Dodaj do ulubionych

EPSO-Porta - testy

IP: 5.2.* / 213.46.162.* 25.11.05, 13:01
Czy ktos moze udostepnic lub wie gdzie sa dostepne testy EPSO-Porta ktore
pisaliscie ?
Obserwuj wątek
    • mona811 Re: EPSO-Porta - testy 25.11.05, 15:03
      cześc!
      Nigdy nie było testów na stanowiska kontraktowe, teraz będą pierwszy raz..
      • Gość: byly_eurokrata Re: EPSO-Porta - testy IP: 217.153.225.* 25.11.05, 16:27
        Ja zdaje w poniedzialek, za jakis sponsorowany weekend na florydzie albo od
        biedy na wspach kanaryjskich zdradze szczegoly......
        • jakubsky Re: EPSO-Porta - testy 25.11.05, 16:28
          Gość portalu: byly_eurokrata napisał(a):

> Ja zdaje w poniedzialek, za jakis sponsorowany weekend na florydzie albo od
          > biedy na wspach kanaryjskich zdradze szczegoly......

I tak zdradzisz :)
          Bedziesz sie chcial pochwalic:)
          • Gość: anbxl Re: EPSO-Porta - testy IP: *.242.81.adsl.skynet.be 25.11.05, 16:42
            No tak bo dotad i jeszcze nawet w listopadzie co niektorzy zalapywali sie po
            wyslaniu dokumentow i rozmowie telefonicznej
            D i G pozdrawiam
            Mnie sie to tez przydazylo,a dowiedzialam sie dopiero u siebie w pracy,ze jakas
            tam dla mnie nic nie znaczaca rozmowa telefoniczna z kims tam byla rozmowa
            kwalifikacyjna,a potem ten ktos zadzwonil do mnie do pracy,ale byl dym,bo wcale
            nie mysle jej narazie zmieniac
          • Gość: Marek Re: EPSO-Porta - testy IP: 194.146.46.* 29.11.05, 13:37
            i jak poszlo wczoraj?
        • Gość: Marek Re: EPSO-Porta - testy IP: 5.2.* / 213.46.162.* 25.11.05, 19:11
          Jak zeskanujesz i wrzucisz na jakis serwer to czemu nie ...
          Zycze powodzenia w poniedzialek !
          • drugapolowaeurokratki Jakubsky i jak poszlo? 29.11.05, 19:20
            Jakubsky i jak poszlo?
            • jakubsky Re: Jakubsky i jak poszlo? 29.11.05, 22:05
              zdaje dopiero 06/12!!! tez chcialbym wiedziec jak jest
              • Gość: Diana Re: Jakubsky i jak poszlo? IP: 80.91.154.* 01.12.05, 21:22
                A gdzie zdajesz? i o której?
                • jendrek.d Re: Jakubsky i jak poszlo? 01.12.05, 22:12
                  Cześć Diana

Jak tam nauczona? Powodzenia życzę. :-)
                  • Gość: Diana Re: Jakubsky i jak poszlo? IP: 80.91.154.* 02.12.05, 11:28
                    taaa, coraz to znajduję w necie nowe testy...głowę mam jak dynia i mimo że już
                    dawno po Haloween ja spokojnie mogę służyć za "postrachową" ozdobę okna. Druga
                    sprawa to to, że po czytaniu opinii o trudnoości testów przestaję wierzyć że
                    zdam - i logika nakazywała by przestać juz się uczyć (skoro i tak nie wierzę że
                    zdam, to po co)ale działa siła rozpędu... Nic to, jeszcze tylko 5 dni i bedzie
                    po wszystkiemu... Na teście się o ile wiem nie spotkamy, bo Ty zdajesz później,
                    więc 3maj się i nawzajem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka