Dodaj do ulubionych

Jak znalezc prace w Irlandii

27.12.05, 12:05
Witam.Jestem studentka,chcialabym w wakacje wyjechacz moim narzeczonym na 3
miesiace do pracy do Irlandii.Narzeczony jest z zawodu budowalncem.Jak jest
ze znaleziem pracy w Irlandii.Czy mozna w jais sposob nagrac sobie robote w
Irlandii jeszcze przed przybyciem tam.Jak szukac?Oraz czy latwo jest
zorganizowac sobie kwatere.Z gory dziekuje za wskazowki.
Obserwuj wątek
    • Gość: julia Re: Jak znalezc prace w Irlandii IP: 80.48.247.* 27.12.05, 13:02
      Też wybieram sie do Irlandii z meżem. On ma juz pracę załatwiona, ja jadę w
      ciemno. Mieszkanie też mamy załatwione bo jedziemy do znajomych. Ale czy ja
      znajde pracę bez znajomości języka?....nie bardzo wiem co miałabym tam robić,
      czy są jakieś prace sezonowe jak np. w Niemczech czy w Hiszpanii?
      • Gość: carlo Re: Jak znalezc prace w Irlandii IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.05, 08:56
        hek. Pisałaem już o fajnym serwisie pracawunii.pl zajrzyj jest tam dużo
        przydatnych informacji. pozdrowienia i powodzenia( jak chcesz możesz dodac
        swoje ogłosenie do bazy i pracodawca sam do ciebie zadzwoni- przynajmniej ja
        tak to zrozumiałem- jak chcesz to sie z nimi-adminem serwisu- kontaktuj i
        dowiedz na czym to polega)
    • Gość: carlo Re: Jak znalezc prace w Irlandii IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.05, 08:53
      Witam.Mój znajomy w zeszłym tygodniu dał mi adres fajnego serisu(pracawunii.pl)
      znajdziesz tam warunki utrzyania, koszty między innymi w Irlandii. Jeśli byście
      się zdecydowali, możecie dodać ogłoszenie np.twojego faceta do bazy. serwis
      jest też w innych jezykach (workersfrompoland.com- ta stronka z tego co
      zrozumiałem trafia do pracodawców. Do mojego znajomego w zeszłym tygodniu
      dzwonił koleś z niemiec z ofertą pracy(niestety znajomy nie może na dzień
      dzisiejszy jechać a potrzebuja juz teraz)zajrzyjcie, bo myśle, że znajdziesz
      tam wiele fajnych info. Pozdrawiam. carlo
    • Gość: gosc Re: Jak znalezc prace w Irlandii IP: *.e / 202.65.112.* 29.12.05, 12:48
      a ja np. kupilem sobie ksiazke "jak znalezc prace w irlandii" :-)
    • survey06 Re: a czy nie prościej .... 31.12.05, 11:33
      odwiedzić w Internecie profesjonalne strony dotyczące zatrudnienia w Irlandii?
      Podaję linki:

www.jobsinireland.ie/
      www.jobs.ie/

ten drugi link można rownież przeglądać w polskiej wersji językowej
      • Gość: gosia Re: a czy nie prościej .... IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 03.01.06, 11:35
        dzieki za te linki podane dotyczace ofert pracyw Irlandii. Mam jeszcze
        pytanie.Kto moglby napisac dwa CV po angielsku, zeby byly dobrze i bezlednie
        napisane. chcey z mezem wyjechac do Irlandii, ale najpierw wyslac CV. Bardzo
        prosze o jakis kontakt.Dziekuje.Pozdrawiam.
        marget22@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka