Dodaj do ulubionych

Jestesmy darmozjady?

07.03.06, 13:33
Chyba tak, przynajmniej tak uwazaja w Polsce o nas.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=37866268&t=1141734739633
Kapitan
Obserwuj wątek
    • Gość: Emilia2006 Re: Jestesmy darmozjady? IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 13:48
      Kapitan chce sie pochwalic ze potrafi pisac na tematy nie zwiazane z higiena i
      moda tez:)
      • Gość: olo Re: Jestesmy darmozjady? IP: 80.246.106.* 07.03.06, 13:51
        no i w sumie potrafi. calkiem z sensem nawet...
    • kapitan_ameryka Re: Jestesmy darmozjady? 07.03.06, 14:16
      A swoja droga to pare osob moglo by co nie co napisac na tamtym forum, ktore
      zostalo opanowane przez bande debili, przeciwnikow EU. Jedyna "g" dzielnie
      odpiera tam ataki.

Kapitan
      • Gość: Emilia2006 Re: Jestesmy darmozjady? IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 14:18
        Kapitam ja mam jedna zasade ktorej sie trzymam na 100 procent:
        Z debilami, burakami itp nie dyskutuje.
        • kapitan_ameryka Re: Jestesmy darmozjady? 07.03.06, 14:26
          I zapewne pozostawiasz im teren do "zagospodarowania"??? A pomysl, moze jakis
          dzieciak sobie tam kliknie zeby sie czegos dowiedziec, i taki jeden z drugim
          juz mu na tluka do glowy to co potrzeba lub nie potrzeba.

I CO TY NA TO?
          • romuald9 do kapitana 07.03.06, 15:40
            ww. Forum opanowane jest przez eurofobow od momentu jego powstania, .. 2002r
            chyba :)
            Jezeli chcesz nam tu urzadzic kolejene bagienko jakich juz mielismy kilka- vide
            inwazje ludzi z forum Polonia- to prosze, zapros ich, albo pros epsow zeby sie
            tam wypowiadaly... BTW forum EPS zostalo z tamtego wylonione w 2004r... bo
            bagno bylo:)

Juz lepiej zajmowalbys sie podrywaniem "zaawansowanych atrakcyjnych mezatek"...
            Ciagle zreszta nie wiemy ktora to:))
            • kapitan_ameryka Re: do kapitana 07.03.06, 15:50
              No, masz racje brachu. W sumie to bagno bylo i jak widac nadal jest.
              Nierozumiem tego czemu admin tego szajsu na to pozwala?

Co do dup. Chlopie, ja sie nie zajmuje uzywkami... Ja celuje w tereny nie
              odkryte na mapie swiata. Kobiety takie, owszem sa jak trzeba, ale wole swieze
              miesko. Ostatnio jakas posucha nastapila, towaru juz nie dostarczaja z Polski,
              obawiam sie, ze trzeba bedzie czekac na swieze dostawy z nowych konkursow,
              ktore zostana niedlugo ogloszone. To z koleji potrwa i cholera, obawiam sie, ze
              sie w koncu hajtne z jakas dziolcha z poprzedniego rzutu.
              • Gość: gosc Re: do kapitana IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 16:10
                Stary nie wiesz co gadasz... sa takie mezatki epski ze sie facetowi cos w
                srodku robi.......tylko jak to podejsc?? ...."nieodkryte tereny" sie
                chowajar... przynajmniej to co ja widzialem tu do tej pory:(
                • kapitan_ameryka Re: do kapitana 07.03.06, 16:15
                  A tam, mi sie temat dup znudzil juz. Jest tak samo beznadziejny jak one same.
                  Kapitan otwiera sie na inne narodowosci, w koncu za laczeniem glosowalem, no
                  wiec ide z misja w swiat. Z misja laczenia sie plci i wymiany kulturowej.
                  • Gość: gosc zaluj stary IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 16:21
                    ;)
                    • Gość: atrakcyjna mezatka Re: zaluj stary IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 16:40
                      Kapitanie zaawansowane atrakcyjne mezatki nie szwedaja sie z byle kim.
                      W koncu jakies ryzyko podejmuja a jak ryzykowac to z sensem.

A powiedz co Ty z tego A5 moglbys zaproponowac???

No wlasnie co Ty masz do zaoferowania kolego?
                      • kapitan_ameryka Re: zaluj stary 07.03.06, 16:47
                        O prosze, Polki takie sa, liczy sie tylko kasa. Materialistka.

Ja sie nie bawie ani w Polki, ani w mezatki. Chcecie sobie ryzykowac, to sobie
                        ryzykujcie. Mi to rybka.

Kapitan
    • nionczka Re: Jestesmy darmozjady? 07.03.06, 16:34
      Ja na Was pracuje, ale nie uwazam Was za darmozjadów :-). Ciesze sie tylko, ze
      nie place podatków w Polsce bo wtedy moje pieniadze szlyby na PRAWDZIWE
      DARMOZJADY.

• Gość: Gertych Re: Jestesmy darmozjady? IP: *.crowley.pl 07.03.06, 16:52
        hmhm brawo opaki dolaczyliscie do archiwum (mczapla wie o co chodzi wraz
        z niajakim tommymilestam)
        • tomi_22 Obecny 07.03.06, 17:00
          Dalej stary, LADUJ dziala i archiwum... chetnie dolacze do spisu. I nie
          zapomnij do mojego HoU napisac ze sie obijam w czasie pracy. Plisss...
        • mirysia Re: Jestesmy darmozjady? 07.03.06, 17:21
          Gość portalu: Gertych napisał(a):

> hmhm brawo opaki dolaczyliscie do archiwum (mczapla wie o co chodzi
          wraz
          >
          > z niajakim tommymilestam)

Oho, my juz mielismy przyjemnosc. Bienvenue:)
          Przypomne, ze Gertych (nie mylic z Giertychem) chcial podokazywac w jednym
          watku (watek skasowany), ale potem spokornial po kilku subtelnych
          napomnieniach;-)
      • mirysia Re: Jestesmy darmozjady? 07.03.06, 17:15
        nionczka napisała:

> Ja na Was pracuje, ale nie uwazam Was za darmozjadów :-).

Jak to nie? Kazdy nas uwaza za darmozjadow:-) Zwlasza Ci, ktorzy malo wiedz o
        naszej pracy.

Ciesze sie tylko, ze
        > nie place podatków w Polsce bo wtedy moje pieniadze szlyby na PRAWDZIWE
        > DARMOZJADY.
        >
        • Gość: tezatrakcyjnamezat eeeeeee IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 17:32
          Ja wolalam jak o mezatkach bylo:)
          • Gość: mirysia Re: eeeeeee IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 17:40
            Nie jestem (jeszcze) mezatka, ale zgodze sie z jedna wypowiedzia, ze taki
            kochanek to powinien cos soba reprezentowac... Niech sie byle A*5 nie
            pocieszaja zarzutami o materializmie.. Myslal by kto:)
            No, ale maz powinien miec to cos, wiec po co kochanek..
            Atrakcyjnemezatki, a jakiego kochanka byscie chcialy miec, gdybyscie chcialy
            miec kochanka?
            • Gość: Pseudo-Zenobia jakiego kochanka? IP: 62.235.225.* 07.03.06, 18:10
              Ja to chcialabym miec albo
              Paw-Dadyego albo Tomiego
              albo Jakubsky'ego
              a jak mi sie znudza to
              sie zajme Ewa Sonnet
              • Gość: paw@night no tak IP: *.199-200-80.adsl.skynet.be 07.03.06, 22:25
                milo mi zem tak atrakcyjny tylko czemu jestem wymieniany w watku o
                darmozjachach. Nie pracuje w EPSO ;D
        • drugapolowaeurokratki Re: Jestesmy darmozjady? 07.03.06, 17:33
          Kiedys juz byla tu mowa
          o "Unii swietych krow"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=35685498&v=2&s=0
          a owczesnej wypowiedzi Adama - iFiber.telenet-ops.be
          nawet nie wspomne ;)
        • Gość: drugapolowa Dla przypomnienia IP: 62.235.225.* 07.03.06, 17:40
          Nieopodatkowane wielkie pensje. Specjalne ośrodki lecznicze. Prywatne szkoły
          dla swoich dzieci. Specjalne sklepy w których się zaopatrują po specjalnych
          cenach.
          • Gość: mirysia Re: Dla przypomnienia IP: *.cec.eu.int 07.03.06, 17:45
            Phihihi, tylko zoltych firanek brak;-) Trzeba moze fajansom podpowiedziec, ze
            te specjalne sklepy maja takowe:) By sie dzialo. Zadko pisywalam na forum, ale
            rzucalam okiem. Im mniejszy rozumek, tym swietsze oburzenie
            na "niesprawiedliwosc".
            • Gość: Gertych Re: Dla przypomnienia IP: *.crowley.pl 07.03.06, 21:18
              witam towarzystwo ponownie misie
              nawet was lubie hehe ale zwazcie prosze ze rece sprawiedliosci siegaja
              coraz dalej (btw mieliscie cos wspolnego z osoczem ?)
              Best

GERTYCH
              • mirysia Re: Dla przypomnienia 07.03.06, 23:07
                Gość portalu: Gertych napisał(a):

> witam towarzystwo ponownie misie
                > nawet was lubie hehe

Hmm, no ja to Ciebie nie lubie.... (bez he he he). Ale Cie toleruje;-)
                • Gość: GERTYCH Re: Dla przypomnienia IP: *.crowley.pl 07.03.06, 23:35
                  hhm Rzeczpospolita szlachecka slynela z tolerancji
                  thus nobles oblige jo?
    • do.ki niestety, jestescie, bo 08.03.06, 09:51
      wykonujecie cala kupe kompletnie niepotrzebnej roboty za ciezkie pieniadze.

Argumenty padaly na tym forum juz wielokrotnie, wiec nie ma co ich powtarzac.
      • tomi_22 Re: niestety, jestescie, bo 08.03.06, 09:54
        Chcesz o tym pogadac?
        • do.ki Re: niestety, jestescie, bo 08.03.06, 09:57
          tomi_22 napisał:

> Chcesz o tym pogadac?

Znowu? Nie, dziekuje, zreszta nie chce na to przeznaczac czasu. Poza tym- szkoda
          czasu. Jestem podobno z definicji debilem, bo eurofobem (co to znaczy tak w
          ogole?), wiec nie ma co gadac. Czlowiek pyta, no to mu odpowiadam.

Swiat bylby lepszy bez wspolnotowej (nie unijnej, bo tez poki co nie ma na
          szczscie zadnej unii) biurokracji. Nadal tak uwazam.
          • tomi_22 Chwileczke 08.03.06, 09:58
            A kto powiedzial Ci, ze jestes debilem? Ktos z forum?
            • Gość: Doki Re: Chwileczke IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.03.06, 12:09
              tomi_22 napisał:

> A kto powiedzial Ci, ze jestes debilem? Ktos z forum?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=38045311&a=38048514

Niby nie jest to kierowane do mnie osobiscie, ale w tym kontekscie...

Czy jestem przeciwnikiem EU? W obecnej postaci na pewno tak. Bo tak w ogole to
              pomysl jest dobry (patr M. Gandhi, ktory, zapytany "What do you think about the
              Western civilisation?" odpowiedzial "I think it would be a great idea."), jednak
              obecna Wspolnota Europejska to biurokratyczny moloch sluzacy represji,
              ograniczeniu wolnosci, a nie jej promowaniu, sluzacy propagowaniu socjalizmu (a
              wiec zlodziejstwa i lenistwa) oraz marnujacy pieniadze obywateli (nie tylko, a
              nawet nie przede wszystkim na urzednikow, trzeba przyznac).
              • Gość: eps147 Re: Chwileczke IP: *.cec.eu.int 08.03.06, 12:20
                Kapitan wypowiada sie we wlasnym imieniu.. nie epsow.
                • paw_dady Re: Chwileczke 08.03.06, 12:55
                  Gość portalu: eps147 napisał(a):

> Kapitan wypowiada sie we wlasnym imieniu.. nie epsow.

no jak to to kpt sam sie nie powolal jako glos epsa? ;D
              • Gość: mczapl Re: Chwileczke IP: 212.190.72.* 08.03.06, 12:29
                Pomiedzy osoba o krytycznym spojrzeniu wobec UE (do takich mozna chyba ciebie
                zaliczyc) a debilem intelektualnym jest olbrzymia przepasc.
                • Gość: Doki kurdemoll IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.03.06, 12:52
                  Mialem juz piekny komentarz do tego watku, ktory zlinkowal kapitan, ale wcielo...

Napisze tylko motto: socjalizm to system, ktory bohatersko zmaga sie z
                  problemami, ktore poza socjalizmem sa nieznane. To apropos argumentow
                  przytoczonych przez g i przez kapitana.

Jezeli to sa zaslugi wspolnoty, to ja dziekuje za takie zaslugi. Najpierw
                  sztucznie stworzono problemy, a potem wkracza wspolnotwa w aureoli zbawcy. Nie
                  chce mi sie tego drugi raz wstukiwac, wydaje mi sie, ze to dosc jasne...
              • tomi_22 Re: Chwileczke 08.03.06, 21:49
                Doki, przejmujesz sie tekstami tego kogos? Jesli sie przejmujesz to znaczy, ze
                moze on ma racje...

Skoro bywasz na tamtym forum, to powiedz pod jakim nickiem piszesz?

Unia jest zla w obecnej formie? Ja sam nie twierdze, ze wszystko mi sie podoba,
                sam zalamuje rece jak widze jak jedna babka ma psychiczny szok ja musi zrobic
                tabelke w excelu w ciagu 1 dnia - bo ona chce to robic przez 7 dni. A potem jak
                juz zrobi, to musi isc na urlop, bo sie zmeczyla... Sporo takich przypadkow
                jest wsrod europracownikow. Tak to jest zle wg mnie, ale pamietaj, ze bedzie
                lepiej, ludzie, ktorzy spowodowali ze instytucje pracuja wolniej niz pelzajacy
                slimak, nie mieli zadnych konkursow, czesto nie nadaja sie do zawodu,
                pochodza "z klucza" itp. Teraz reguly gry sa troche inne i powinno sie
                polepszyc. JEDNAK musimy poczekac kilka lat zeby zobaczyc co i jak.

To moje zdanie.
    • paw_dady no jestescie n/t 08.03.06, 12:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka