo czasem trzeba byc na lini 1h i nerwow,bo pan
        mowi-podobno maja ich 3 jezeli chodzi o francuski-formulkami wyuczonym typu
        desolé az w koncu moj maz zmienil na niderlandzki i po 5 minutach murzyn skumal
        i serwis byl extra-wszystko zalatwione po mojej mysli
        a tak przy okazji osobka z tego forum ktora smiala sie w ktoryms z tematu i
        wywinela mi numer-on-a juz wie jaki nie bedzie chodzila dlugo usmiechnieta,bo
        wraz z epso mam juz namiary IP i adres i niedlugo bedzie suite-wkrotce okarze
        sie kto sie bedzie smial ostatni:-)))
        • Gość: lalka do anbxl IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.05, 18:55
          nie chce tej osoby bronic, ktora ci numer wywinela.
          Ale obserwuje juz dluzej Twoje zmagania z CAST25 i firma thomson.Nie moge sie
          niestety opanowac, zeby Ci nie powiedziec, ze "jakby glupota umiala
          fruwac...itd".
          To bylo najglupsze co moglas zrobic podac linka z twoim ID numerem, ktos osob
          mogl w Twoim imieniu, umowic Cie na termin, a adres mailowy poslac na
          ksiezyc.Takze ciesz sie, ze w koncu masz ten termin i wiecej nie rozrabiaj, bo
          w koncu to Ty wyjdziesz na idiotke.Sorry, jesli niechcac urazilam twoje EGO
          • Gość: anbxl Re: do lalka IP: *.240.81.adsl.skynet.be 24.11.05, 19:49
            nie urazilas moje ego i mozesz sobie myslec co chcesz o mnie-powiewa mi to.Nie
            podalam mojego id a ten kto zrobil numer-nie domyslilas-les sie o co chodzi za
            to zaplaci-oszustwa i chamstwo maja czasem krotkie nogi :-) bo dzis dzieki IT
            POLICE i Europolice dostala w ciagu 15 minut IP na wniosek EPSO i bedzie ciag
            dalszy,ale ty cos za bardzo jestes w temacie a wiec ostrzez zainteresowanych,bo
            zawsze ide pod wiatr :-))
      • jakubsky Re: email do call 25 25.11.05, 09:26
        Dear Sir / Madam,
        Thank you for sending us your email. We will reply to your query within 2
        working days. Please do not resend your email, as it will only cause further
        delays.
        Kind regards,
        Thomson Prometric - EPSO Support

<b> WIERZYC IM??? </b>
        • msabik Re: email do call 25 25.11.05, 09:38
          ja dostalam po kilku dniach potwierdzenie w osobnym mejlu oraz wyjasnienie:

Dear Candidate,

We have sended your confirmation again. If you have received a
          confirmation number starting with 880, then your exam has been
          scheduled. You can go to the test center for your exam as scheduled. We
          are currently experiencing delays in the automatic sending of emails.
          You will receive your confirmation email before your exam date. There
          will be an automatic second sending of all confirmation emails prior to
          the start of the EPSO exams.

Kind regards,

Thomson Prometric - EPSO Support

• Gość: byly_eurokrata Re: email do call 25 IP: *.netcologne.de 25.11.05, 09:46
            Ja lece dzis do Warszawki, zostaje do poniedzialku, samolot mam po poludniu.
            Rzucilem wiec okiem na strone PORTA i o dziwo udalo mi sie bez zadnych
            problemow (!) zarejstowac na ten poniedzialek rano. Dostalem w ciagu 2 minut
            potwierdzenie emailem z numerem zaczynajacym sie na 880.

Ale teraz do meritum: ile oferujecie za moje doswiadczenia z tego testu?
            Przypuszczam, ze bede jedna z pierwszych osob, ktora bedzie zdawac ;-)
            Mala wskazowka: zimno sie zrobilo, jakis wyjazd do cieplych krajow by sie
            przydal......
            • Gość: ruda Re: email do call 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:21
              bez uprzedniej znajomości testów jakoś sobie poradzę ;o)
              ale jakbyś znał adres tego test centra w polsko-japońsko-cośtam w warszawie,
              mógłbyś podać do powszechnej wiadomości :o)
              jak mnie nie wpuszczą, to nie wpuszczą, ale wolałabym tam trafić ;o)
              • Gość: byly_eurokrata Re: email do call 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 23:19
                Koszykowa, jakies japonskie centrum IT, pytalem znajomych podobno prestizowe w
                warszawie wiec taryfiarze beda znac
                • Gość: ruda Re: email do call 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:52
                  dzięki :o)
        • Gość: anbxl Re: email do call 25 IP: *.242.81.adsl.skynet.be 25.11.05, 16:26
          To jest wlasnie ten standart mail,ktory kompletnie nic nie znaczy,bo jest
          wysylany na calym swiecie-wlasnie moja siostrzenica wkrotce zdaje egzamin w
          Irlandii i tez ma problem i tez dostala ten sam mail
          Dzwon do call center
          • Gość: byly Re: email do call 25 IP: 217.153.225.* 25.11.05, 16:30
            olewam, nie wpuszcza mnie to tez dobrze
            • nina2711 Nowa informacja z EPSO Porta re: Cast 25 25.11.05, 18:18
              25.11.2005

Podaje tak na wszelki wypadek, dla tych którzy jeszcze nie widzieli.

Notice for the candidates CAST 25

More than 17.000 candidates were able to register for the tests so far. In
              order to facilitate new requests for test registration and/or rescheduling the
              closing date for booking has been extended and will end on Friday 2 December
              2005, 12:00 noon Brussels time.

• Gość: anbxl Re:JAKIE POSTEPY IP: *.49-201-80.adsl.skynet.be 28.11.05, 17:04
      Epso i thomson zrobili fantastyczne postepy podobno po wielu skargach-mozna
      zmienic date egzaminow np w BXL bez problemu nawet na pozny styczen
      hurraaaaaaaaaaaaa
      • Gość: byly_eurokrata Pierwszy IP: *.netcologne.de 28.11.05, 20:33
        W warszawskim "centrum" Thomsona powiedziano mi, ze bylem pierwszym kandydatem
        w Polsce, ktore tam egzaminowano. Wyniki beda najpredzej pod koniec lutego.
        Bardzo to zabawne bylo wszystko. Dalej czekam na propozycje sponsorowanego
        urlopu na hawajach w zamian za konkretne wiadomosci o tresci pytan, bo
        przypuszczam, ze pytania beda dla wszystkich takie same....;-9

Przy okazje wymyslilem spisek, jak storpedowac cala akcje rekrutacyjna EPSO
        Porta: opublikuje tutaj np. szereg pytan, ktore pojawily sie na tescie a potem
        osoby, ktore nie zdarza, beda mialy argument do rzecznika praw obytawelskich,
        ze egzamin byl nieobiektywny, bo jedne osobe mialy dostep do przeciekewo a
        drugie nie.
        Szczerze mowiac na prawde kusi mnie, zeby cos takie zrobic, zeby udowodnic
        bezsens tego rodzaju testow.

Przy okazji; wbrew informacjom na tym forum wytarczyl zwykla email
        potwierdzajacy uczestnictwo. Raz sie tylko na EPSO PORTA rejerstrowalem, od
        razu dostalem emaila zwrotnego z potwierdzeniem i nic nie musialem kombinowac
        • sil.bi Re: Pierwszy 29.11.05, 10:41
          Byly_eurokrato, a na ktora grupe CA zdawales?
        • Gość: Nemain24 Re: Pierwszy IP: *.241.81.adsl.skynet.be 30.11.05, 00:31
          to moze chociaz jedno pytanko zdradzisz ja ide jutro na test ( wlasciwie jak
          patrze na zegarek to dzisiaj) wiec i tak juz za duzo sie nie naucze:) pytania
          ogolne byly trudne? Dzieki
    • Gość: kasia Re: email do call 25 IP: *.217.133.145.coditel.net 29.11.05, 22:53
      ja po dluzszym czekaniu napisalam maila (bardziej ostrego)i dostalam
      potwierdzenie natychmiast.mysle ze nie ma co wydzwaniac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka